Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4 משלוחים מאנגליה בחודש האחרון דרך ROYAL MAIL הפשוט, כולם הגיעו תוך שבוע ופחות.

הכי 'איטי' שבוע וחצי, הכי מהיר 5 ימים מיום ההזמנה - בראשון הזמנתי בשישי כבר היה פתק בתיבת דואר.

יכול להיות בגלל ששיניתי בפייפל את המיקוד למיקוד החדש. :-o

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

נעשה סדר.

כל מה שמגיע מאירופה\אנגליה\ארה"ב מגיע צ'יק צ'אק ללא בעיות, גם בשירות הדואר הכי פשוט.

90% ממה שמגיע מהמזרח הרחוק מגיע אחרי דם יזע ותמרות עשן, לרוב אחרי חודשיים שלושה.

ד"א אני מחכה לארבעה חבילות כבר מעל חודש וחצי, מדיי פעם טפטוף של איזה פתק.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהסינים האלה.

אתם יודעים כמה זמן לוקח לסיני לרוץ את כל הדרך משם עד לארץ?? אחרת איך המשלוחים שלהם כאלה זולים (מגן לאייפון בדולר וכדו')?? חופרים פיר מקצה כדו"א האחד לקצהו השני?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שני החבילות מאנגליה לא הגיעו עבר חודש

מוכר ראשון אמר שהחבילה הלכה לאיבוד

מוכר שני לא עונה לשום מייל שנשלח אליו

אני צריך לחכות עוד שבועיים בשביל לפתוח דיפוסיט?

חבילות מסין תוך שבוע וחצי אצלי מארהב תוך 5 ימים , אני לא מזמין יותר מאנגליה , תמיד מאנגליה היה מגיע תוך 5 ימים משהו לא מובן

קשה באימונים קל בים

פורסם

גם אני מהנפגעים בלאד... חבילה מארה"ב, בד"כ לוקח לה 6 ימים עד שהפתק אצלי. בעסה, מקווה שלא ייגמר לי לפני שהחבילה תגיע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הזמנתי חלקים, נשלחו בEMS מארה"ב ב28 למרץ, עד עכשיו זה תקוע בסטטוס של יציאה מארה"ב.

מוזר..

יש לי מוצר שאספתי מהדואר ביום שלישי ועדיין כתוב שהמוצר במיון בארצות הברית.

פורסם

האם השינוי במספרי המיקוד אמור להשפיע על הגעתן או אי הגעתן של חבילות? ראיתי את השינוי רק לאחר שהזמנתי מוצר מארה"ב, וכבר עברו 38 יום. ע"פ המוכר סוג המשלוח הזה יכול לקחת עד 6 שבועות, אבל בדר"כ משלוחים הגיעו מנהר יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

http://www.slice.com

אתר מומלץ בתחילת דרכו למעקב אחרי הזמנות ומשלוחים מחו"ל, השירות כרגע תומך בעיקר באתרים מארה"ב כמו אי.ביי ואמאזון. יש גם אפליקציות לאנדרויד ואייפון אבל נכון לרגע זה הן לא זמינות מחוץ לארה"ב.

אחרי ההרשמה השירות סורק את תיבת המייל שלכם (אפשר לקשר מספר תיבות) ומחפש הזמנות שעשיתם, ואז מציג לכם את כל ההזמנות במרוכז ביחד עם מחירים, צפי הגעה עם יש וקישור לחברת המשלוחים במידה ואפשר.

אני צופה לשירות הזה הצלחה גדולה בעתיד, ממליץ מאוד לבדוק.

פורסם

סורק את תיבת המייל?

אתה באמת נותן את סיסמת המייל שלך בכל מקום בחופשיות?

אני אפילו לפייסבוק לא נותן את סיסמת המייל, אני אמצא את החברים שלי בכוחות עצמי תודה רבה.

וגם את החבילות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה מתחבר בעזרת חשבון הגוגל כמו שאתה מתחבר בעזרת החשבון פייסבוק לאתרים שונים, אתה אף פעם לא באמת נותן את הסיסמא.

פורסם

איך בדיוק הם מחטטים לך במייל בלי לקבל ממך את הסיסמה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מוצר (קצת כבד) שנשלח מאנגליה ב-18.3 - הפתק הורוד התקבל היום.

מוצר שנשלח מ-HK ב-13.2 טרם הגיע (שני מוצרים אחרים שהוזמנו במקביל, מסין ו-HK הגיעו לפני שבוע-שבועיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...