Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב השבתה של הרכב הקודם, אני צריך לקנות רכב חדש בזמינות הכי טובה שיכולה להיות.

על הרכב להיות סטיישן. הוא נוסע כ- 70 אלף ק"מ בשנה.

עד היום נסעתי על סקודה אוקטביה, בהתחלה על דיזל 1.9 (רכב מעולה!) ובשנתיים האחרונות על 1.6 (דגם לא משהו).

עכשיו הייתי שמח לקבל המלצות האם להמשיך עם האוקטביה או לעבור לפורד מונדיאו או הונדה אקרוד אולי אפי' סופרב.

המחיר הוא לא מאוד קובע, בעיקר חשובה הצריכת דלק והאמינות בק"מ רבים.

המון תודה מראש!!

יונדאי I20

פורסם

צודק.

עכשיו ביררתי ואין.

אז מה עושים? גם סקודה אומרים שלא יהיה להם בעתיד הקרוב סטיישנים....

יונדאי I20

פורסם

אם אתה לא תתעקש על דיזל, יש לסוברו רכבי סטיישן.

כמה קריטי עניין הסטיישן? מה לגבי ג'יפונים?

מה הזמינות של יונדאי i40CW מנוע דיזל 1.7 ?

פורסם
גם פורד אומרים שזה רק למוניות, אז האופציה היחידה שלי היא סקודה?

היום דווקא דיברתי עם סוכן פורד והוא הציע לי בין היתר פוקוס 2ליטר טורבו דיזל עם 140 סוסים, סטיישן, רמת גימור TREND. ב151K.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דיברתי עם סוכנות תל אביב, אם אני לא טועה שמו של מי שדיבר איתי אביתר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ניסית גם לבדוק את אופל אסטרה סטיישן דיזל?

שקלת גם לבדוק מיני-ואנים? אתה יכול לקבל גם את הרנו סניק עם מנוע דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי בודק מגאן סטיישן דיזל (לא זוכר את השם המלא), מנתונים שראיתי מדובר בטורבו דיזל שמשרת את פלואנס, זאת אומרת 1.5 ליטר עם 110 כ"ס ו24.5 קג"מ.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אכן, חבל שVW התקלקלו במעבר מ1.9TDI. ל1.6TDI.

יש לך:

רנו מגאן סטיישן HDI. שכן שלי מחזיק במקבילה שלה (במנוע+ גיר ידני)- סיטרואן C4. איתה הוא מצליח לעשות 1:21 ללא מאמץ מיוחד (לטענתו יותר חסכונית מהאוקטביה 1.9 שהיתה לו קודם ושעשתה 1:18 ). לבינתיים אין תלונות בנוגע לאמינות (הוא לא נתן להם לעשות התקנות מקומיות כדוגמת קודנית- מתכון לצרות חשמל).

לסיכום- עם המנוע שיש במגאן יש המון נסיון בארץ. שזה משחק לטובתה.

יונדאי I30/ קיה סיד סטיישן- אלה עם פחות נסיון בארץ בכל הקשור לאמינות.

וזה בנוסף לפורד פוקוס וכן אופל אסטרה שכבר צוינו כאן.

לגבי האסטרה- שמעתי מאותו שכן שעל הC4 שהאסטרה לא כ"כ חסכונית ביחס לאוקטביה/ C4 (היצרן מדבר על 1:17 באוטומט, 1:20 בידנית), אך מצד שני מציעה יותר כוח (160 כ"ס, אם אני לא טועה).

לגבי הפוקוס- אמנם המנוע שיש לה הוא 2.0TDCI, אבל השאלה היא האם אין לו את המחלות כמו שיש במנוע ה1.8TDCI (בעיות מזרקים שיקרות מאוד לתיקון) שיש בדגמי הפורד קונקט. אני לא רוצה להלחיץ סתם, אבל לדעתי אתה צריך לבדוק טוב את נושא אמינות המנועים כמה שאפשר (מידע בחו"ל יש בשפע).

נ.ב. במחשבה נוספת, ועקב הנסועה הגבוהה שלך בשנה, שאני מניח שהיא בינעירונית בעיקרה- ממליץ לך לברר על אפשרות לבקרת שיוט. זה מקל על החיים בנסיעות מרובות אלו. כמו כן שקט ונוחות יכולים לעשות פלאים בכל הקשור לערנות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מחזק את אופציית המגאן סטיישן שלדעתי אמורה להגיע עם בקרת שיוט.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

רנו מגאן סטיישן 1.5 עם גיר כפול המצמדים אכן נראית אופציה מצויינת.

אם יש לך זמן להמתין, במהלך השנה הקרובה צפויה להגיע לארץ גם הטויוטה אוריס הייבריד סטיישן החדשה, שצפויה להיות אופציה מענינת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...