Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיוויק 2007 במצב מעולה, כל מי שרואה את הרכב חושב שהוא נרכש חדש

הריפודים ברכב הם בצבע בהיר, ריפודים מבד כמובן, וממבט ראשון נראים נקיים ויפים

אולם הם לא מושלמים ויש מעט כתמים לא יותר מידיי מורגשים.....בקיצור חדש זה לא והריפודים עברו 80K ק"מ

ברצוני לדעת :

1- האם אני יכול לנקות אותם בעצמי בחומר שאינו משאיר כתמים (ידוע לי שמוצרים מבוססי ספריי משאירים כתמים)

2- האם יש בעל מקצוע באיזור מגורי שלוקח מחיר סביר על ניקוי של הריפודים שלא דורשים הרבה עבודה כלל (לפי מה שראיתי רוצים 600 ש"ח לפחות על העבודה וזה ממש מוגזם)

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

1. כן, יש חומרים ייעודיים לניקוי מושבים ברכב והם לא אמורים להשאיר כתמים אם תקפיד על שימוש על פי הוראות היצרן. בדוק למשל את STP Tuff stuff.

2. מה הוא אזור מגוריך?

פורסם

אני הורדתי כתמים חזקים מכיסויים לריפודים בעזרת "ספוגית הקסם".

תבדוק את העניין אם אפשרי. אם זה לא מזיק לבד, סביר להניח שזה פתרון מצויין, אך כמו שאמרתי תבדוק קודם כל שהחומר מתאים, אולי חכמי הפורום יגידו.

פורסם

אני השתמשתי ב tuff stuff של STP על ריפודים בהירים בכמה רכבים שהיו לי והתוצאות היו טובות מאוד.

שים לב לא להשתמש בו על הגג או שלהשתמש מאוד בעדינות כי הוא פירק כבר את הריפוד וההדבקה על כמה גגות בעבר ועכשיו הם גם כותבים אתזה על האריזה.

בהצלחה.

פורסם

תנסה להשיג קצף רב-תכליתי "SPRAY CLEANER" של קיבץ דליה. (עובדים איתו במוסדות גדולים)

אני מנקה איתו רפודים של הרכב, מוציא כתמים קשים,אפילו מה שמשאירים לנו (לדאבוני) כמה מוסכניקים שלא מקפידים על כיסוי נאות.

זה יחסוך לך הרבה כסף ותקבל תוצאה נקייה בהחלט. (עולה כמה גרושים)

• תוכן חדש...