Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד ביתי עובר רחוב צר שהפך עם השנים לעורק תנועה עמוס. אני חוצה את הכביש בבוקר בכל פעם שאני לוקח את הילד לבית ספר. כמובן שרק במעבר חציה מסומן היטב ובמקום שבו הנראות שלי היא מצוינת למרחק של 100 מטר לפחות (מהירות נסיעה מותרת ברחוב 50 קמ"ש).

בממוצע עוברות על פני 3-4 מכוניות לפני שהראשונה עוצרת, אבל לא על זה אני מתרגז.

קטנועים עוקפים מימין מכוניות שכבר עצרו לי ואחרי שהתחלתי לחצות, הבנתי שמדובר במקרה אבוד ואני פשוט נזהר.

רוכבי אופניים צצים בכלל מהכיוון השני (מדובר בדרך חד-סיטרית) - דובר על כך בדיון אחר.

אני מתרגז על נהגים שרואים אותי ממתין לפני מעבר החציה עם הילד, יודעים שאני מעוניין לחצות ובמקום לעצור מהבהבים באורות הגבוהים בשביל שאני לא אעז לרדת אל הכביש.

אני מדבר על מקרים שבוודאות הרכב יכול לעצור ברוגע (כאמור - מהירות נסיעה עד 50 קמ"ש ומרחק של 100 מטר לפחות), אני מדבר על רכבים פרטיים ולא על אמבולנסים או רכב משטרתי במרדף.

למותר לציין שהבהוב האורות, הפעלת הצופר או כל אקט אחר לא משנה את העובדה שמדובר לכאורה בעבירה על תקנה 67 במצב שבו ניתן לעצור בבטחה ועוד יותר מזה - בעצם הפעולה הנהג למעשה לא יכול לטעון "שלא היה לו ברור אם מתכוונים הולכי הרגל לרדת אל הכביש".

אני שוקל אם להתחיל לצלם את הנהגים האלו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רואה טעם לבזבז מגה בייטים על צילומים שלא יועילו.

התופעה של הבהובים וצפירות "דיר באלאק אתה חוצה" נפוצה בארץ והיא חלק מובנה בתרבות הבהמתית הכללית.

V5

פורסם

הסיבה לכך היא מאותה סיבה שכשאני עוצר עצירה מלאה בתמרור עצור, חלק מהנהגים מאחורי צופרים.

הגעתי למסקנה שהדרך היחידה שלא יצפרו לך לעולם כשאתה מגיע לתמרור עצור היא לתת בלימת חירום ואז קיק.

פורסם

מבחינתי שיצפרו ויתפוצצו, בתמרור עצור צריך לעצור עצירה מלאה גם מבחינת החוק ויותר חשוב מבחינה בטיחותית.

חוץ מזה שברגע שאתה נותן בלימת חירום יכולים להכנס בך מאחורה ולהעיף אותך לתוך הצומת.

פורסם
מבחינתי שיצפרו ויתפוצצו, בתמרור עצור צריך לעצור עצירה מלאה גם מבחינת החוק ויותר חשוב מבחינה בטיחותית.

חוץ מזה שברגע שאתה נותן בלימת חירום יכולים להכנס בך מאחורה ולהעיף אותך לתוך הצומת.

מסכים, אבל תופעה מרגיזה.

פורסם
הסיבה לכך היא מאותה סיבה שכשאני עוצר עצירה מלאה בתמרור עצור, חלק מהנהגים מאחורי צופרים.

הגעתי למסקנה שהדרך היחידה שלא יצפרו לך לעולם כשאתה מגיע לתמרור עצור היא לתת בלימת חירום ואז קיק.

המסקנה שלך שגויה לחלוטין!

אתה גורם נזק רק לעצמך.

דבר ראשון אתה מסכן את עצמך כמו שנאמר פה מעליי, וגם את הסובבים אותך בכביש, בלימת חירום באמצע העיר זו סכנה לא קטנה.

דבר שני ולא פחות חשוב אתה גורם לבלאי מואץ לצמיגים, לברקסים, לבולמים, משאבת בלם ובטוח ששכחתי עוד כמה דברים,

בנוסף סתם מאמץ/בלאי/נזק לגיר, ובנוסף הצריכת דלק שלך סתם נפגעת לרעה.

עכשיו תחשוב אם כול זה שווה את החוסר נעימות שלך מנהג אידיוט מטומטם שחושב שזה בסדר לא לעצור בעצור ושצופר לך כי אתה עצרת.

כמו שThe Coolest רשם- שיתפוצצו!!:evil: גם אני עוצר בעצור, כול עצור, תמיד, לא משנה איזו שעה, מי מאחורי ולמה! בעצור עוצרים, בדיוק כמו שבאור אדום עוצרים.

פורסם

הבעיה היא כי גם באדום לא כולם עוצרים. יצא לי לראות לא פעם אחת מכוניות וקטנועים ואופנועים טסים באדום (למרות שזה היה בלילה) בלי חשבון לאף אחד באמצע העיר.

פורסם
המסקנה שלך שגויה לחלוטין!

אתה גורם נזק רק לעצמך.

דבר ראשון אתה מסכן את עצמך כמו שנאמר פה מעליי, וגם את הסובבים אותך בכביש, בלימת חירום באמצע העיר זו סכנה לא קטנה.

דבר שני ולא פחות חשוב אתה גורם לבלאי מואץ לצמיגים, לברקסים, לבולמים, משאבת בלם ובטוח ששכחתי עוד כמה דברים,

בנוסף סתם מאמץ/בלאי/נזק לגיר, ובנוסף הצריכת דלק שלך סתם נפגעת לרעה.

עכשיו תחשוב אם כול זה שווה את החוסר נעימות שלך מנהג אידיוט מטומטם שחושב שזה בסדר לא לעצור בעצור ושצופר לך כי אתה עצרת.

כמו שThe Coolest רשם- שיתפוצצו!!:evil: גם אני עוצר בעצור, כול עצור, תמיד, לא משנה איזו שעה, מי מאחורי ולמה! בעצור עוצרים, בדיוק כמו שבאור אדום עוצרים.

כל מה שרשמת ידוע לי כבר. לא אמרתי שאני עושה זאת, רק חלפה לי המחשבה איך לגרום שלא יצפרו לי. לעולם לא אבצע בלימת חירום סתם ככה.

פורסם

כשצופרים לי על הירוק, על עצור או על מעבר חציה, אני עוצר - ומחכה... למה מחכה? למשהו שיקרה, הרי אם צפרו לך כנראה רוצים להזהיר אותך מפני משהו לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני דווקא הפוך, מתחיל להאט לפני מעבר חציה, אם אני רואה שמישהו עומד ומחכה מאותת פעמיים עם הפנסים שהוא יכול להתחיל לעבור.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

יש לי אותה בעיה ברחוב.

רכבים פשוט לא עוצרים גם אם תתקרב ממש לשפת המדרכה ותפסע

יהיו כאלה שיתנו גז ויעברו סנטימטר ממך !

בזמן האחרון אני עושה כמה פסיעות ואם הרכב לא עוצר אז חוזר אחורה.

בזמן האחרון התחלתי לעשות פסיעות הפחדה.

יש כאלו שעוצרים ישר ויש כאלו שמשחקים אותה גברים וממשיכים לסוע.

ברגע שאני רואה שלא הולכים לעצור אני עושה פסיעה נוספת.

כמעט כל פעם זה נגמר בחריקת צמיגים,אך לא פעם ולא פעמיים גרמתי לתאונות,רק

זה נותן לי להרגיש טוב וגם אז ברוב המקרים הנהג מתנצל בפניי שנסע מהר ולא נתן לי לעבור.

נ.ב

כמובן לא לנסות עם ילד !

פורסם
יש לי אותה בעיה ברחוב.

רכבים פשוט לא עוצרים גם אם תתקרב ממש לשפת המדרכה ותפסע

יהיו כאלה שיתנו גז ויעברו סנטימטר ממך !

בזמן האחרון אני עושה כמה פסיעות ואם הרכב לא עוצר אז חוזר אחורה.

בזמן האחרון התחלתי לעשות פסיעות הפחדה.

יש כאלו שעוצרים ישר ויש כאלו שמשחקים אותה גברים וממשיכים לסוע.

ברגע שאני רואה שלא הולכים לעצור אני עושה פסיעה נוספת.

כמעט כל פעם זה נגמר בחריקת צמיגים,אך לא פעם ולא פעמיים גרמתי לתאונות,רק

זה נותן לי להרגיש טוב וגם אז ברוב המקרים הנהג מתנצל בפניי שנסע מהר ולא נתן לי לעבור.

נ.ב

כמובן לא לנסות עם ילד !

אכזרי, אבל מגיע להם:lol:

פורסם

לא אכזרי, טיפשי.

פעם אחת הוא ייפגוש טמבל אמיתי, כזה שלא יעצור, מה אז?

אז בסדר, הנהג יקבל עונש (נניח) והולך הרגל יסבול מכאבים... שום דבר לא יפצה על זה.

פורסם

יוצא לי לראות הרבה מקרים כאלה וזה באמת מרתיח אותי.

זו תופעה מכוערת, שצריך לקחת יוזמה ולרסן אותה כמה שיותר.

פורסם

לרגע חשבתי שאתה מדבר על המנהג המגונה של הבהוב באורות "ראיתי אותך, אתה יכול לחצות, אני אעצור".

זה גם רע, אסור לדרבן הולך רגל לחצות את הכביש. יש אנשים שישתכנעו מה''אישור'' שלך, ולא ישימו לב לזה שעוקף את הרכב שעצר ואז *פוף* מוות מיותר בשניה אחת מהירה.

• תוכן חדש...