Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם במרכזי חלוקת הדואר יש דוורים שמחלקים אותו, פשוט במקום ללכת מבית לבית הם מסתובבים בתוך בודקע עם כמה מאות תבות דואר סביבו.

נכון אבל צריך מעט דוורים בהשואה למצב בו הדוורים הולכים מבית לבית.

חוסר התפקוד של הדואר ממש מדאיג. לאחרונה שאלתי מוכר בebay (שלפי הכתוב אינו שולח לישראל) האם יהיה מוכן לשלוח לישראל. הוא השיב שמישראל יש הרבה מדי תלונות שהמשלוח לא הגיע, ולכן הוא מוכן אבל בתוספת מחיר מהותית לדואר רשום.

יהודה

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דואר ישראל שוב הצליח להפתיע אותי.

קיבלתי שתי חבילות. שני הפתקים הגיעו מאותו הסניף.

מגיע לסניף לקחת את החבילות ומגלה שרשומה אצלם רק חבילה אחת.

אחרי כמה דקות של חיפושים, הפקידה החליטה לבדוק במחשב. מתברר שאחת החבילות הגיעה לסניף אחר בעיר.

מה היה קורה אם החבילה הייתה ללא מספר מעקב?!

כל הזמנה הפכה למשחק בכסף, אולי תרוויח יחסית למחיר בארץ ואולי תפסיד את הכסף.

פורסם

אני בטוח שלא תלונות בפייסבוק זה מה שיהפוך את הדואר מחברה כושלת לחברה מצליחה, אבל אם לא מתלוננים אז מבחינת החברה הכל בסדר, "הנה תראו, אין תלונות, הכל בסדר אצלנו".

פורסם

טוב עדכון קטן, קיבלתי את הנעליים שהזמנתי ושאלתי את הפקידה למה הדברים מתעקבים.

היא ענתה לי שהיא לא יודעת על הביעה בדואר וכנראה הבעיה במכס.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עדכון, עברו 45 יום מאז שקניתי את המצלמה הזו לרכב ועדיין לא קיבלתי אותה, פניתי למוכר בסין, הוא דיבר עם המכס וכתב לי בחזרה שהמכס אמר לו שהם לא יודעים האם החבילה אבדה או שהיא עדיין במכס. בכל מקרה הזמנתי מצלמה חדשה וביקשתי REFUND.

פורסם
עדכון, עברו 45 יום מאז שקניתי את המצלמה הזו לרכב ועדיין לא קיבלתי אותה, פניתי למוכר בסין, הוא דיבר עם המכס וכתב לי בחזרה שהמכס אמר לו שהם לא יודעים האם החבילה אבדה או שהיא עדיין במכס. בכל מקרה הזמנתי מצלמה חדשה וביקשתי REFUND.

גם אני ממתין בערך 40 יום לדיבורית לרכב שנשלחה מהונג קונג

פורסם
אין ספק. ברור שבגלל המכס גם "דואר 24" שנשלח מנתניה לקריית שמונה הגיע אחרי שבועיים.

:mm_yeah:

מכתב מהסוכן ביטוח שלי בחיפה, לקרית ים, לקח 13 יום! (בהליכה הייתי מגיע ביום אחד).

משכנתא זה קל

פורסם

מוצר שנשלח אליי מארה"ב ב-22.11 טרם הגיע. המוכר זיכה אותי.

מוצר שנשלח אליי מארה"ב ב-25.12 הגיע היום (עברו רק 8 ימים).

אין לי מושג מה לעזאזל עושים שם בדואר... :?

• תוכן חדש...