Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק מהיר או איטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בתחנת דלק ויש איזה 3 אנשים שבאים קבוע והם ממלאים דלק בקצב איטי שאלתי אחד מהם למה. הוא אומר לי כי זה מוציא יותר ליטרים מאשר אוויר זה נכון ?

ועוד מישהו אמר לי שכשהמשאית דלק מביאה דלק לא לתדלק את הרכב כי היא מערבבת את האבנים משהו כזה וזה יכול לשים לי אבנים במיכל?!

שני דברים שנשמעים לי הזויים אבל אמרתי נשאל אם זה באמת נכון אני אתחיל לתדלק גם לאט באמת.

תודה מראש...

פורסם

בסולר התדלוק האיטי מועיל, ואכן ניתן להכניס יותר ליטרים.

אתה יכל גם לנסות להזיז את הרכב ולטלטל אותו ואז ליטרים נוספים יכנסו.

בתדלוק של בנזין זה ממש לא משנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בסולר התדלוק האיטי מועיל, ואכן ניתן להכניס יותר ליטרים.

אתה יכל גם לנסות להזיז את הרכב ולטלטל אותו ואז ליטרים נוספים יכנסו.

בתדלוק של בנזין זה ממש לא משנה.

ל'

הוא התכוון לכך שהמשאבה מוציאה יותר דלק מאשר אוויר ותדלוק ב 200 ש"ח לדוגמא בתדלוק איטי לעומת 200 ש"ח בתדלוק מהיר יתן יותר ליטרים

אני תמיד מתדלק בתדלוק איטי, אני לא יודע אם באמת המשאבה מוציאה יותר אוויר אבל יכול להיות , בכל מקרה ההבדל (במידה ויש) הוא זניח מאוד ואם אתה ממהר אל תסבול מזה

Miata ND2

פורסם

אם לכך התכוון המשורר אז זו טעות.

המשאבה תוציא את אותה כמות של דלק בכל מהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הנהגת צודקת. העניין הוא שכאשר הדלק (בנזין או סולר) נמזג למיכל מהר, הוא מתערבב באויר ונוצר קצף. הקצף הוא מה שגורם לו לגלוש ולהקפיץ את אקדח התדלוק.

תכלס, אפשר לתדלק במהירות הגבוהה ביותר ולאחר שהאקדח קפץ להשלים את שאר התדלוק במהירות נמוכה יותר. זה מה שאני עושה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בקשר לקיקים אני עם גיר ידני אז מידי פעם לכיף אני מושך הילוכים אבל בכללי אני נוסע על טור 2 יש כאלו שמתעצבנים מזה אז שימשיכו להתעצבן בסופו של יום אני משלם את הדלק לא הם ובטח לא הדלקן שיש להם.

וכן התכוונתי לכמות הדלק במחיר מופחת ולא להוציא אוויר מהמיכל.

פורסם
אני עובד בתחנת דלק ויש איזה 3 אנשים שבאים קבוע והם ממלאים דלק בקצב איטי

אל תתייחס, הם מדברים שטויות.

אבל אם זה נותן להם להרגיש טוב פעם הבאה תהנהן עם הראש ותחייך :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע אם לתדלק במהירות איטית עוזר..

אבל לגבי הטיפ של לא לתדלק אחרי שמילאו דלק בתחנה יש היגיון

אחרי שהמשאית ממלאת דלק במיכלים שבתחנה נוצרים מערבולות והדלק שמילאו הרגע מערבב שאריות של לכלוך/משקעים ששקעו בתחתית המיכל ואם תדלק אחרי שהמשאית הייתה בתחנה המשאבה כנראה תשאב גם לכלוך..

אם ראית פעם מה קורה שמזרימים זרם בתוך המים על חול (לדוגמא בתוך הים) ואיך החול מתחיל להתערבל עם המים

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אני גם מהמתדלקים לאט.

פעם הבאה שאתם יושבים על הבאר, הביטו כיצד מוזגים בירה לכוס גדולה- לאט ובאלכסון, כדי שלא יווצר קצף שמיד אחר כך מתנדף באוויר.

לא יודע אם זה חוסך לי אפילו חצי ליטר בנזין, אבל מה אכפת לי? בינתיים אני שוטף את השמשה האחורית, מרוקן את הפח ומחלץ את רגליי :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בקשר לקיקים אני עם גיר ידני אז מידי פעם לכיף אני מושך הילוכים אבל בכללי אני נוסע על טור 2 יש כאלו שמתעצבנים מזה אז שימשיכו להתעצבן בסופו של יום אני משלם את הדלק לא הם ובטח לא הדלקן שיש להם.

11111+ !

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

שמרו על זרם תדלוק נמוך

למרות שאנו מעוניינים לתדלק מהר ולהמשיך בדרכנו, מסתבר כי מצב שאיבה גבוה, מגביר את היווצרות האדים במיכל. האדים הללו, עושים דרכם חזרה בשאיבה אל מיכלי האחסון שבתחנה. תדלוק במצב נמוך יפחית את יצירת האדים ויגרום לכך שבעצם תקבלו יותר דלק ופחות אדים

מילוי דלק נקי

בבואכם למלא דלק, שימו לב האם ישנה מיכלית פורקת בתחנה. מיכליות אלו, עשויות לגרום בזמן מילוי מיכלי האחסון למערבולות, שבתורן – יעלו את כל הלכלוך מתחתית מיכלי האחסון אל צינור הדלק שלכן ומשם אל המכל.

עשיתי העתק - הדבק. חסך לי את הצורך לנסח את התשובה בצורה מדוייקת.

אביהוהורוביץ.com

(תוסיף WWW לפני הכתובת הנ"ל - אני לא רשאי עדיין להעלות קישור לאתרי אינטרנט)

פורסם

שלום,

מתנצל על ההתעלקות :wink:

יש לי פאסאט 98 , ויש לי מחלה שברגע שהרכב מגיע לשלושת רבעי {3/4} אני רץ לתדלק .

מוזר :lol: ....

השאלה שלי אם זה לא הורס את האוטו לתדלק כל רגע ..

עוד שאלה.. פעם אמרו לי שזה לא טוב "לדחוף" לאוטו עוד דלק ..{או יותר נכון "לעגל" כאילו אם יצא 92 שקל

אז לעגל ל 100 אמרו לי שזה נותן עומס על המשאבת דלק וזה לא בריא האם זה נכון ?!?

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

לתדלק בתדירות גבוהה לא אמור לפגוע במשאבה, זה אפילו יכול להועיל, בגלל שאתה לא מגיע למצב שבו במיכל מתרוקן או קרוב להתרוקן והמשאבה לא שואבת לכלוך שהצטבר בתחתית מיכל הדלק.

לגבי "לעגל": פעם מתדלק מבוגר נורא שנראה כאילו הוא יודע מה הוא עושה אמר שכמו ברדיטאור, גם במיכל הדלק יש צינור עודפים ואם מתדלקים הרבה מידיי, הדלק פשוט זורם משם החוצה. אם זה נכון או לא, לא בדקתי.

אבל תכל'ס, אני חושב שזה מסכם יופי:

וכן התכוונתי לכמות הדלק במחיר מופחת ולא להוציא אוויר מהמיכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי מחלה שברגע שהרכב מגיע לשלושת רבעי {3/4} אני רץ לתדלק ... השאלה שלי אם זה לא הורס את האוטו לתדלק כל רגע ..

לא.

עוד שאלה.. פעם אמרו לי שזה לא טוב "לדחוף" לאוטו עוד דלק ... אמרו לי שזה נותן עומס על המשאבת דלק וזה לא בריא האם זה נכון ?!?

לא.

פעם מתדלק מבוגר נורא שנראה כאילו הוא יודע מה הוא עושה אמר שכמו ברדיטאור, גם במיכל הדלק יש צינור עודפים ואם מתדלקים הרבה מידיי, הדלק פשוט זורם משם החוצה.

נכון. במיוחד אם חונים בשיפוע לאחר תדלוק מוגזם.

בקיצור - לא צריך לעשות סיפור מכל דבר. מתדלקים וזהו. ככה כולם עושים, ככה המיכל והמשאבות מתוכננים לפעול*, וזה עובד.

דני

*חוץ מפיז'ו 205 כמובן.

• תוכן חדש...