Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד 2 חבילות רשומות שאני מחכה להן - עד אתמול בערב לא מופיעות במעקב המשלוחים, והבוקר מופיעות בסטטוס של הגעה לסניף הדואר המקומי. מישהו הצליח לראות לאחרונה במעקב המשלוחים חבילה בדרכה?

:turn-l:
פורסם

במעקב המשלוחים של דואר ישראל? לא. תמיד אני רואה באותו יום שהחבילה הגיעה לסניף המרכזי וכמה שעות מאוחר יותר הסטטוס מתעדכן שהחבילה נמצאת בסניף הקרוב לביתי.

פורסם
עוד 2 חבילות רשומות שאני מחכה להן - עד אתמול בערב לא מופיעות במעקב המשלוחים, והבוקר מופיעות בסטטוס של הגעה לסניף הדואר המקומי. מישהו הצליח לראות לאחרונה במעקב המשלוחים חבילה בדרכה?

כבר כמה חודשים-כמעט חצי שנה שאני לא רואה שום סטטוס לרבות האחד שמבשר שהפריט הגיע לסניף הדואר שליד ביתי.

פעם עוד היו מכניסים את הסטטוסים של "הגיע לבית המיון בת"א" \ "יצא מבית המיון ועבר לסניף חיפה המרכזי" \ יצא מסניף חיפה המרכזי ובדרכו ל___ (עיר שאני גר בה)".

כנראה חוסכים לעצמם עבודה :-(

מצד שני - דואר ישראל,על כל המשתמע מכך,ככה שאין ציפיות=אין אכזבות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז אני לא לבד :wink:

מדברים פה על אפליקציות אנדרואיד מקסימות, שעם כל הטכנולוגיה המרשימה, לא יגידו לכם איפה החבילה כי לאף אחד בדואר אין כח לעבוד.

:turn-l:
פורסם

היום קיבלתי 2 חבילות שהזמנתי ב 29/11 וב-30/11 (מאותו המוכר). בדואר ישראל צרפו את שתיהן ושלחו לי הביתה פתק של דואר רשום לבוא ולקחת (פתק אחד).

ב 30/11 הזמנתי חבילה מאתר אחר וב-5/12 הזמנתי חבילה נוספת, שעקבותיהן טרם צצו (יש עוד חבילות שנשלחו גם באמצע דצמבר וברור שעדיין לא הגיעו).

בכל מקרה חייבים להיות סבלניים. כל הקיטורים על משלוחים שלא מגיעים ומוכרים ששולחים שוב (על חשבונם) רק מקרב לקיצו את היום בו המוכר יפסיק לשלוח לישראל. חבל - כי ב 99.99% מהמקרים המשלוח מגיע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כנראה הבעיה היא גם עם USPS, לי יש #מעקב של חבילה.

ב-27/12 התקבלה באורגון.

ב-02/01 רק הגיעה ללוס אנג'לס.

היום, 07/01, הגיע הפתק מהדואר ואספתי את החבילה.

אני מאמין שהגיע לארץ עוד אתמול,

משמע - 4 ימים - כמו בדר"כ.

אולי אין באמת עיכובים. :roll:

משכנתא זה קל

פורסם
היום, 07/01, הגיע הפתק מהדואר ואספתי את החבילה.

אני מאמין שהגיע לארץ עוד אתמול,

משמע - 4 ימים - כמו בדר"כ.

אולי אין באמת עיכובים. :roll:

כשמגיע פתק מהדואר זה לא אומר שרק למחרת אתה יכול לאסוף את זה?

פורסם

אפשר ללחוץ ולקבל את הפריט.

עצם קבלת הפתק מהווה הוכחה כלשהי שהפריט כבר בסניף,הם כביכול מכסים את עצמם ע"י ההצהרה לבוא למחרת בשביל שיענו עד אז הפריט יגיע.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

קיבלתי היום פתק שלחבילה לש משהו שהזמנתי - בבדיקה באתר הדואר כתוב שהפריט נמצא בדואר המרכזי של חיפה ורק מחר יועבר לסוכנות השכונתית. מכל מקום - ממילא לא אוכל להגיע לשם לפני יום ד'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אפשר ללחוץ ולקבל את הפריט.

עצם קבלת הפתק מהווה הוכחה כלשהי שהפריט כבר בסניף,הם כביכול מכסים את עצמם ע"י ההצהרה לבוא למחרת בשביל שיענו עד אז הפריט יגיע.

בתור אחד שעבר בצעירותו בתור דוור (עבודה מחורבנת, ממש לא מומלץ), זה לא בהכרח נכון.

למעשה, זה תלוי בסוג המכתב שאתה מקבל.

אם זה דואר רשום רגיל (מכתב קטן) אז הדוור אמור לקחת את המכתב איתו לסיבוב החלוקה ולנסות למסור אותו בכתובת הרשומה. אם לא הייתה תשובה אז הוא משאיר פתק בתיבה אבל המכתב הרשום עדיין אצלו בעגלה. רק בסוף החלוקה (שזה יכול גם להיות בשעה 15:00 באזורים גדולים) הוא יחזיר את המכתב הרשום לסניף המיון, בערב יבוא רכב לקחת את המכתב הרשום לסניף שלך ולכן רק למחרת תוכל לקבל אותו.

אם מדובר על חבילה גדולה אז בדרך כלל היא לא מגיעה לדוור אלא עוברת ישירות לסניף. כאן יש שני מקרים. לפעמים הדוור מקבל את הפתק מוכן ורק שם לך אותו בתיבה, במקרה הזה החבילה תגיע לסניף לפני שהפתק מגיע לתיבה. אבל לפחות בתקופה שאני חילקתי מכתבים זה היה נכון רק לחבילות ממש גדולות (כמו אלו של האוניברסיטה הפתוחה למשל) ורוב הרשומים הגדולים היו מגיעים לדוור. אז חוזרים לתהליך דומה לזה שתואר בפסקה הקודמת, אבל הפעם בגלל שהחבילה נשארת במיון לפעמים מספיקים להעביר אותה לסניף לפני סוף היום. זה לא בטוח, אז על הפתק כותבים לך להגיע יום אחרי ליתר ביטחון.

אך... הימים בתור דוור בבני-ברק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיקה,ידוע שהרוב מעדיפים לבוא למחרת,לא חראם על הדלק לבוא באותו יום ושהפקיד יעשה לי פרצוף ט' באב ויקבול "תבוא מחר!" ? ;)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יש 2 ריבועים על הפתק:

1. באותו יום אחרי 16:00.

2. ביום למחרת אחרי 10:00.

כאשר רק אחד מהם מסומן. אם זה השני, אז רק למחרת. אם זה הראשון, אז עוד באותו יום.

משכנתא זה קל

פורסם
יש 2 ריבועים על הפתק:

1. באותו יום אחרי 16:00.

2. ביום למחרת אחרי 10:00.

כאשר רק אחד מהם מסומן. אם זה השני, אז רק למחרת. אם זה הראשון, אז עוד באותו יום.

לא, אצלי יש:

1. להגיע ביום ראשון הקרוב

2. להגיע למחרת.

פורסם

המצב של כולכם טוב. אני מחכה למשלוח שנשלח ב2.11.2012 והגיע לארץ ב10.11.2012 ומאז אין לי שום איתור שלו.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...