Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתם חייבים לצפות בזה - חוצפה במיטבה:

https://www.facebook.com/562819736/videos/10154286496539737/

"איזה מסכן, ניראה לי הוא במצוקה, לך תעזור לו - למה שאני אעזור לו, מה?!". גועל נפש, אין הגדרה אחרת!

הם רואים קשיש במצוקה, מבינים שהוא במצוקה, ובמקום לצאת ולסייע לו הם מתפוצצים מצחוק כאילו מדובר באיזו בדיחה נורא מצחיקה.

בדרך נגרם נזק רב לרכוש, אך גם זה לא עוצר אותם מלצחוק בטירוף במקום לסייע, תוך ציפייה לראות איך הקשיש המסכן מסתבך עוד יותר. במילה אחת - עלוב!

הייתי כותב שהם צריכים להתבייש בעצמם, אך נשמע שהם מסוג האנשים ש'בושה' היא בכלל לא חלק מהלקסיקון שלהם.

גם הקשיש, שכנראה נסע בלי להשאיר פרטים, רחוק מלהיות תלית שכולה תכלת.

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם (נערך)

הם רואים קשיש במצוקה.

אני רואה אדם חסר כבוד לרכוש של אחרים שמשחיט אותו בזדון (כן, ברגע שהוא ראה שהוא לא מצליח לצאת וניסה בכל זאת תוך שהוא גורר את הרכב [!!!] זה פשוט בזדון. מרגע זה הוא היה מודע למעשיו ואז אף ברח.

המצלמים לא טלית שכולה תכלת (בלשון המעטה כמובן, פשוט לא ברמה של הקשיש המסוכן), אין ספק. אישית אגב, לא יודע אם הייתי מרגיש מספיק בטוח לגשת להציע את עזרתי לעבריינים (הקשיש עבר על החוק ולכן עבריין).

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

אני לגמרי חולק עליך. אשם ככל שיהיה אותו קשיש, ההתנהגות של זוג המצלמים פשוט מגעילה.

אני לא מצדיק לרגע את אותו קשיש שלכאורה ברח ולא השאיר פרטים, אין קשר בין אחד לשני.

זוג המצלמים לא יכלו לדעת האם הוא ישאיר פרטים או יברח - הם ראו סיטואציה בה קשיש מתקשה, גורם נזק לרכבו

ולרכב של אדם אחר, במקום לסייע הם העדיפו להפוך אותו לבדיחה, לצחוק עליו בלי סוף ולצלם את זה, להמתין בקוצר רוח שהפגיעה

תהיה יותר קשה וההצגה ממולם תהיה עוד יותר "מצחיקה" והסרטון שלהם יהיה יותר עסיסי, בהתאם להומור המעוות שלהם כנראה.

אין פה כוונת זדון, אם אתה טוען כך אז כנראה שאין לך מושג מהי כוונת זדון (אם בעבריינים עסקינן). יש פה אדם מבוגר

שיתכן ומקומו לא על הכביש יותר, שהסתבך בחניה וניסה ככל יכולתו לצאת ממנה. אם זוג המצחקקים היו יוצאים ומכוונים אותו,

כפי שבטוח שהם היו רוצים שיקרה אם היה מדובר בסבא\אבא שלהם, כנראה שהיה נותר נזק מינורי, כמו גם (יתכן מאוד) שהיו מושארים הפרטים.

אגב - אינני יודע מדוע הסקתם בפסקנות חד משמעית שהנ"ל לא השאיר פרטים - הסרטון נגמר בדיוק כשהוא מסיים, בחוסר הצלחה, לצאת מהחנייה.

יתכן מאוד שמיד לאחר שעקף את הרכב, עצר בצד והשאיר פרטים (אולי. מהסרטון לא ניתן להסיק חד משמעית האם הושארו הפרטים).

פורסם
אני רואה אדם חסר כבוד לרכוש של אחרים שמשחיט אותו בזדון (כן, ברגע שהוא ראה שהוא לא מצליח לצאת וניסה בכל זאת תוך שהוא גורר את הרכב [!!!] זה פשוט בזדון. מרגע זה הוא היה מודע למעשיו ואז אף ברח.

המצלמים לא טלית שכולה תכלת (בלשון המעטה כמובן, פשוט לא ברמה של הקשיש המסוכן), אין ספק. אישית אגב, לא יודע אם הייתי מרגיש מספיק בטוח לגשת להציע את עזרתי לעבריינים (הקשיש עבר על החוק ולכן עבריין).

אם היו מגישים לו עזרה מהתחלה זה לא היה קורה. בקשר לעבריינות (הקשיש עבר על החוק ולכן עבריין), אני עבריין וגם אתה עבריין וגם מפכ"ל המשטרה עבריין. האמת, לפי הקריטריונים שלך אני בספק אם יש מישהו במדינה שלא עבריין.

פורסם
אני לגמרי חולק עליך. אשם ככל שיהיה אותו קשיש, ההתנהגות של זוג המצלמים פשוט מגעילה.

אני לא מצדיק לרגע את אותו קשיש שלכאורה ברח ולא השאיר פרטים, אין קשר בין אחד לשני.

זוג המצלמים לא יכלו לדעת האם הוא ישאיר פרטים או יברח - הם ראו סיטואציה בה קשיש מתקשה, גורם נזק לרכבו

ולרכב של אדם אחר, במקום לסייע הם העדיפו להפוך אותו לבדיחה, לצחוק עליו בלי סוף ולצלם את זה, להמתין בקוצר רוח שהפגיעה

תהיה יותר קשה וההצגה ממולם תהיה עוד יותר "מצחיקה" והסרטון שלהם יהיה יותר עסיסי, בהתאם להומור המעוות שלהם כנראה.

אין פה כוונת זדון, אם אתה טוען כך אז כנראה שאין לך מושג מהי כוונת זדון (אם בעבריינים עסקינן). יש פה אדם מבוגר

שיתכן ומקומו לא על הכביש יותר, שהסתבך בחניה וניסה ככל יכולתו לצאת ממנה. אם זוג המצחקקים היו יוצאים ומכוונים אותו,

כפי שבטוח שהם היו רוצים שיקרה אם היה מדובר בסבא\אבא שלהם, כנראה שהיה נותר נזק מינורי, כמו גם (יתכן מאוד) שהיו מושארים הפרטים.

אגב - אינני יודע מדוע הסקתם בפסקנות חד משמעית שהנ"ל לא השאיר פרטים - הסרטון נגמר בדיוק כשהוא מסיים, בחוסר הצלחה, לצאת מהחנייה.

יתכן מאוד שמיד לאחר שעקף את הרכב, עצר בצד והשאיר פרטים (אולי. מהסרטון לא ניתן להסיק חד משמעית האם הושארו הפרטים).

ההתנהגות של המצלמים מגעילה, אנחנו מסכימים פה.

אבל להאשים אותם באירוע זה פשוט מגוחך. הרי אם הם לא היו שם - התוצאה היתה זהה. לא יתכן שמישהו אשם בדבר - שאפילו אם לצורך העניין היה מת בעת שהאירוע התרחש - היה האירוע מתרחש באותה תוצאה.

אז הם מגעילים, אפילו מאוד. אבל הם פשוט לא האשמים פה. אולי הם יכלו למזער נזקים (ואולי לא), אבל זה נכון לכל מי שיכל להזדמן למקום.

המילה בזדון אולי לא מתאימה כי (אני מקווה ש) לא היתה לו כוונה מוקדמת לגרום נזק. אבל מה שניסיתי לומר זה שזו לא תאונה. לא היה פה תום לב. הוא הי מודע לזה שהוא גורם נזק והמשיך בכל זאת. זה פשע.

אם היו מגישים לו עזרה מהתחלה זה לא היה קורה. בקשר לעבריינות (הקשיש עבר על החוק ולכן עבריין), אני עבריין וגם אתה עבריין וגם מפכ"ל המשטרה עבריין. האמת, לפי הקריטריונים שלך אני בספק אם יש מישהו במדינה שלא עבריין.

אלו לא הקריטריונים שלי - זו ההגדרה של עבריין. מסקנותיך נכונות, אבל הן לא אומרות שום דבר עלי - אלא על מערכת חוקים מסואבת וברובה מיותרת. לא אני המצאתי את ההגדרה שמי שעובר על החוק הוא עבריין, ולא אני אחראי על המסקנות (הנכונות בהגדרה) האלו.

פורסם
2 סרטונים מהשבוע..

בסרטון הראשון - קצת קשה לראות מה קורה, אבל נראה שהילד לא מפנה את הדרך במהירות האפשרית. לא שרוכב הקטנוע כף מפשע - הוא כנראה לא מספיק ערני - אבל העובדה שהילד נמצא על הכביש - כנראה באותו מקום - כ-5 שניות (משניה 8 עד שניה 13) בעייתית מאד.

לגבי הסטון השני - בעיה מוכרת. בישראל אנו רגילים שניה ימינה מימין לאי תנועה מלווה תמרור "תן זכות קדימה". אני נוסע דרך קבע ב-2-3 מקומות דומים בחיפה ובקריות (צומת פרויד\חורב בחיפה, צומת המכבים\79 בקרית ביאליק (קצת שונה, יש רק פניה ימינה ואין ישר או שמאלה) וצומת דרך הים\שד' הנשיא בחיפה), ונתקלתי באותה בעיה לא פעם ולא פעמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ההתנהגות של המצלמים מגעילה, אנחנו מסכימים פה.

אבל להאשים אותם באירוע זה פשוט מגוחך. הרי אם הם לא היו שם - התוצאה היתה זהה. לא יתכן שמישהו אשם בדבר - שאפילו אם לצורך העניין היה מת בעת שהאירוע התרחש - היה האירוע מתרחש באותה תוצאה. לא האשמתי אותם באירוע, כן כתבתי שההתנהגות שלהם מגעילה ושהם יכלו, אם רק היו קצת בני אדם, למזער את

הנזק ולהקל על אדם שכניראה בגיל של סבא\אבא שלהם ונמצא במצוקה.

אז הם מגעילים, אפילו מאוד. אבל הם פשוט לא האשמים פה. אולי הם יכלו למזער נזקים (ואולי לא), אבל זה נכון לכל מי שיכל להזדמן למקום.

המילה בזדון אולי לא מתאימה כי (אני מקווה ש) לא היתה לו כוונה מוקדמת לגרום נזק. אבל מה שניסיתי לומר זה שזו לא תאונה. לא היה פה תום לב. הוא הי מודע לזה שהוא גורם נזק והמשיך בכל זאת. זה פשע. אני לא חושב שזה נופל להגדרה של חוסר תום לב - אני חושב שהוא ניסה לצאת מהסיטואציה, לא מתוך כוונה לפגוע תוך כדי ברכב השני או כי לא אכפת לו, אלא כי כנראה אין לו את היכולת לעשות זאת אחרת (מאוד קשה לי להניח שהוא חשב לעצמו "אני לא מצליח לצאת, טוב אז אני אגרור איתי את הטנדר החוצה וכך אצא). יתכן מאוד שהוא לא צריך להיות יותר על הכביש.

תשובותיי באדום.

אין קשר בין ההתנהגות המגעילה של הקשיש (במקרה שלא השאיר פרטים) וחוסר היכולת שלו לתפעל את הרכב כראוי (דבר שמצריך בדיקה האם הוא יכול להמשיך להחזיק ברישיון נהיגה) לבין התנהגותם המבחילה של הזוג שצופה מהצד, מצחקק, מבין שיש זקן במצוקה, ובמקום לסייע (במקרה הטוב) או להמשיך בדרכם, בוחר לצלם אותו תוך פרצי צחוק בהמיים וציפייה שהוא יסתבך עוד יותר ושהנזק יהיה גדול יותר.

פורסם

1. נהגת נכנסה באין כניסה. מה עושים? חוסמים. אם כבר זזים, אז חוסמים מהכיוון השני.

כשאמרתי לה שנכנסה באין כניסה, התשובה: "לא שמתי לב. מה כבר קרה?"

המשיכה מאחורי ליסוע. מטומטמת.

2. מטומטם בג'יפ מרצדס שלא יודע לשמור על נתיב בפניה. (97-252-72)

3. מודיעין - עיר ללא נתיב. (51-285-12)

4. לקינוח: מעבר באור אדום, חסימת נתיב, הורדה של נוסע בצומת ולסיום - נסיעה שוב באור אדום. הכל באותה צומת. מטומטם, אבל מוכשר.

פורסם
אני לא יודע מה מעצבן אותי יותר:

זה שלא עוזרים לאדם מבוגר ורק מצלמים וצוחקים

או העובדה שהאדם המבוגר לא עוצר רגע ומתקשר למשטרה שיאתרו את בעל הרכב ובמקום זאת הוא משחית רכוש לא שלו.

זה בנאדם מבוגר עם כל הכבוד אסור לו להיות על הכביש פצצה מתקתקת.

פורסם

אני מתקשה להבין איך הגיע לסיטואציה הזו. האם חנה במקום ונחסם על ידי הטנדר והרכב שחונה לרוחב מעבר לשורה זו? האם חנה בין שתי המכוניות ובמקום לצאת לאחור התעקש לצאת לפנים, לדרך חסומה? יש לכך משמעויות שונות, שכן אם מדובר במצב הראשון האיש טיפש, היה צריך להתקשר למשטרה או לפיקוח העירוני. אם השני אכן התא תו של האיש לנהיגה מוטלת בספק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. נתיב אופנועים על המדרכה.

2. עוקף בשוליים וכמעט פוגע במעקה.

3. חוסר סבלנות אופייני של פקקי הבוקר. הנהגת עקפה אותי על מעבר חצייה ולא ראתה את האישה שחצתה את הכביש עם עגלת ילדים, נסעה בנתיב הנגדי כשבאה תנועה ממולה ואז עלתה על המדרכה בשביל לשחרר את הנתיב.

[video=youtube_share;ZhiZ3R1zFs8]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...