Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 תקציב עד 35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה אני מחפש רכב רצוי משפחתי אם אין ברירה וההבדל גדול בין הדגמים אז ילך על מיני

אני מחפש שיהיה אוטומט וכמה שיותר חסכוני ואם אפשר להכניס את סעיף האמינות גם יהיה מבורך

רצוי שהרכב יהיה בנזין אבל לא שולל דיזל אוטומט במידה והוא חסכוני מחפש שיעשה לא פחות מ-16

ק"מ לליטר משולב נסיעה 70% עיר 30% חוץ ושהרכב יהיה מעל מודל 2004 אם מודל מעל 2006 מוכן במידה ושווה מאוד את התוספת למתוח את התקציב ל-40 אלף

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

אז ככה מחיפושים רבים הבנתי תקנו אותי אם אני טועה שהרנו מגאן 2 דיזל אוטומט

הכי חסכוני שאפשר או תקנו אותי אם טועה

אז על מה לשים דגש בקניה של הרכב הזה

מה המחלות שלו מה החלקים היקרים?

חשוב לי שיהיה טורק (מומנט) גבוה

כ"ס פחות מעניין

פורסם

לגבי רכבי בנזין, במשטר שלך (70% בעיר, 30% מחוץ לעיר) אין שום רכב, אולי פרט לטויוטה פריוס, שעושה 1 ל 16. ה-70% וה-30% זה אחוזים מהמזן או מהקילומטרז'? כי אם זה קילומטרז' אז בכלל אפשר להתסכל על זה כאילו הרכב נוסע בתוך העיר.

בשנים 2005-2009 הייתה לי יאריס ידנית 2005 1.3 - אחד הרכבים החסכוניים ביותר. בימים הטובים, אחרי ששמתי תוסף או שתדלקתי עם בנזין 98, הרכב הגיע ל-1 ל16, או אפילו 1 ל 16.5 משלוב אבל 80% מהמרחק שעשיתי היה על כביש החוף ו/או על כביש 6 ונגד הפקקים...

לגבי משפחתית אין בכלל מה לדבר, ה-307 שלנו שאשתי נוסעת בה רק בעיר (שזה דומה למשטר שלך) עושה 1 ל 8...

פורסם
שלום אז ככה אני מחפש רכב רצוי משפחתי אם אין ברירה וההבדל גדול בין הדגמים אז ילך על מיני

אני מחפש שיהיה אוטומט וכמה שיותר חסכוני ואם אפשר להכניס את סעיף האמינות גם יהיה מבורך

רצוי שהרכב יהיה בנזין אבל לא שולל דיזל אוטומט במידה והוא חסכוני מחפש שיעשה לא פחות מ-16

ק"מ לליטר משולב נסיעה 70% עיר 30% חוץ ושהרכב יהיה מעל מודל 2004 אם מודל מעל 2006 מוכן במידה ושווה מאוד את התוספת למתוח את התקציב ל-40 אלף

תודה רבה מראש לעוזרים

שלום david264,

כפי שכתב לך greenguy, רכב בנזין משפחתי עם מנוע 1,600 סמ"ק לא יגיע לצריכת דלק כזאת בנסיעה שרובה עירונית. גם החסכוניות שמבין המכוניות המשפחתיות, כמו למשל טויוטה קורולה רובוטית, לא עוברות את ה-13 או 14 קילומטרים לליטר בממוצע. רנו מגאן דיזל יכולה להגיע לצריכת דלק כזאת ואף ליותר מכך בנסיעה שתשלב יותר כבישים בין עירוניים.

אופציה נוספת שתגיע קרוב מאוד לצריכת הדלק שאתה מתאר היא מכונית מיני ידנית, בסגנון סוזוקי אלטו או שברולט ספארק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

לא חושב שקיים רכב כמו שאתה מחפש מבחינת תקציב ותצרוכת דלק ומשפחתי

הרנו מגאן היא מתאימה לצרכים שלך אבל שותה 1:12 מודל גבוהה בתקציב שלך קנייה נכונה

בהצלחה

פורסם

מחזק את רן (איך לא).

ממליץ לחפש גם פיאט בראבו

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני הולך על רכב דיזל מעדיף את הטורק שיש למנוע

וגם רגיל לדיזל וכמובן יותר חסכוני השאלה שלי אם יש רכב חסכוני שהוא אם גיר אוטומטי

לא ידני כי סקופדה פאביה וסיאט איביזה וקיה ריו ידניות עושות בעיר 1:15

השאלה שלי אם יש רכב שמתקרב לזה אבל שיהיה אוטומטי

פורסם

אני לא יודע אם זה עוזר , סיריון 2008 עולה כ 40,000 שח ,אז 2007 בטוח יכנס לך לתקציב הכוונה מליסינג כמובן.

קטנה מבחוץ ,ענקית מבפנים (הרבה פעמים נסעו איתי 5 מבוגרים ללא בעיות)

חסכוני בדלק , אמין למדי .

מנוע מהחזקים בקבוצה

לא נוח בעליל (בהשוואה לארופאיות).

אין טיימינג לדאוג , מנוע פשוט ,גיר פשוט חשמל פשוט ,איבזור בטיחות פשוט ( 2 כריות אויר ו ABS ) אז לדעתי קל לבדוק בבדיקה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...