Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להציג בפניכם בעיה שהייתה לי ואיך פתרתי אותה..

בגלל שהתושבות מנוע היו כבר קרועות החלטתי להחליף אותן המוסכניק הציע לי חלופי כי יש הפרש גדול במחירים.. והחלטתי להקשיב לו כמובן... והחלפתי אחרי יום התחילו לי רעידות בעמידה ממש מעצבנות חזרתי למוסך הוא חיזק בקיצר לא עזר כלום ואמר בגלל שזה חליפי זה קורה... לצערי נסעתי תקופה של כמה חודשים ככה ...אחרי זה החלטתי שאני רוצה ג'אנטים.. קניתי ג'אנטים והינה פתאום אחרי 110 יש לי גם רעידות.... טוב אמרתי תודה שעוד שניה האוטו שלי לא מתפרק לי... עשיתי איזון פרונט איזון דינאמי בדקתי את הגאנטים את הציריות הכל בדקתי ... ואז יום אחד החלטתי שאני רוצה להחליף לתושבות מקוריות הכוונה לשתי תחתונות של המנוע ...

הבדל במחיר בין המקורי לחליפי כ40 שקל +- ז"א אני מטומטם... שלא בדקתי...

איך שהחלפתי לא רק שהרעידות בעמידה הפסיקו גם הרעידות אחרי 110... יש לציין אחרי שהחלפתי את התושבות יש הבדל עצום בינהם יש את הגומיה בפנים ויש מין ירח כזה בלא מקורי הוא פנה כלפי מעלה והמקורי כלפי מטה..

מסקנה... לבדוק טוב טוב לפני שאתם שמים משהו לא מקורי באוטו לפעמים אין כמעט הבדל במחירים

שאלה... איך תושבות גורמות לרעידות אחרי 110 כיאלו יש איזשהו הסבר?

פורסם

התשובה מחולקת לשני חלקים:

א.תושבת מנוע קרועה- רעידות במקום (מורש במיוחד בעמידה ברמזור /תמרור עצור וכד').

ב.ג'אנטים לא מאוזנים/משקולת נפלה/פרונט לא מכוון/יש לבצע סבב תחלופת גלגלים-רעידות מעל 100 קמ"ש

אצלי למשל היו רעידות חזקות מעל 100 קמ"ש ולאחר החלפה בין הגלגלים הקדמייים והאחוריים הסתדר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...