Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה ל-100? והאם יגיע ל-120? (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את כל הערסים והצ'אחוורים הצעירים שגדלים לנו כאן במדינה היה צריך לשלוח לחיות עם אחד כזה, עמוד תווך ואדם משכמו ומעלה - וזאת מבלי להכירו; מספיק לשמוע ממך מה עבר ואני בטוח שמדובר בפירור מכל התמונה הכללית.

אצל אחד כזה - הוואחשים למיניהם והאגואיסטים שלא יודעים מהי אחריות עצמית ורואים רק עצמם - היו למדים להיות בני אדם.

שיראה רק נחת ושיהיה בריא. כל הכבוד לו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה יופי ! בדיוק אתמול קראתי את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319483,00.html

והיה לי חיוך גדול על הפנים...

אז עכשיו יש עוד חיוך :-P

שיהיה הרבה מזל טוב, בריאות והרבה נצחונות בפינג פונג !

יפה, אהבתי לקרוא. סבא שלי גם צלול לגמרי, יכול לדבר על כל נושא כמעט. פחות מתעסק בטכנולוגיה ואין לו מחשב או סלולרי, אבל הוא מאוד פעיל ונהנה מהחיים.

גם סבתא רבא שלי החזיקה מעל 100 שנים. מתה בגיל 101.5. וסבתא רבא אחרת בגיל 98. הבעיה היא שזה הכל מהצד של אמא. בצד של אבא היה סרטן, אלצהיימר ועוד הפתעות.

מזל טוב. רק אריכות ימים ובריאות.

רגע...

רוני זה אומר שיש לך אזרחות הולנדית???:shock::shock::shock:

מה לכל הרוחות אתה עושה בארץ?:roll::wink:

שאלה מצוינת. אענה לך בעוד כמה חודשים :shock::hihi:8-)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה כיף לשמוע על אנשים מיוחדים כאלה.

סבתא שלי שתיהיה בריאה גם היא ניצולת שואה, אמנם פרגית צעירה לעומת סבא שלך (בת 87) וגם לה יש חיים מלאי עניין- יש לה חבר, בכל יום היא הולכת להפגש עם חברים וחברות שלה במועדון, רוקדת ועצמאית לחלוטין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באמת מזל טוב.

אני מכיר כמה אנשים בגילאים האלה, רובם צלולים כיין. כנראה עברו את הסינון של ההדרדרות בגיל יותר צעיר.

AmitGo - האזרחות ההולנדית היא צרה צרורה, למעשה קיימת רק שנהים בודדות שכן עד לאחרונה ההולנדים לא אפשרו אזרחות כפולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שלא רק לתימנים יש גנים עמידים:p.

המון מזל טוב, רק אושר, בריאות ואריכות ימים!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

AmitGo - האזרחות ההולנדית היא צרה צרורה, למעשה קיימת רק שנהים בודדות שכן עד לאחרונה ההולנדים לא אפשרו אזרחות כפולה.

לא מדויק. אני אזרח הולנד כל חיי (32 שנה! איזה זקן). הייתה איזו תקופה שהם חשבו לעשות בעיות ולא לאפשר חידוש אלא רק אם אגור באירופה במשך שנה לפחות, אבל הגזרה הוסרה באיזה שלב ולפני שנתיים חידשתי בלי שום בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא מדויק. אני אזרח הולנד כל חיי (32 שנה! איזה זקן). הייתה איזו תקופה שהם חשבו לעשות בעיות ולא לאפשר חידוש אלא רק אם אגור באירופה במשך שנה לפחות, אבל הגזרה הוסרה באיזה שלב ולפני שנתיים חידשתי בלי שום בעיה.

לעומתי אתה אפרוח :-D

אמי אזרחית הולנד מלידה ואינה אזרחית ישראל מסיבה זו למרות שהיא חיה כאן (במעמד תושבת קבע) כבר למעלה מ-60 שנה ולי אזרחות הולנדית - בגלל בעית האזרחות הכפולה. למזלי החוקים הגרמניים יותר נוחים כך שגם אני וגם הילדים שלי קיבלנו אזרחות גרמנית, אחרי שאבא שלי הצליח להוכיח את הזכאות שלו לאזרחות, וגם זו היתה משימה לא קלה לאחר שכל המסמכים שלו אבדו בשנות השואה.

לפי החוק ההולנדי החדש כנראה שאני זכאי לאזרחות הולנדית בלי לוותר על הישראלית, אבל לפי החוק הגרמני אני אאבד את האזרחות הגרמנית (מבחינת החוק הקרמני התאזרחות במדינה אחרת גורמת לאבדן האזרחות הגרמנית) כך שאני לא ארויח מזה דבר. אפילו תנאי הכניסה לארה"ב לאזרחי גרמניה עדיפים על התנאים של אזרחי אירופה, ובעצם על התנאים של כל שאר מדינות ה-VWP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזל טוב!

סבא שלי חגג 102 לפני שלושה חודשים בראש השנה, רק שאם אומרים לו עד מאה כעשרים הוא מתעצבן... יקים, לך תבין אותם :lol:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...