Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נשפץ עוד 10 שנים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 10 שנים כנראה אצטרך לשפץ את הפיאט בראבו שלי, עד אז בטח תתחיל להתפרק, למרות שעד היום היא מפתיע אותי לטובה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד 10 שנים כנראה אצטרך לשפץ את הפיאט בראבו שלי, עד אז בטח תתחיל להתפרק, למרות שעד היום היא מפתיע אותי לטובה!

והנה פתחת פה לשטן:D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לוקח קצת את השירשור לכיוון אחר...

איזה רכבים באמת נשפץ עוד 10 שנים?

אני אישית מתכוון לשפץ את הסוברו טנדר 4X4 שנת 1993 .

מה אתם תשפצו?

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
לוקח קצת את השירשור לכיוון אחר...

איזה רכבים באמת נשפץ עוד 10 שנים?

אני אישית מתכוון לשפץ את הסוברו טנדר 4X4 1993 שלי.

מה אתם תשפצו?

פיג'ו 405!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רוצה לשפץ וולוו 242 ידנית, אבל בשביל זה לא צריך לחכות 10 שנים, רק לחסוך כסף...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מיצובישי לנסר '92! חד משמעית- ואני מקווה לשים יד על אחת לפני שתלך לגריטה- לפני שיהיה מאוחר מדי!:? קראתם את הכתבה: הם אומרים שהם "נחשפו לתביעות בגלל הפסקת הגריטה"- לאנשים הייתה עוד חוצפה לבכות?! -בטח אלו שקנו מלא גרואטות בגרושים, עשו בקומבינות טסטים- וחשבו להרוויח יפה- ו"בום"! אתם מבינים למי טובה תכנית הגריטה?:evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יישארו... :-( כבר היום רובם גמורים- ואם תשאר הגריטה- ילכו ללא ספק לשם, מה עוד שלא בטוח שבכלל יגיעו לגיל הזה! וחבל, אגב...:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יישארו... :-( כבר היום רובם גמורים- ואם תשאר הגריטה- ילכו ללא ספק לשם, מה עוד שלא בטוח שבכלל יגיעו לגיל הזה! וחבל, אגב...:roll::?

אונו תמיד ישאר פה ושם!

לגבי מזדה 323F לא מאמין! כי כבר היום כבר כולם גרוטאות, מתפרקות ורקובות! ובקושי יש כאלה על הכביש! אז עוד 10 שנים?

מה שכן ישרוד זאת המזדה 323 המרובעת הרגילה! לפעמים אני רואה כאלה במצב חדש!

למשל לאבא יש לקוחה זקנה מאוד (מעל גיל 90) עם אחת יד 1,במצב פמיני חדש לגמרי,והכי חשוב- עם 46 אלף ק"מ מקוריים בלבד!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בעוד 10 שנים את הפונטיאק טמפסט שלי.:-P

למרות שהיא במצב מצוין יש כמה תיקונים שצריך לעשות בשביל שתיהיה מושלמת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ממליץ לך לרכוש אחת כבר עכשיו, ולשמור עליה עשור במחסן כשלהו.

אלה רכבים שכבר עכשיו לרוב זקוקים לשיקום מתמשך במידה ורוצים להינות מהם (ולא רק להגיע מנק' לנק'), אז בעוד עשור תצטרך לבנות כנראה את הרכב מ-0.

אותי מעניין יותר מה יהיה עם כל החיישנים ומערכות חשמל מסובכות (ומערכות הבטיחות כמובן שבלעדיהן השימוש ברכב אינו חוקי), כל אותם הדברים שקשה מאוד ללמוד ולשפץ לבד בחצר האחורית של השכונה. נצטרך לפנות למומחים עם מיכשור מיוחד וניסיון שכמובן ידאגו להפתיע אותנו במחירים נעים.

פורסם

עוד עשר שנים...??

אני מקווה שאשפץ את ההונדה סיוויק 95 של הורי - יד ראשונה עם 200K ק"מ. בקצב הזה יהיה אז עם 300K

כנראה שלא תהיה לי הרבה עבודה כי האוטו כמעט כמו שיצא מהמפעל:lol: :lol:

אורן

פורסם
לפי דעתי אני ישפץ מאזדה 323f עם הפנסים הנפתחים

או אפילו פיאט אונו או פג׳ו 306 xsi.

האונו זה בסיס נהדר לשיפוץ ושימור עתידי. ממליץ כבר היום לרכוש אחת כזאת לשימור (אפילו להקפיא את הרישון כרגע ובעתיד לשפץ)

האונו הולכים ונעלמים בקצב מסחרר ומדאיג. רובם הולכים לברזל ולגריטה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...