Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו סניק , שנת 2001 , נפח 1.6 , גיר אוטומטי , פתאום גיר לא משתלב לרוורס , נוסע קדימה נהדר וחלק .

מה יכול לגרום לתקלה מסוג זה ?

פורסם

גם לי היתה בזמנו אותה התופעה - כחצי שנה לאחר שיפוץ הגיר, ללא כל הקדמה והכנה מראש - הרכב לא רצה לסוע רברס.

לצערי, אינני יודע מה היתה הבעייה (רכב חברה שהוחזר מייד אח"כ לבעלים, כי נמאס לי מכל התקלות ומכך שמטפלים אצל מי שזול ולא אצל מי שמבין). יחד עם זאת, מהבנתי, ומידיעה מי שיפץ את הגיר - איני מופתע היום (בדיעבד כמובן). הילוכים קידמיים השתלבו והיו תקינים.

האם ברכבך מישהו טיפל בגיר ? (בעבר ? יש הסטוריית תקלות לגיר?)

הרכב היה מגאן 2001 אוטומטי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? תוכל לקבל עצה לבעל מקצוע שיאבחן את התקלה.

ככלל,יתכן,שלא צריך לשפץ את כל הגיר ולהסתפק בתיקון מקומי להילוך רוורס וזאת בתנאי,שהרכב עבר בחייו כבר שיפוץ גיר,אחרת- יש כאן סיכון מסויים (עכשיו הרוורס תקול והשאר תקין ,הרוורס יתוקן ואולי כפי שהמגיב הקודם כתב,תגיע תקלה רצינית יותר בגיר שתדרוש טיפול מעמיק יותר ואז תתאכזב,שהשקעת בשיפוץ חלקי כאשר שיפוץ כולל יחזיק מעמד זמן רב יותר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מהיכן אתה בארץ ? תוכל לקבל עצה לבעל מקצוע שיאבחן את התקלה.

ככלל,יתכן,שלא צריך לשפץ את כל הגיר ולהסתפק בתיקון מקומי להילוך רוורס וזאת בתנאי,שהרכב עבר בחייו כבר שיפוץ גיר,אחרת- יש כאן סיכון מסויים (עכשיו הרוורס תקול והשאר תקין ,הרוורס יתוקן ואולי כפי שהמגיב הקודם כתב,תגיע תקלה רצינית יותר בגיר שתדרוש טיפול מעמיק יותר ואז תתאכזב,שהשקעת בשיפוץ חלקי כאשר שיפוץ כולל יחזיק מעמד זמן רב יותר).

אשמח לקבל הצעות באזור עפולה טבריה , קריות חיפה .

אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון הבעיה

פורסם

פנה למכון לגירים אוטומטיים גירומטיק,שנמצא ברחוב המוסכים .

הגעה: אם אתה נוסע מלב המפרץ לכיוון הקריות,פנייה ראשונה ימינה על הכביש-יש שם פנצ'רית צמיגי איוב +מגרש מכוניות רכב כהן.לאחר הפנייה ימינה המשך לנסוע ישר עם הכביש עד הסוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...