Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לתגובות

אני מזמין וותיק מאיביי עוד מ2006 פעם חבילות היו מגיעות תוך שבוע וחצי +- היום בסביבות חודש וחצי

מבאס את התחת

נראה לי שדואר ישראל רוצה לדכא את התופעה של הזמנות מאי ביי כי הסניף דואר בגיסין אם המושבות הפך לסניף אי ביי

צריך לעמוד בסביבות שעה בתור רק לקבל את החבילה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

גם אני מחכה כבר חודש לחבילה שרשומה שנשלחה לפני חודש ועדיין אין זכר:roll:

הזמנתי מהונג קונג אגב

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

דואר ישראל הוא ארגון בזיוני ביותר.

לצערי, אני נאלץ להשתמש בשירותים שלהם לא מעט, ולא קיים חודש בו אני לא פותח פנייה במחלקת תלונות שלהם.

פרשת השבוע - חבילה בשירות גוביינא ששלחתי.

הלקוח הגיע לדואר לקחת את החבילה, והפקידה בדואר אמרה לו שאין כל צורך לשלם ושפשוט יקח את החבילה וילך לדרכו.

באמת שאין לי מילים להוסיף.

ולכל אלה שהסניפי דואר שלהם הפכו ל"סניפי איביי" ומחכים שעות בתור בשביל חבילה -

נסו לתפוס את הדוור שלכם לשיחה. הוא יידע איך לפתור לכם את הבעיה, ויביא לכם את החבילות הרשומות עד הבית.

הוא לא חייב לעשות זאת, אך הדבר אפשרי בהחלט.

פורסם

נראה לי שדואר ישראל רוצה לדכא את התופעה של הזמנות מאי ביי כי הסניף דואר בגיסין אם המושבות הפך לסניף אי ביי

צריך לעמוד בסביבות שעה בתור רק לקבל את החבילה

דואר ישראל לא מרויח כלום על דואר נכנס (שהולך וגדל בנפחו) ומפסיד הכנסות מדואר יוצא, מקומי או לחו"ל (אנשים שולחים פחות ופחות דואר, הדואר הכמותי עובר למתחרים של דואר ישראל). המצב הפיננסי של דואר ישראל בקרשים.

א ב ל - זו לא בעייה שלנו. המדינה טעתה שחשבה שדואר ישראל יכולה להיות תחרותית ורווחית. דואר זה שירות בסיסי לאזרח שהמדינה צריכה לתת, ולסבסד אם צריך.

:turn-l:
פורסם

הבעיה היא כפולה. הדואר בארץ מנוהל על הפנים ובנוסף בכל העולם קימת בעיה עם שירות הדואר והדוורים. אנו מתקרבים למצב שלא יהיו דוורים, והמעטפות יגיעו למרכז שבו תאי דואר.

יהודה

פורסם

גם במרכזי חלוקת הדואר יש דוורים שמחלקים אותו, פשוט במקום ללכת מבית לבית הם מסתובבים בתוך בודקע עם כמה מאות תבות דואר סביבו. כיון שההורים שלי קיבלו דואר במרכז החלוקה הראשון מסוג זה בארץ (או, לכל היותר, השני) כבר לפני כ-40 שנה אני יכול להעיד כי מדובר במערכת יעילה מאוד. עם זאת אני חייב לציין כי הם נהנו מכך שמרכז חלוקת הדואר היה קרוב מאוד לביתם, ואנשים שגרו יותר רחוק היו אוספים את הדואר בתדירות של פעם בשבוע ועף נמוכה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצב אצלי נכון לעכשיו:

בריטניה וארה"ב מגיע תוך שבוע גג שבועיים.

סין - מעל חודש.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

גם אני חש בעיקוב,

בעבר משלוח מארה"ב היה מגיע תוך 14 ימים.

היום אני ממתין למשלוח כבר 23 ימים וכבר 14 יום הסטטוס שלו במספר נעקב באותו מצב

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש משהו בזמן האחרון באמת.

קיבלתי חבילה של OTTERBOX שהזמנתי באוגוסט.

הלו, תכף 2013, החבילה הגיעה אחריי 4 חודשים כמעט! הזוי לחלוטין! :shock:

(את המגן כבר קניתי בארץ)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחרונה הזמנתי מוצרים שונים משלושה מוכרים באיביי, שניים מקוריאה ואחד מארה''ב.

זה של ארה''ב הגיע תוך שבוע וחצי, לאלה של קוריאה אני מחכה כבר חושד.

אני לא חושב שמישהו מעקב את החבילות בכוונה בתור מדיניות מדכאה, פשוט ככה הם עובדים. יותר נכון לא עובדים.

נ.ב

נשלחה אלי חבילה מגרמניה באמצע נובמבר, עד עכשיו אני מחכה לה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

גם אני ממתין לנעליים מארה"ב כבר חודש, החבילה נמצאת בישראל ושוחררה מהמכס ב19/12 ועדיין לא קיבלתי פתק לקחת אותם.

אני חושב שהבעיה היא בישראל ולא בחו"ל, כי אחרי שבוע ראיתי בסטטוס הזמנה שלי שהחבילה יצאה מארה"ב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

משלוח מאנגליה לקח שבועיים, מה שבדרך כלל לוקח גג שבוע ויום, פעם אחת אפילו תוך פחות מ4 ימי עסקים(אותו משלוח, נשלח בחמישי בבוקר הגיע בשלישי).

משלוח מגרמניה תוך שבועיים וחצי, בדרך כלל לוקח שבוע וחצי גג.

• תוכן חדש...