Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו, עוד פרט אחד קטן ששכחתי לציין לגבי המארז שאני מדבר עליו זה שלוח האם חייב להיות mini itx מבחינת סטנדרט הגודל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא קיבלתי את הJOYCON, לגבי השתקה ניתן בעזרת הJC ליצור "כפתור" נוסף אבל

חשבתי לקנות ADRUINO UNO ולבצע את ההשתקה דרכו ולבצע REMOTE OUT דרכו גם כן.

( שוב, ישנם דרכים נוספות ללא יחידה נוספת אבל הלמידה של הלוח מעניינת אותי והעלות לא בשמיים, סה"כ 139 ש"ח ).

לגבי איכות המסך בשמש, כמה רמות מעל כל LILLIPUT סטנדרטי אלא אם כן הזמנת את גרסת הTRASFLECTIVE שעולה לפני משלוח , מיסים וכו... בסביבות ה500-650$, שאגב במחיר של 650$ ניתן להזמין מסך "על" מחברת REVO-SYS, וגם במחיר הזה מדובר ללא מסגרת!!! הנקסוס עולה כולו 250$ וגרסת הGSM עולה 300$!

פורסם

לפני כמה דקות סיימתי לשחק קצת עם גאלאקסי NOTE II

וואו! :shock:

אני רוצה אוי אני רוצה - אבל כבר יש לי CARPC מוכן ואני פשוט לא רואה מה הטעם בזה, בסופו של יום, הCARPC יותר טוב, יותר גמיש, יותר פרקטי, יותר נוח.

אני פשוט הולך לעשות קוסטומיזציה לCARPC שלי

מארז

SSD

ספק כוח קטן יותר

ג'ויקון

כל זה כמובן חלקים שיקנו לאט לאט אחד אחרי השני עד שאחליף רכב

ובקרוב משהו קטן ונחמד לרכב הנוכחי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה נשאר עם הקאר פיסי ויש לך ארדואינו-

יש דבר חדש שנקרא makey makey - תעשה חיפוש בגוגל-

עם זה אתה באמת יכול להשתולל :-)

פורסם

גדול! פשוט גדול!

:-D

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ארז יא סוטה :lol:

לא חייבים לקחת את זה לכיוונים האלה :-P

אבל תאר לך תרחיש- במקום אימובילייזר:

אדי נכנס לאוטו, לוחץ פעמיים על בננה רקובה על הדשבורד, מיישר את המראה ומחטט באף (סתם בשביל המזל).

תראה לי גנב שיכול לפצח כזה דבר! :-P

פורסם

אדי נכנס לאוטו, לוחץ פעמיים על בננה רקובה על הדשבורד, מיישר את המראה ומחטט באף (סתם בשביל המזל).

לחטט באף זה משהו משהו :-P (כמו פורסט גאמפ - אתה לעולם לא יודע מה תמצא שם)

אבל אני לא מציע לאף אחד לתקוע את האצבע בשקע של המצת בזמן שהוא מחטט באף עם בננה רקובה :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

בהחלט משהו ליוטיוב :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בדיוק הסיבה שאני בינתיים לא הלכתי לכיוון הזה.

אבל לאט לאט מסתמן שלא תישאר לי ברירה (אפילו נקסוס 7 ופדים למינהם לא תומכים ב5.1).

פורסם
ולעניין שלשמו השרשור נפתח ,

עוד דבר שצריך ל carpc הוא לב חזק ,

כי אם משהו מתחרבש זה יכול להוציא אותך מדעתך .

הוווו ספר לי על זה :-D

אכלתי הרבה קש בגלל משהו מסויים שאני עדיין עובד על הפתרון שלו, רק שהפתרון שלו נמצא בדרך מחו"ל למחסנים של BUY2USA ורק אז יגיע לארץ ורק אחרי שהפתרון הזה יעבוד אני אוכל לפרסם את זה, אחרת, כשלו כל ניסינותיי עם CARPC שמותקן בתא המטען של הרכב :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם
עדיין לא קיבלתי את הJOYCON, לגבי השתקה ניתן בעזרת הJC ליצור "כפתור" נוסף אבל

חשבתי לקנות ADRUINO UNO ולבצע את ההשתקה דרכו ולבצע REMOTE OUT דרכו גם כן.

( שוב, ישנם דרכים נוספות ללא יחידה נוספת אבל הלמידה של הלוח מעניינת אותי והעלות לא בשמיים, סה"כ 139 ש"ח ).

אם כבר Arduino, יכולת לממש בעזרתו גם את הפונקציונליות של Joycon. בכל מקרה, בהצלחה אם זה, אל תשכח לשטף את הסורסים ;)

• תוכן חדש...