Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתקרב לBuy2USA יותר, לפחות עד שהם לא מחליפים את משלח הדואר שלהם(aka דואר ישראל).

החלטתי להזמין משהו כבד יחסית והמחיר היה דומה למאסטופ(,dhl ששם יש ל מעל 25 הזמנות). קרץ לי ה20% הנחה למחזיקי כאל. שבוע לקח לזה להגיע, לעומת מאסטופ שזה יומיים עד ארבעה ימים. מה שיותר מעצבן שהם לא שולחים את זה ישר שזה מגיע כמו מאסטופ, אלא מחכים ושולחים במרוכז(לפעמים ממתינים יומיים). מאז שהם שולחים עד שזה מגיע לארץ עוברים שלושה ימים(ניחא!) ואז דואר ישראל מברברים את זה...(החבילה נמסרה ביום השלישי שלה בארץ).

dhl מעבירים את זה ביום שאחרי,ואפילו פעם אחת החבילה נחתה ב5 וחצי בבוקר- הגיעה לחיפה בשעה 9 ואחרי חצי שעה היתה אצל הבלדר בדרך אלי.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התלבטות,

לאחר כ-50 יום משלוח מסין המשלוח שהזמנתי הגיע,

באותו היום שהגיע המשלוח המוכר החזיר לי את סכום הכסף במלואו.

האם להחזיר למוכר חזרה את הכסף? האם להחזיר חלקית? האם לא להחזיר בכלל?

מה אתם הייתם עושים?

נכון לכרגע הכיוון הוא להחזיר!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ברור שלהחזיר!

קיבלתי השבוע החזר על פריט שהזמנתי מאנגליה לפני יותר מחודשיים. אמנם הסיכוי נמוך אבל אם הוא יגיע מתישהו, אשלם עליו שנית.

:turn-l:
פורסם
עשיתי זאת ואעשה זאת לכשימחק שוב. הם כמובן טועניםשהם לא מוחקים פוסטים, אז התנדבתי לשחזר פוסט שנמחק עקב תקלה טכנית :-D

האם הם יכולים לחסום אותי בפייסבוק מלפרסם על ה"קיר" שלהם?

קיבלתי תשובה. אחרי שתקופה מסויימת הצקתי לדואר בדף שלהם (תלונות, קישורים ועצות ללקוחות איפה עדיף להם לקנות מוצרים) נחסמתי ונמחקתי. הלך התחביב.

:turn-l:
פורסם

אני הזמנתי בסוף דצמבר חבילה מהונג קונג, החבילה יצאה מהונג קונג ב 11.1, החל מכשבוע אחרי בדקתי כל יום באתר רשות הדואר, ולא היה שום עדכון

ב31.1 הגיע הפתק בדואר (כמובן שבאתר לא היה כתוב שהחבילה הגיע לסניף הקרוב) רק אחרי שלקחתי את החבילה מהסניף התעדכן באתר של הדואר שהחבילה נלקחה

פורסם
התלבטות,

מה אתם הייתם עושים?

ברור שלהחזיר, גם כדי שלא תרגיש רמאי, גם בגלל שזו פרנסה של בן אדם וגם כדי שמוכרים לא יפסיקו לשלוח לשיראל כיוון שישראלים מרמים אותם.

פורסם
לא מתקרב לBuy2USA יותר, לפחות עד שהם לא מחליפים את משלח הדואר שלהם(aka דואר ישראל).

החלטתי להזמין משהו כבד יחסית והמחיר היה דומה למאסטופ(,dhl ששם יש ל מעל 25 הזמנות). קרץ לי ה20% הנחה למחזיקי כאל. שבוע לקח לזה להגיע, לעומת מאסטופ שזה יומיים עד ארבעה ימים. מה שיותר מעצבן שהם לא שולחים את זה ישר שזה מגיע כמו מאסטופ, אלא מחכים ושולחים במרוכז(לפעמים ממתינים יומיים). מאז שהם שולחים עד שזה מגיע לארץ עוברים שלושה ימים(ניחא!) ואז דואר ישראל מברברים את זה...(החבילה נמסרה ביום השלישי שלה בארץ).

dhl מעבירים את זה ביום שאחרי,ואפילו פעם אחת החבילה נחתה ב5 וחצי בבוקר- הגיעה לחיפה בשעה 9 ואחרי חצי שעה היתה אצל הבלדר בדרך אלי.

יש לי רק מילים טובות על מאסטופ. עושה אצלהם איזה שני משלוחים בחודש ומרוצה עד הגג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
התלבטות,

מה אתם הייתם עושים?

רק לידיעת כולם, אם אתה חותם בדואר שקיבלת דואר רשום, המוכר מקבל הודעה על כך ויכול להתלונן עלייך לEBAY.

חוץ מזה פעלת נכון שהחזרת, קרה לי אותו מקרה ושילמתי כמו שהבטחתי למוכר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
התלבטות, לאחר כ-50 יום משלוח מסין המשלוח שהזמנתי הגיע, באותו היום שהגיע המשלוח המוכר החזיר לי את סכום הכסף במלואו.

כמובן שלהחזיר עד האגורה האחרונה. הרי אתה לא גנב (גנבה?) ולא רמאי.

דני

נ.ב. גילוי נאות: פעם הגיעה אלי משלוחה אחרי שלושה חודשים. זיכוי קיבלתי מזמן. שלחתי הודעה למוכר ושילמתי לו שוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו שוב חווה האטה עם משלוחים? הזמנתי משהו מארה"ב ב28 בפברואר והמעקב אחר החבילה לא מתעדכן יותר וגם הודעה מהדואר לא מגיעה. בדר"כ אני מקבל משלוחים מארה"ב אחרי 10 ימים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כמה פריטים לא רשומים מתעכבים גם לי הרבה מעבר לרגיל.

בנוסף עבור פריט רשום לא קיבלתי את הפתקון והיה צריך לבדוק באתר כדי לראות שהגיע.

אני מתחיל לחשוש שאני פשוט לא מקבל את הפתקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לשם שינוי יש לי הפעם רק דברים טובים להגיד על השירות של דואר ישראל.

הזמנתי חבילה עם חלקים לאופנוע שלי מאנגליה לפני כחודש.

ניתן לי מספר מעקב ע"י המוכר (לא פעם ראשונה שאני קונה ממנו).

בדרך כלל חבילות מאנגליה מגיעות תוך 10 ימים בערך.

הפעם אחרי שבועיים הגיעה לי חבילה מסין שהזמנתי יומיים אחרי החבילה מאנגליה. פה חשדתי!

התחלתי לעקוב אחרי החבילה באתר הדואר ושם הסטטוס היה שהחבילה נמצאת בעפולה במיון.

טוב, אמרתי לעצמי, לא ברור מה הקשר של החבילה לעפולה כשאני גר ביקנעם אבל אולי שם הם ממיינים את הדואר לאזור שלי.

שלושה ימים לאחר מזה בחמישי בלילה התעדכן כי החבילה הועברה ליחידה בשם דואר ים מוחזרים.

שו הדה?

על הבוקר התקשרתי למוקד הדואר (171) ושם ענתה לי בחורה חביבה שהחבילה מוחזרת לשולח מכיוון שהכתובת שגויה.

מתברר שהשולח בטעות לא רשם את שם העיר, הדואר לא יכל לאתר את הנמען ולכן החבילה נשלחת בדואר ימי בחזרה לשולח. ענין פעוט שיכול לקחת בין חודשיים לשלושה עד שהחבילה תחזור לשולח.

הומלץ לי לפנות לפניות הציבור ביום ראשון בבוקר.

שמונה בבוקר יום ראשון התקשרתי לפניות הציבור ושם ענתה לי בחורה עוד יותר חביבה שנתנה לי פתרון לבעיה.

היא פשוט חסמה את החבילה מלחזור לשולח ולעזוב את גבולות הארץ וכתבה להם את הכתובת המדוייקת אליה יש לשלוח את החבילה.

היא הזהירה אותי שיכול לקחת עד חודש שהחבילה תגיע אליי אך כבר לא היה אכפת לי. העיקר שהחבילה תגיע אליי.

ארבעה ימים אחר כך, החבילה כבר חיכתה לי בסוכנות הדואר הקרובה ואספתי אותה שמח וטוב לבב.

זה היה סיפור על בחורה אכפתית אחת שיכולה לשנות את כל מה שחשבתי על הדואר עד כה.

מרוב שהייתי מבסוט, כתבתי מכתב תודה למנכ"ל הדואר ולמנהל המרחב של אותה עובדת כדי שהיא תזכה להערכה המגיעה לה.

קצת עצוב שלא היו לי אפילו ציפיות לקבל את החבילה וההפתעה שלי היתה רבה מהמהירות ומאיכות השירות שקיבלתי.

פורסם

אתה לא מבין שעשית בדיוק להפך? היא תזכה בנזיפה על כך שבגדה ברוח הדואר ואשכרה סייעה למישהו לקבל אתה החבילה שלו..

ובנתיים אני ממתין כבר כמעט חודש לחבילה מאירלנד ו3 שבועות לחבילה מארה"ב, לזכותם יאמר שיתכן שזה בגלל המכס,

מישהו יודע איך אוכל לברר האם החבילה תקועה במכס? יש לי מספר מעקב על החבילה מאירלנד והוא מזוהה באתר הדואר שלהם כנשלח ב 26 לפברואר אך אין כל זכר באתר הדואר בארץ

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לי יש שני חבילות מאנגליה שעדיין לא הגיעו

אחת נשלחה ב25/2 והשנייה נשלחה ב3/3 וטרם הגיעו , לעומת זאת הזמנתי נעליים מארהב נשלחו ב13/3 היום זה כבר אצלי

בדכ משלוחים מאנגליה אני מקבל גג תוך שבוע

נמתין בסבלנות

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...