Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מליסינג .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

אני מעוניין ברכישת רכב , לא חדש , שיהיה בין השנים 2009 -2011. הכיוון שלי הוא יונדאיי I30 , לפי בדיקה בשוק (ממש בדיקה זריזה ולא מעמיקה ) במחיר של יונדאיי I30 מקבלים רכב עם מנוע טוב , אמין , עם מפרט לא רע ביחס לרכבים אחרים . על איזה שנה כדאי ללכת ? האם יש הבדלים משמעותיים ? והאם יש המלצה לרכב אחר מאותה קטגוריה ?

פורסם

קצת אחרי תחילת 2009 ה-I30 עברה כמה שינויים קלילים, חיבורי הנגנים עברו מליד ההנד-ברקס אל תחתית הקונסולה המרכזית, התא העליון על הדשבורד בוטל, הריפודים עודכנו ומבחוץ הפנסים הקדמיים קיבלו רקע שחור והטאסות קיבלו עיצוב חדש.

באוקטובר 2009 נוסף סאנרוף כציוד תקני לדגם האינספייר שנפוץ בחברות הליסינג.

איפשהו לקראת אמצע 2010 הרכב עבר מיני מתיחת פנים, הפגושים נמתחו קצת ונוספה חצאית צד. לאבזור נוספו פנסי ערפל קדמיים ומחשב דרך.

בסך הכל האבזור היה סביר רוב הזמן ביחס לקבוצה עד להגעת הפוקוס שהציבה סטנדרטים חדשים. הרכב שלי מנובמבר 2009 עם הסאנרוף אבל לפני מתיחת הפנים, הייתי שמח למחשב דרך אבל את צריכת הדלק שלי אני יכול לחשב גם לבד.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

פורסם

ואיך צריכת הדלק ביחס למכוניות אחרות בקטגוריה ?

הבנתי שיש שני דגמים אינספייר וסופרים . יש הבדל משמעותי ?

בעצם בגדול אתה אומר אפשר בהחלט להסתפק ב2009 (אמצע) ואין צורך לקפוץ ל 2010 ? שמעתי ש2010 חסכונית יותר בצריכה והמנוע עבר שדרוג האם זה נכון ? כמו כן קראתי שהמנוע לא שקט במיוחד .

פורסם

צריכת הדלק אצלי בנסיעה משולבת רובה בין עירונית ו-4 נהגים שונים נמצאת דיי קבוע על 12.5 ק"מ לליטר, לפעמים קצת יותר לפעמים קצת פחות.

יש אינספייר בסיסי עם האבזור החשמלי המקובל, פרימיום שנעלם באמצע 2010 עם מתיחת הפנים וכלל בנוסף לדגם הבסיסי מגנזיום 15 אינץ', בקרת אקלים, פלסטיק כסוף בקנסולה המרכזית, פנסי ערפל, משענת יד לנהג, שלט מפתח, מחשב דרך, בקרת שיוט, חיישני אור וגשם והגה וידית הילוכים מכוסים בעור.

הסופרים מוסיף חישוקי 16 אינץ', סאנרוף כשעוד לא היה תקני, ריפודים משולבים בעור, חיישני לחץ אויר בצמיגים ומראות מתקפלות חשמלית.

השינוי במנוע בוצע עוד ב-2009 ונוספו 4 כוחות סוס (מ-122 ל-126), היה לי דרך העבודה אחת מ-2008 ואחת זהה לדגם שיש לי עכשיו מ-2009 ולא היה שום הבדל שניתן להרגיש בביצועים או בהתנהגות המנוע/גיר. לא ידוע לי על שום שינוי ב-2010.

המנוע רועש בסל"ד גבוהה אבל זה קורה בכל רכב, אם תמשוך הילוכים אז תגיע לשם, אם לא אז ההילוכים יתחלפו בסל"ד נמוך ולא יהיה רועש.

• תוכן חדש...