Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לחידוש רשיון לנשק.

אבל הרשיון לא חודש ולא נשלח, במקומו נשלח מכתב שאני נדרש להגיע למשרד רישוי נשק בחיפה.

הרמתי טלפון, שאלתי למה אני צריך להגיע והפקיד הבאמת חביב הסביר שהישוב שבו אני גר ירד מרשימת הישובים שזכאים לנשק אבל בינתיים חזר שוב ולכן אני צריך להגיע עם הוכחה שאני אכן גר בישוב (בניגוד לרק רשום במשרד הפנים אבל גר בישוב אחר).

שאלתי איך אני מספק כזו הוכחה והוא אמר "3 חודשים אחרונים של תשלום מיסים מקומיים".

במקרה היה לי בבית פתק הזמנה להצבעה לרשות המקומית (זה היה לפני כחודש), אז לקחתי תשלומי ארנונה אחרונים, את הטופס של הבחירות וקפצתי למשרד הפנים בחיפה.

בשבילי "לקפוץ" לחיפה זה אומר:

1.לקחת יום חופש מהעבודה (כן, אני עצמאי אבל עדיין, אני לא פרודוקטיבי למען העסק)

2. להביא וכמובן לשלם לעובד שנמצא במקומי.

3. נסיעה של כ 65 ק"מ לכל כיוון (דלק ובלאי).

4. תשלום לחניון בחיפה.

טוב, אז הגעתי, המתנתי, התקבלתי אצל אותו פקיד שדיברתי איתו בטלפון ואיך שאני מתיישב ומוסר לו את הטפסים הוא מיד אומר לי "מה זה, לא הבאת אישור מהמועצה שאתה מתגורר שם? אני לא מקבל שום אישור אחר, לא מעניין אותי כלום, לך ותחזור עם האישור הזה".

הזכרתי לו שזה אני שדיברתי איתו אתמול והוא אמר 3 תשלומים אחרונים של ארנונה, זה כמובן לא עניין אותו, "רק אישור ידני ופרטני מהמועצה".

אז תגידו לי שאפשר להתלונן, אפשר להגיש קובלנה לנציב קבילות הזובי, אתם יודעים מה, מעניין לי את הת*ת!

אני לא רוצה תלונות, לא רוצה קובלנות, אני רוצה לתבוע אישית את הבן-יונה ששרף לי יום מהחיים כי הוא לא רואה את האזרח לא ממטר ולא מסנטימטר.

אפשר?

(בבקשה תגידו שכן).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתפלא עליך. המדינה דפקה אותך ואתה מצפה שהחוק יהיה לצידך?...

וברגע של היגיון: על מה תתבע?

יש לך הקלטה שבה הוא אישר לך הגשה של ארנונה בלבד? יש לך הקלטה של מה שנאמר לך במשרדו?

יש לך הוכחות כלשהם?

ומהי העבירה שהוא ביצע חוץ מלהיות הילד הממזר של סנוקי וטווס?

אין לך קייס לדעתי... צר לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אני לא טועה, גם אם הכל היה מוקלט, ככל שזכור לי יש לו מעיין חסינות ואני לא יכול לתבוע אותו אישית.

טוב, לא נשאר כלום מעבר לתאונת עבודה קלה ולשחרר עליו נקירה, פקיד רישוי נשק או לא? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא רוצה תלונות, לא רוצה קובלנות, אני רוצה לתבוע אישית את הבן-יונה ששרף לי יום מהחיים כי הוא לא רואה את האזרח לא ממטר ולא מסנטימטר.

אפשר?

(בבקשה תגידו שכן).

כמו שישה כתב לא פעם, לתבוע תמיד אפשר. לזכות, זה כבר משהו אחר.

ואני מקווה שברור לך שכאשר זה יגיע לבית משפט אותו פקיד יסביר שהוא נתן לך הנחיות ברורות כשמש, בלי שום טעות, והוא עובד בתפקידו כבר 90 שנה ללא שום תקלה, וכולי וכולי, ועושה לילות כימים למען האזרח כפוי הטובה...

דני

פורסם
זה למה מתקינים אפליקציה להקלטת שיחות ומקליטים הכל..

+1 ענק. למגיב מעלי, במידה ויש לך מכשיר המריץ מערכת אנדרואיד, TOTAL RECALL היא אפליקציה מעולה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שום אפליקציות! כל מכשיר MP3 פשוט הינו בעל אופציה של רשמקול. כאשר מנהלים שיחה שמעוניינים להקליט, מנהלים אותה דרך רמקול (SPEAKER ) של המכשיר הסלולרי ומקליטים. זה הכל. יעיל ופשוט.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5za3ZhbGV4LmNhbGxyZWNvcmRlciJd

זה עובד בצורה מצויינת בנקסוס שלי.

הייתה גרסאת נסיון איפשהו למיטב זכרוני, אבל אני לא מצליח למצוא אותה יותר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ליצנים, מה תעשו עם ההקלטה, משפט בתביעות קטנות, תלשינו למומנה העצלן יותר שמעליו ,

בקיצור, לא יקרה כלום

יש סיפור של קישון, על מישהו שהיה חייב לו כסף, ולא החזיר, הוא ניסה את כל הפרוצדורות המוכרות ע"וד, תיקים, דיסורים,

בסוף הוא הלך לבנאדם הכניס לו מכות רצח, והחוב שולם

(מקשי הנקודה וסימן שאלה לא עובדים במקלדת כרגע)

פורסם
אני במקומך הייתי שובר לו שן.

צודק, אבל איך עושים זאת? כלומר לפגוע רק בשן אחת? לדעתי אין מנוס מלשבר את כל שיניו, כלומר אם אתה מביא לו מחבת לפנים - מה לעשות וישברו כמה מהן ולא רק אחת...

לא?

• תוכן חדש...