Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין למכור את הרכב מיני שלי (קיה פיקנטו) ולקנות רכב גדול יותר עבור הציוד הגברה תאורה שיש ברשותי.

חשבתי על סקודה רומסטר אוטומטית 1600

איך היא מבחינת מקום לציוד?

ואיך היא מבחינת צריכת דלק...? מומלץ שיהיה גם חסכוני..אם כי אני יודע שזה לא מסתדר ביחד

אבל לפחות יחסי.

או רכב אחר באותה קטגוריה שיכול להתאים לצרכים שלי..

מישהו יכול להמליץ לי היכן אני יכול להשכיר סקודה רומסטר לכמה ימים על מנת לבחון אותה היטב...עברתי את כל החברות השכרה טלפונים הכל...לא מצאתי :cry:

תודה לעונים.

פורסם

מנוע ה-1.2 TSI חסכוני יותר מה-1.6, והדיזל חסכוני יותר משניהם.

מה אתה מחפש- חדש/משומש?אם משומש איזה שנתון? מחיר? אוטומט זה חובה?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על התגובה

אני מחפש רק אוטומט עדיפות לשנתונים

2010-2011

תקציב של 70k

סביבות ה 40-60 אלף קילומטראז

אם יש...

אבל לפני הכל מעוניין להשכיר לכמה ימים ולא

מצאתי איפה אפשר להשכיר אותה

תוכל להמליץ ?

פורסם

מה ההתרשמות שלך מהמנוע 1.2 ..אני קצת מפחד

שאולי אני יעמיס עליו כי האוטו יהיה עמוס ציוד

ולטווח הארוך המנוע ילך

תוכל לעשות לי סדר?

כמובן שאני בעד לחסוך בדלק ושיהיה אוטומט

עם מקום לציוד.

פורסם

אם אתה נוסע לבד רוב הזמן, ובעיקר לבד מתי שאתה משתמש בציוד (או אם עוד נוסע לידך) אין שום טעם לקנות רכב אחר לדעתי, פשוט לקפל את המושב האחורי, מרחב ההטענה יגדל משמעותית וגם ההעמסה תהיה קלה בגלל הדלת החמישית.

פורסם
שלום חברים

אני מעוניין למכור את הרכב מיני שלי (קיה פיקנטו) ולקנות רכב גדול יותר עבור הציוד הגברה תאורה שיש ברשותי.

ואיך היא מבחינת צריכת דלק...? מומלץ שיהיה גם חסכוני..אם כי אני יודע שזה לא מסתדר ביחד

אבל לפחות יחסי.

מישהו יכול להמליץ לי היכן אני יכול להשכיר סקודה רומסטר לכמה ימים על מנת לבחון אותה היטב...עברתי את כל החברות השכרה טלפונים הכל...לא מצאתי :cry:

תודה לעונים.

הייתי מציע לך לקנות סיטרואן ברלינגו, שנת 2010, עולה 67,000 ש"ח:

kml.co.il/Car/סיטרואן_ברלינגו_2010_5835

פורסם

לדעתי רק קנגו מגיעה עם גיר אוטומטי אמיתי. פיורינו ושות' מגיעים עם גיר אוטומטי-רובוטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמתי לב שכלל לא התייחסתם לגבי הרומסטר

מה היא כזו גרועה?

מישהו יכול לומר לי בבקשה היכן אני יכול להשכיר

סקודה רומסטר או את הקנגו שהעלו פה האוטומטית

אני רוצה לבדוק אותם שבוע לראות מה מתאים לי

תודה שוב

פורסם
שלום חברים

אבל לפחות יחסי.

תודה לעונים.

היי haimhbk,

סקודה רומסטר 1,600 סמ"ק נמכרה בארץ בשנתונים 2008 עד 2010. במהלך 2010 ו-2011 החליפו בכל קבוצת פולקסווגן את מנועי ה-1,600 סמ"ק במנוע חדש, 1.2 ליטר TSI. גם סקודה רומסטר, החל מסוף 2010, מגיעה רק עם מנוע ה-TSI.

לשני המנועים יש אותו הספק מרבי כך שאין הבדל מהותי מבחינת הביצועים, גם כשהרכב עמוס. היתרון החשוב ביותר של המנוע הקטן הוא בשיפור צריכת הדלק ובזיהום האוויר. זה מנוע חדש יחסית, שכיום משמש את רוב הדגמים של סקודה, פולקסווגן וסיאט, מנוע שנחשב למוצלח מאוד.

רכב אחר באותו הסגנון שיוכל אולי להתאים לך הוא הרנו לוגאן MCV, שנמכר עם מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי. ללוגאן, בניגוד לרומסטר, יש גם שני מקומות ישיבה נוספים כך שניתן להסיע בו 7 נוסעים.

אצלנו באלדן קיים כרגע מלאי מצומצם יחסית של רכבי סקודה רומסטר ואין כרגע רכב הפנוי להשכרה. אוכל לנסות לתאם השכרה של רכב כזה עבורך לכשיתפנה אחד. במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר בהודעה פרטית.

מקווה שעזרתי,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...