Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה הבעיה היא גם עם USPS, לי יש #מעקב של חבילה.

ב-27/12 התקבלה באורגון.

ב-02/01 רק הגיעה ללוס אנג'לס.

משכנתא זה קל

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי כשלוש חבילות מסין דרך איביי, מיותר לציין שכבר חודש עבר ואין זכר אליהן.

לעומת זאת, קיבלתי תוך שבועיים חבילה מטייני דיל מהרגע שהיא יצאה מהונג קונג.

הכי עצוב, שהסניף דואר שלי, זה הסניף המרכזי של פ״ת ועדיין הוא לא מתפקד.

פורסם
הבעיה הכי גדולה היא שבאיביי יש לך רק חודש לפתוח קייס כנגד המוכר אם המוצר לא הגיע ואחרי חודש אתה יכול לדבר לקיר, פעם התקופה הזו הספיקה למשלוח ואם הוא לא הגיע אז באמת ידעת שיש בעיה, היום אף משלוח לא מגיע בפרק זמן הזה ככה שאין מה לעשות, למתחכמים, אי אפשר לפתוח קייס על כל פריט כי איביי עוקבים אחרי כמות ה"בעיות" שאתם עושים בתור משתמשים וככל שתפתחו יותר קייסים האמינות שלכם בקביעת צד בקייס תרד.

לי אישית יש שש חבילות דיי יקרות שנשלחו לפני מעל כחודש ולא רק שלא הגיעו אלא אפילו לא מופיעות במעקב אך לא פתחתי כנגדם קייס כי היה לי אותו סיפור עם שתי חבילות אחרות ששלושה שבועות אחרי פתיחת הקייס כן הגיעו.

קצת יותר מחודש, 45 יום , וזו לא בעיה שלך אלא של המוכר. הסבר בהמשך.

Opening a case

If you haven't received an item, you can open a case after the estimated delivery date (if available) or 7 days after making payment (if no estimated delivery date was provided). If you received an item and it doesn't match the seller's description, you can open a case after receiving the item. You must open a case within 45 days of making payment.

כל הרעיון זה לפנות לRESOLUTION CENTER של EBAY במהלך התקופה של 45 הימים. כשהגעתי למצב של 44 יום פתחתי CASE דרך EBAY ואוטומטית קיבלתי "הארכה" של 30 יום ליישב את הנושא.

מה שקרה שהמוכר זיכה אותי על המוצר (20$) , אבל הבטחתי לו שאם הוא יגיע בכל זאת , אשלם לו שוב , וכך היה. יומיים אחרי שהחזיר לי את הכסף המוצר הגיע, ושילמתי לו שוב.

לגבי USPS כנראה בגלל הקריסמס והעומס של הקניות לוקח להם זמן, גם אני חיכתי לנעליים 3 שבועות, כשרוב הזמן הזה הם עברו מSTATE לSTATE בארהב.

דואר ישראל באמת מעצבנים, שום דבר לא מופיע באתר. צריך לנחש ולקוות לטוב שהפתק יגיע. חבל, היה נח להקדים בשבוע את הדוור, ולהגיע לסניף עם פתק מוכן מהבית

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות:

יום שלישי לפני שבועיים הזמנתי משהו מגרמניה בדואר רשום רגיל, שבוע אחרי זה בשלישי הזמנתי עוד משהו באנגליה בדואר רגיל, אפילו לא רשום. שניהם הגיעו ביחד ביום שלישי, האחד שבועיים והאחד שבוע.

שני שעבר הזמנתי 2 דברים מ2 אתרים שונים בארץ, שלחו בשלישי. האחד הגיע אתמול ברביעי ואחד עדיין לא. פשוט בושה....

פורסם

לפני מספר שבועות הזמנתי טבלט במבצע של אחד מכרטיסי האשראי. כעבור מספר ימים קיבלתי SMS עם מספר החבילה והודעה כי היא ממתינה לי בסוכנות הדואר הקרובה. פניתי לסוכנות הדואר ושם סירבו לטפל בחבילה לפי המספר. רק כעבור 2-3 ימים הגיע הפתק ויכולתי לשוב לסוכנות ולקבל את החבילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שיש אנדרואיד ומעוניין לעקוב אחר החבילה שלו, יש אפליקציה שנקראת TrackChecker ובעזרתה אפשר לעקוב אחר משלוחים. איך זה עובד, נגיד והזמנו חבילה מסין לישראל:

1. מתקינים את האפליקציה

2. מכניסים את מספר המעקב

3. בוחרים את רשות הדואר של סין ושל ישראל, כדי שהתוכנה תדע איפה לחפש עדכונים

4. ב SETTINGS מגדירים NOTIFICATIONS ואת ה UPDATE INTERVAL

5. ברגע שאתר רשות הדואר של סין או ישראל מתעדכן בססטוס חדש לגבי המשלוח האפליקציה תציג נוטיפיקציה במכשיר עם הפרטים מאתר הדואר

ניסיתי כמה אפליקציות מה PLAY STORE, זו בהחלט הטובה ביותר והיא גם חינמית. יש לה נוטיפיקציות שאין לאפליקציות אחרות ויש לה גם הרבה אופציות של חיפוש ברשויות דואר שונות בעולם.

פורסם
למי שיש אנדרואיד ומעוניין לעקוב אחר החבילה שלו, יש אפליקציה שנקראת TrackChecker ובעזרתה אפשר לעקוב אחר משלוחים. איך זה עובד, נגיד והזמנו חבילה מסין לישראל:

1. מתקינים את האפליקציה

2. מכניסים את מספר המעקב

5. ברגע שאתר רשות הדואר של סין או ישראל מתעדכן בססטוס חדש לגבי המשלוח האפליקציה תציג נוטיפיקציה במכשיר עם הפרטים מאתר הדואר

ניסיתי כמה אפליקציות מה PLAY STORE, זו בהחלט הטובה ביותר והיא גם חינמית. יש לה נוטיפיקציות שאין לאפליקציות אחרות ויש לה גם הרבה אופציות של חיפוש ברשויות דואר שונות בעולם.

ואין לאייפון !?

פורסם

1. מתקינים את האפליקציה

2. מכניסים את מספר המעקב

סליחה אבל כל-כך מסובך להכנס פעם בכמה ימים לאתר של הדואר, להקיש מס' מעקב וללחוץ ENTER? לי לפחות נראה שהאפליקציה הזו מיותרת לחלוטין.

פורסם

אתה צודק, זה לא מסובך להכנס לאתר של הדואר כל כמה ימים. אבל אם אתה לחוץ על חבילה מסויימת זה נחמד שיש אפליקציה שכל פרק זמן קבוע מראש בודקת בשבילך ואם יש שינוי בסטטוס החבילה מודיעה לך.

פורסם

הורדתי את האפליקציה, זה באמת יכול להיות נח כדי להתעדכן בנייד במקום להיתחבר כל פעם לחשבון של EBAY ולחפש מספרי מעקב, אפשר להזין אותם לאפליקציה ולהיעזר בה כדי לעקוב אחר החבילה, החל מתחילת דרכה ועד הגעתה ארצה (דורש מעקב ב2 אתרים, תחילה דואר סין ואחר דואר ישראל, ניתן להוסיף באפליקציה את כל שירותי הדואר שאתם משתמשים בהם ולסנן את אלה שאינם נחוצים, ויש את כולם לפי מה שראיתי).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא מבין מה נסגר.

כבל USB יעודי למערכת של אלפיין בסטטוס תקוע מה 9/12 בשיקגו. אני מניח ששיקגו היא תחנה בינלאומית לשילוח...

צריך להרים טלפון למכס?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במקרה זה כיסוי לאייפון? ובמקרה המוכר זה the casing store?

אם כן אז תמתין עוד קצת זה יגיע. מקסימום תצור קשר עם המוכר יש לו אפשרות לבקש בדיקה מהדואר סינגפורי איפה נתקעה החבילה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...