Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התחלתי להתעניין ברכבים... ונסחפתי יותר מדי, כל יום אני משנה את הדעה שלי מרכב לרכב ומתלבט בין כל העולם ואחותו.

אני מתלבט בכלל אם לקנות ג'יפ\ג'יפון - או, רכב פרטי אחר.

כמובן שאני מעדיף ג'יפ\ג'יפון - לטיולי שטח וכו'...

מה אני מחפש?

- רכב, לשטח כמובן, אבל לא רק לשטח - אני נוטה לנהוג המון במהלך השנה (כ-35,000 ק"מ בשנה).

אני מחפש משהו שהוא לא יקר מדי (עד 250,000 ש"ח), ובנוסף, שיהיה כמה שיותר חסכוני.

רכב החלומות שלי הוא: Jeep Wrangler Rubicon. אבל כולנו יודעים שהוא זולל דלק. 5.8 ק"מ לליטר. זה מוגזם לדעתי.

הצורה הזו של הרוביקון היא הצורה האידאלית בשבילי... (כמובן שאין עוד רכבים שנראים ככה - הדבר הכי "קרוב" שנראה כמותו הוא 'ג'יפ פטריוט').

דבר נוסף שאני רוצה לציין, אני לא סובל את הצורות של "שברולט קפטיבה" , ו-מאזדה CX-5 וכל הג'יפים המעוגלים האלה. ג'יפים טיפה מעוגלי פינות שהם כן יפים לדעתי: לנד קרוזר ו-מיצובישי פאג'רו (למרות שאמרו לי לא להתקרב לפאג'רו...לא יודע למה).

אני מוכן גם לקנות ג'יפ כמו הלנד קרוזר והפאג'רו - יד2, משנה קודמת וכו' ...

יש המלצות כלשהן?

פורסם

סופה זה רוביקון תוצרת הארץ, אני חושב שיש דגם עם מנוע דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סופה זה רוביקון תוצרת הארץ, אני חושב שיש דגם עם מנוע דיזל.

כן, אבל הדגם האחרון שאני מוצא זה 2004... ככל הנראה לא מייצרים יותר כאלה... לא מחוץ לצבא לפחות..

למה לא להתקרב לפאג'רו?

אין לי מושג אחי.. לי אין שום דבר נגד פאג'רו... נהפוך הוא - אני אוהב את הצורה שלו..

פורסם

לא יודע למה אמרו לך לא להתקרב לפאג'רו

אם אתה מחפש להיכנס לתחומי השטח (כנראה שאתה מתחיל) ואתה צריך את הרכב גם לרכב יומיומי, ועוד על אחת כמה וכמה 35K בשנה

נראה לי שמה שיהיה מושלם בשבילך זה או הפראדו או הפאג'רו או הטראנו- אמינות, לא צורכות יותר מידי דלק, טובות גם בכביש וגם בשטח.

גם גימיני ישמש אותך לכל זה אגב (בתנאי שאין לך משפחה לקחת בתוך הפיצפון :lol:)

התקציב שלך גבוה - לאנדקרוזר יענה לך על הדרישות ותהנה ממנו

פורסם
למה לא להתקרב לפאג'רו?

כמה סיבות,

גחון נמוך, שילדה אחודה עם המרכב (יוניבודי), מתלים נפרדים, מהלך מתלה מגוכח,

רכבכ שכל תקלה בו תכניס יופי של אלפים למוסכי כלמוביל, חלקים יקרים, ולא נותן תמורה בשטח ביחס למחיר שלו,

אם כבר רכב כבישטח, אז זה הפראדו,

toyota_landcruiser_prado_gx_grj120r_2003_nbsp_2003_19436656.jpg

מעניין שאף אחד לא הזכיר את העילית של העילית מרכבי השטח היפאנים, הלא הוא הניסאן פטרול:

2001-2004_Nissan_Patrol.jpg

אגב, מה לגבי טנדרים יפאנים?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
לא יודע למה אמרו לך לא להתקרב לפאג'רו

אם אתה מחפש להיכנס לתחומי השטח (כנראה שאתה מתחיל) ואתה צריך את הרכב גם לרכב יומיומי, ועוד על אחת כמה וכמה 35K בשנה

נראה לי שמה שיהיה מושלם בשבילך זה או הפראדו או הפאג'רו או הטראנו- אמינות, לא צורכות יותר מידי דלק, טובות גם בכביש וגם בשטח.

גם גימיני ישמש אותך לכל זה אגב (בתנאי שאין לך משפחה לקחת בתוך הפיצפון :lol:)

התקציב שלך גבוה - לאנדקרוזר יענה לך על הדרישות ותהנה ממנו

תבדוק את הנושא עם בעלי טראנו אחרים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
כמה סיבות,

גחון נמוך, שילדה אחודה עם המרכב (יוניבודי), מתלים נפרדים, מהלך מתלה מגוכח,

רכבכ שכל תקלה בו תכניס יופי של אלפים למוסכי כלמוביל, חלקים יקרים, ולא נותן תמורה בשטח ביחס למחיר שלו,

אם כבר רכב כבישטח, אז זה הפראד

מעניין שאף אחד לא הזכיר את העילית של העילית מרכבי השטח היפאנים, הלא הוא הניסאן פטרול:

אגב, מה לגבי טנדרים יפאנים?

הבן אדם בכלל לא בטוח אם לקנות ג׳יפ או פרייוט, הוא כתב שהוא חשוב אולי לקנות גיפון,

שטח רציני הוא לא הולך לעשות כנראה אם בכלל, למה לקנות את הפטרול? שגם יש לו בעיית אמינות לא קטנה!

תבדוק את הנושא עם בעלי טראנו אחרים.

לי יש טראנו

פורסם

המיצובישי קינג - רכב מצויין, אמין, לפחות ברמה של הטויוטה לנדקרוזר, ועם עבירות טובה מאוד.

למבנה ולמתלים שלו יתרון עצום בנוחות הנסיעה בכביש. אין לך ממה לחשוש.

אם כבר ממה לחשוש - תתרחק מהפטרול של ניסאן. כל מה ששמעת על האמינות המוחלטת של רכבי ניסן לא תקף לפטרול ששווק בארץ עם מנוע 3.0 ליטר ושירות של קרסו. למנועים האלה בעיה קשה והם נגמרים מאוד מהר. השירות ה"איכותי" של קרסו, גרם לכך שפשוט מפחיד להתעסק עם הרכב. במקום שהיבואן יסייע לבעלי הרכב הוא נלחם בהם, והתוצאה היא שאין פתרון למעט החלפה למנוע אחר, זהה, שגם חייו ספורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שבוע טוב..

אם אהבת את הרוביקון ומה שמפחיד אותך זה התצרוכת דלק... הפיתרון הכי פשוט וקל(שבלי קשר לתצרוכת דלק) הוא, להסב את הרכב לנסיעה על גז... כמי שיש לו רכב על גז(שברולט סילברדו) מומלץ מאוד!!! בטוח יהיו מי שיגידו שיש בעיות אמינות, הולכים מנועים וכו'.. בטח יביאו כתבות למיניהם.... שורה תחתונה הכל שטויות... נוסע אמין ב"ה !!!

במיוחד שאתה מתכוון לקנות רכב חדש או חדיש מאוד... לדעתי שווה את ההשקעה במיוחד שאת התמורה כבר מחזירים בשנה הראשונה, או שבמקרה שלך אפילו הרבה יותר מהר...

מניסיון שלי( שוב אני חוזר, לדעתי) רכבי בנזין הרבה יותר אמינים ופשוטים להחזקה שוטפת...

ג'יפ הוא אחלה מותג ואחלה רכב להתפנק איתו למה שאתה מחפש... בכביש ובמיוחד בשטח..

תחלופה שהכי קרובה ואיכותית זה הגרנד צ'ירוקי רק שהחולשה שלו ביחס לשאר זה הגובה שלו, שמצריך הגבהה דחופה.

אחריו זה הלנד קרוזר בלי ספק...

ד"א.. כבר אין ניסאן טרנו חדשות.. הבחור מבקש המלצה לרכב חדש או חדיש.. וכנ"ל לגבי פטרול(בלי קשר לזה שיש לו בעיות מנוע וכו')..

בהצלחה..

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...