Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ביצעתי הזמנות מDX ומסינים באיביי,

הגיעו תוך שבועיים - 3 שבועות.

(וביחד איתם הגיעה חבילה מאוגוסט!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברה, לפני כמה ימים הזמני משהו מ HONG KONG, היה לי דו"ש עם המוכר על כמה פרטים בקשר למוצר

ובין היתר בסוף השיחה שלנו הוא אמרה שיש עומס אדיר על הדואר\מכס שלהם ולכן הוא מפחד שהחבילה תתעכב

(חבילה יקרה יחסית) בכל מקרה הוא הציע עוד לפני ששלח את המוצר שאם המוצר לא יגיע תוך 10-15 ימים

הדמי משלוח ישולמו לי בחזרה. כמו כן יש גם מספר מעקב אז אני לא דואג..

אולי עומס אדיר על הדואר, בוודאי שלא על המכס. אין מכס על ייצוא מהונג קונג, והמכס על ייבוא הוא לטבק/אלכוהול/מכוניות בלבד.

גם לגבי הדואר אני מפקפק. דברים שאני שולח מהונג קונג למדינות שאינן ישראל מגיעים מהר למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ב 20/1 הזמנתי שתי מדבקות לרכב מאנגליה משני מוכרים נפרדים.

שתיהן נשלחו יום לאחר מכן.

היום הגיעו המעטפות!! ממש מהר! לא ציפיתי לכזו מהירות.

אני מניח שזה הגיע מהר כי אלו היו מעטפות רגילות ולא חבילות, אך עדיין. תוך שבוע :shock:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שבוע מאנגליה לארץ זה סטנדרט (זה מה שאני רגיל לפחות).

עוד יותר מצחיק - כשזה ללא מעקב זה ישר מגיע אליך לתיבה (פריטים קטנים כמובן,עם מעקב לוקח עוד יום-יומיים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
Damn!

בדואר המלכותי?

כמובן. פיפה בעצמה הדביקה את הבול.

עוד יותר מצחיק - כשזה ללא מעקב זה ישר מגיע אליך לתיבה (פריטים קטנים כמובן,עם מעקב לוקח עוד יום-יומיים)

כתבתי את זה בעבר וקראתי לזה "אי הודאות של הייזנברג" במקרה הפרטי של הדואר - עצם המעקב על חבילה משנה את התנע שלה. בלי המעקב החבילה פשוט מתקדמת, במקום להמתין לסריקה בכל תחנה.

:turn-l:
פורסם

אני צריך להזמין מכפל לעדשה שעולה משהו כמו 180$, יש סיבה לחשוש? :roll:

למרות שיהיה נחמד לקבל מכפל שעולה בארץ 1200₪ בחינם אם הוא יגיע אחריי 45 יום ואקבל את הכסף חזרה :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיבלתי עכשיו פתק לחבילה שנשלחה מהונג קונג ב-10.11.12. כמעט 3 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני צריך להזמין מכפל לעדשה שעולה משהו כמו 180$, יש סיבה לחשוש? :roll:

לא תדע עד שלא תזמין,אתה והמזל שלך במכס לכשזה יגיע :lol:.

מצד שני בפורום המקביל אנשים הזמינו SGS2\SGS3\שאר מכשירים יקרים וללא מעט מהם זה עבר ללא תשלום :) (כמובן שבשביל לאזן את המשוואה,אחרים כן נתפסו והושחלו ב33%..)

sperial - אתה ויובל עורכים תחרות מי חיכה לפריט הכי הרבה זמן? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא רגיל לכאלה לוחות זמנים. בד"כ 4-5 שבועות הם די והותר.

אבן אולי מישהו חשב שנקב חורים לחגורות הוא איזה אבזר בטיחותי לרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...