Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון לא מפתיע, בפעם האחרונה שבקרתי בדואר היתה מסחרית של דואר ישראל כדי לפרוק משלוחים לסוכנות, על אף שהיה כתוב על מס' חבילות שביר על כל הדפנות הנהג זרק אותם מהרכב לתוך הדלת של הסוכנות מרחק כ-6 מטר. כששאלתי אותו למה הוא זורק הוא לא ענה וברח בנסיעה.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבילה שהזמנתי ב-4.12.12 עד היום לא הגיעה!

המוכר טוען ששלח וזה איפשהו בדרך, מקווה שאכן כך.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
הסכר נפרץ!! ים של חבילות מסין הגיע היום!!

בנימה רצינית יותר, הגעתי מהעבודה בערב וחיכו לי 4 חבילות בתיבת הדואר, אין תענוג יותר גדול להגיע הביתה אחרי העבודה ולראות את שקיות הניילון האלו מבצבצות לך מהתיבה.

+1

גם אצלי ב 13/1/2013 היו מלא חבילות בתיבת הדואר (פריטים שהוזמנו בתחילת דצמבר).

עושה רושם שרק השבוע הם הצליחו להתגבר על העומס שיש שם...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלי עדיין לא. רק חבילה אחת מתחילת דצמבר.

מה שכן, דואר ישראל המציא את מעקב המשלוחים הרטרואקטיבי הראשון! ביום שלישי הופיע הפתק בתיבה, ורק ביום חמישי הפריט הופיע ל ר א ש ו נ ה במעקב המשלוחים.

:turn-l:
פורסם

אתה עדיין בודק את אתר מעקב המשלוחים? סחטיין על העקשנות :lol:

גם אצלי נפרץ הסכר וחבילה שיצאה באמצע נובמבר מסין הגיעה אמש לסניף הדואר שבבירת הנגב. חבל שעדיין מופיע ציור של צבי בסמל של הדואר, עם הזמן שלוקח למשלוחים להגיע כנראה שהסינים כבר מזמן אכלו את הצבי.

לאור זמני המשלוח הארוכים אני כבר השבוע מתכוון להזמין מטענים לאייפון 5 שאקבל, אם ירצה הדיל ללונדון, בעוד חודשיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי שפתק הבוחר שלי הגיע לתיבת הדואר של השכנים, החלטתי לפנות לדואר דרך הפייסבוק שלהם. (אני לא יודע אם הדואר הם אלו שמחלקים את פתקי הבוחר, אבל בעבר הגיעו לתיבות של השכנים גם פתקי דואר רשום).

שלחתי להם אתמול הודעה עם מספר הפריט והיום החזירו הודעה וביקשו את הכתובת שאליה מיועדת החבילה ואת מספר הטלפון שלי על מנת שיוכלו ליצור איתי קשר.

אני מקווה שאם לא לזרז תהליכים, זה לפחות יתן לי מידע לגבי מיקומה של החבילה.

הפריט יצא מהונג קונג לפני 12 יום. (10 ימי עבודה).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
סרטון לא מפתיע, בפעם האחרונה שבקרתי בדואר היתה מסחרית של דואר ישראל כדי לפרוק משלוחים לסוכנות, על אף שהיה כתוב על מס' חבילות שביר על כל הדפנות הנהג זרק אותם מהרכב לתוך הדלת של הסוכנות מרחק כ-6 מטר. כששאלתי אותו למה הוא זורק הוא לא ענה וברח בנסיעה.

אתה מפחיד אותי ככה.

צריכה להגיע לי חבילה עם מצלמה חדשה שהזמנתי, ושתי עדשות,

כרגע המשלוח הוא דואר רשום. לפי איך שאתה מתאר כדאי מאוד שאני אחליף את המשלוח לUPS או משהו.

בUPS עובדים מסודר ולא זורקים את החבילות, כך לפחות בסניף באר שבע.

גם בצ'יטה הם מסודרים בבאר שבע. היו לי גם הזמנות שהגיעו איתם והיו בסדר כך שאין בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלילי חזק לגבי UPS או כל חברת שילוח אחרת.

יזיינו אותך בעמלות כדי לקבל את החבילה, בנוסף לדמי המשלוח המוגדלים שתשלם מראש (גם אם הפריט פטור מכס).

רק דואר רגיל או רשום. נכון שצריך לסבול את השטויות של הדואר אבל לוקחים בחשבון עיכוב וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא שוחרר שום פקק. חבילה שהזמנתי מקלין יור קאר תקועה כבר עשרה ימים בסטטוס:

"הפריט התקבל מבריטניה ב 09/01/2013 ומועבר ליחידת הדואר מחלקת רשומים ת"א לשם מסירתו לנמען"

תהרגו אותי למה צריך כל כך הרבה זמן על מנת להזיז חבילה בתוך תל אביב :evil:

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא מבין על מה כל הפליאה...

אין לדואר שום אינטרס להשתפר. כל שקל שהולך לצורך שיפור השירות זה פחות שקל בשורת הרווח. אין להם תחרות אמיתית ואנחנו חייבים להשתמש בשירות שלהם, איזו סיבה בעולם יש להם להשקיע בשיפור השירות?

פורסם

דווקא שתים משלוש ההזמנות האחרונות שבצעתי מסין הגיעו מאוד מהר.

שתי הזמנות קטנות, שלט למזגן שהגיע תוך 14 יום ומגני מסך לסלולרי הגיע תוך 10 ימים.

נשארה חבילה אחת קצת יותר גדולה שהוזמנה ב 9 בינואר, נראה מתי תגיע.

פורסם

סוכנות הדואר שלידי מפוצצת בחבילות שהגיעו. הם טוענים שאף פעם לא הגיעו אליהם כל כך הרבה חבילות בבת אחת.

כנראה שהפקק נפרץ.

יהודה

פורסם
דווקא שתים משלוש ההזמנות האחרונות שבצעתי מסין הגיעו מאוד מהר.

שתי הזמנות קטנות, שלט למזגן שהגיע תוך 14 יום ומגני מסך לסלולרי הגיע תוך 10 ימים.

נשארה חבילה אחת קצת יותר גדולה שהוזמנה ב 9 בינואר, נראה מתי תגיע.

+1

שתי הזמנות מסין הגיעו תוך 2-3 שבועות.

חבילה נוספת עוד לא הגיע וכמעט עבר חודש.

• תוכן חדש...