Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוראל ידידי,

בהחלט סיפור מעצבן ומקרה שאני לא מאחל לאף אחד, על אחת כמה וכמה כשמדובר על לקוח חוזר (ועוד כזה שחוזר לא בפעם השניה או השלישית). היבואן בהחלט לא סימפטי, וזה אנדרסטייטמנט. את זה אני אומר אחרי שבמשפחה היו 2 מכוניות מהקונצרן - טולדו וגולף. לאבא שלי בזמנו הספיק רומן של שנתיים וקצת עם צ'מפיון כדי להבין שלא כדאי שיהיה לך עסק איתם. אתם חוויתם את מה שאני קורא לו ההתנהגות הקלאסית של צ'מפיון - הם נחמדים מאוד במעמד הרכישה, אבל מה שקובע בפועל - השירות, זה מהם והלאה, גם במחיר. היחס החם ללקוח החוזר זה מה שקנה אתכם, שמח שהתעוררתם ושהסאגה הגיעה לסיום כזה שמאפשר להמשיך הלאה.

שתדע נחת וגדישה במכונית הבאה!

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור מקושר זה אין ספק.

בכל מקרה אני עדיין בספק לגביי הדברים שהוא מפרסם, לדעתי הוא לא מדייק ומשתמש לפעמים באמת שנוחה לו.

צמפיון רחוקים להיות נותני שרות מושלמים אבל גם לא כל כך גרועים.

פורסם

לא מכיר את הבחור אבל ניראה לי שלא נעים לו מהשגעונות שלו עצמו שביגללן על הוריו להפסיד כסף רב,הבחור משכנע את הוריו כל פעם להוסיף כסף ולשדרג את הרכב ועל הדרך שצמפיון יתחלקו איתו בזה כי הוא לקוח "מועדף":wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=420655

פורסם
אוראל ידידי,

בהחלט סיפור מעצבן ומקרה שאני לא מאחל לאף אחד, על אחת כמה וכמה כשמדובר על לקוח חוזר (ועוד כזה שחוזר לא בפעם השניה או השלישית). היבואן בהחלט לא סימפטי, וזה אנדרסטייטמנט. את זה אני אומר אחרי שבמשפחה היו 2 מכוניות מהקונצרן - טולדו וגולף. לאבא שלי בזמנו הספיק רומן של שנתיים וקצת עם צ'מפיון כדי להבין שלא כדאי שיהיה לך עסק איתם. אתם חוויתם את מה שאני קורא לו ההתנהגות הקלאסית של צ'מפיון - הם נחמדים מאוד במעמד הרכישה, אבל מה שקובע בפועל - השירות, זה מהם והלאה, גם במחיר. היחס החם ללקוח החוזר זה מה שקנה אתכם, שמח שהתעוררתם ושהסאגה הגיעה לסיום כזה שמאפשר להמשיך הלאה.

שתדע נחת וגדישה במכונית הבאה!

לחלוטין לא מסכים איתך. אני לקוח גם של צ'מפיון בעשור האחרון ואפילו קצת לפני. עברתי לא מעט יבואנים לפניהם ובכל פעם שנכוותי, המשכתי הלאה. בגולף הראשונה שקנינו התגלה פגם ביצור שגרם לנזק. לא הכרתי אף אחד בחברה ולא הכירו אותי. עלו על הבעיה בפליקס. הודיעו לשרות לקוחות. קבעו לנו פגישה עם מנהל השרות בכבודו ובעצמו. התנצלו. הסבירו שלא צריך לקרות אבל קורה. שאלו מה אנחנו רוצים, פיצוי , לשדרג את הרכב או שיקנו אותו מאיתנו. רק מהיחס הבנתי שאני בידיים טובות. אהבתי את הגולף. המשכתי איתם וקיבלתי מכתב על הארכת אחריות גם לקונה הבא במידה ואחליט למכור. באותו יום הם קנו אותי ומאז הרוויחו אותי כבר שלוש פעמים. בלי רעש, בלי צילצולים ובלי לפנות לעיתונות. אני לא בטוח שההתנהלות של RS נעשתה בתום לב ואני אומר את זה בעדינות. שיאכל עכשיו את מה שבישל לעצמו.

פורסם
לחלוטין לא מסכים איתך. אני לקוח גם של צ'מפיון בעשור האחרון ואפילו קצת לפני. עברתי לא מעט יבואנים לפניהם ובכל פעם שנכוותי' date=' המשכתי הלאה. בגולף הראשונה שקנינו התגלה פגם ביצור שגרם לנזק. לא הכרתי אף אחד בחברה ולא הכירו אותי. עלו על הבעיה בפליקס. הודיעו לשרות לקוחות. קבעו לנו פגישה עם מנהל השרות בכבודו ובעצמו. התנצלו. הסבירו שלא צריך לקרות אבל קורה. שאלו מה אנחנו רוצים, פיצוי , לשדרג את הרכב או שיקנו אותו מאיתנו. רק מהיחס הבנתי שאני בידיים טובות. אהבתי את הגולף. המשכתי איתם וקיבלתי מכתב על הארכת אחריות גם לקונה הבא במידה ואחליט למכור. באותו יום הם קנו אותי ומאז הרוויחו אותי כבר שלוש פעמים. בלי רעש, בלי צילצולים ובלי לפנות לעיתונות. אני לא בטוח שההתנהלות של RS נעשתה בתום לב ואני אומר את זה בעדינות. שיאכל עכשיו את מה שבישל לעצמו.[/quote']

איך אתה קובע שהמקרים דומים מבלי לדעת את פרטי המקרה (ולא, לא מה שכתוב פה בפורום או בוואלה).

לא הייתי ממהר לבצע השוואות, מה גם שאתה הבן אדם הראשון שאני שומע שהיבואן מבחירתו הציע ללקוח להחליף רכב על חשבונו.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
לחלוטין לא מסכים איתך. אני לקוח גם של צ'מפיון בעשור האחרון ואפילו קצת לפני. עברתי לא מעט יבואנים לפניהם ובכל פעם שנכוותי' date=' המשכתי הלאה. בגולף הראשונה שקנינו התגלה פגם ביצור שגרם לנזק. לא הכרתי אף אחד בחברה ולא הכירו אותי. עלו על הבעיה בפליקס. הודיעו לשרות לקוחות. קבעו לנו פגישה עם מנהל השרות בכבודו ובעצמו. התנצלו. הסבירו שלא צריך לקרות אבל קורה. שאלו מה אנחנו רוצים, פיצוי , לשדרג את הרכב או שיקנו אותו מאיתנו. רק מהיחס הבנתי שאני בידיים טובות. אהבתי את הגולף. המשכתי איתם וקיבלתי מכתב על הארכת אחריות גם לקונה הבא במידה ואחליט למכור. באותו יום הם קנו אותי ומאז הרוויחו אותי כבר שלוש פעמים. בלי רעש, בלי צילצולים ובלי לפנות לעיתונות. אני לא בטוח שההתנהלות של RS נעשתה בתום לב ואני אומר את זה בעדינות. שיאכל עכשיו את מה שבישל לעצמו.[/quote']

אל תסכים עד מחר מבחינתי.

הוא לא בישל לעצמו כלום, הוא לקוח בדיוק כמוך. אני אישית לא רואה בך לקוח שהרוויח, אלא לקוח של צ'מפיון שטרם הגיע זמנו. תאמין לי שאם תיפול בידיים של צ'מפיון (ואני ממש לא מאחל לך) הנפילה תהיה כואבת. מה הוא בדיוק בישל לעצמו חוץ מלרכוש מצ'מפיון כמה וכמה מכוניות ולקבל בתמורה ז*ן בע*ן?

פורסם

קראתי את הכתבה של קובי ולפי הפרטים הרשומים זו דעתי:

בסבירות גבוה: אין לי צל של ספק שקיימת ברכב תקלת תקשורת או מחשב בודי. סבירות גבוה מאוד לתקלה כתוצאה מהתקנה מקומית.

בנוגע ליתר הדברים: ריפוד, רעשים וכדומה - אלו דברים שניתן לסדר ולתקן. חשוב לציין כי נושא הרעשים הוא נושא שכתוב בתעודת האחריות של הרכב ואינו מכוסה במסגרת אחריות יצרן (לא להיסחף עם מה שרשמתי: רעושים שנובעים מתקלה במתלה,הגה או כל רכיב בטיחותי אחר - ברור שמכוסים באחריות. הכוונה ברעשים זה לכל מיני זימזומים או רישרושים בתא הנוסעים).

לא ברור האם הטכנאים שבדקו את הרכב פנו ליצרן באופן מסודר עם מלל התקלות. לא ברור האם ניסו לשלול תקלה ברכיבים אחרים תקולים על הרשת שעלולים לשגע אותה. לא ברור האם ניסו להחליף מחשב בודי או לנסות לזהות תקלה במערכת התקשורת בין המחשבים. לא ברור האם בוצעה בדיקת תקינות והפעלה ידנית דרך מחשב דיאגנוסטיקה לרכיבים שעבדו מעצמם.

לדעתי זו תעודת עניות לטכנאים של צמפיון מוטורס ולמוסכים המורשים שלה, שפשוט לא יודעים להתמודד עם תקלות שאינן מכאניות גרידה או שפשוט אין להם מוטיבציה לטפל ברכב במסגרת אחריות בגלל שאינם מרוויחים ממנו לירה שחוקה.

במילה אחת - חבל.

מסקנות:

1. אם כבר החלטת לעשות התקנות בארץ, רק אחרי שקיבלת את הרכב ובדקת שהוא תקין לחלוטין (סע בו שבוע שבועיים לבדיקה)

2. במקרה של תקלה כמו זו - תתפלל חזק, זה עדיף מלסמוך על המוסכים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קראתי את הכתבה של קובי ולפי הפרטים הרשומים זו דעתי:

בסבירות גבוה: אין לי צל של ספק שקיימת ברכב תקלת תקשורת או מחשב בודי. סבירות גבוה מאוד לתקלה כתוצאה מהתקנה מקומית.

בנוגע ליתר הדברים: ריפוד, רעשים וכדומה - אלו דברים שניתן לסדר ולתקן. חשוב לציין כי נושא הרעשים הוא נושא שכתוב בתעודת האחריות של הרכב ואינו מכוסה במסגרת אחריות יצרן (לא להיסחף עם מה שרשמתי: רעושים שנובעים מתקלה במתלה,הגה או כל רכיב בטיחותי אחר - ברור שמכוסים באחריות. הכוונה ברעשים זה לכל מיני זימזומים או רישרושים בתא הנוסעים).

לא ברור האם הטכנאים שבדקו את הרכב פנו ליצרן באופן מסודר עם מלל התקלות. לא ברור האם ניסו לשלול תקלה ברכיבים אחרים תקולים על הרשת שעלולים לשגע אותה. לא ברור האם ניסו להחליף מחשב בודי או לנסות לזהות תקלה במערכת התקשורת בין המחשבים. לא ברור האם בוצעה בדיקת תקינות והפעלה ידנית דרך מחשב דיאגנוסטיקה לרכיבים שעבדו מעצמם.

לדעתי זו תעודת עניות לטכנאים של צמפיון מוטורס ולמוסכים המורשים שלה, שפשוט לא יודעים להתמודד עם תקלות שאינן מכאניות גרידה או שפשוט אין להם מוטיבציה לטפל ברכב במסגרת אחריות בגלל שאינם מרוויחים ממנו לירה שחוקה.

במילה אחת - חבל.

איציק

איציק, אחדד קלות:

הבעיות החלו לפני התקנת מערכת השמע / אחרי התקנת מיגון ור"ד שונה (CLASS A).

דיפונים / זמזומים. ניסו לסדר - כל פעם שנגעו בהם - הרעשים / זמזומים / קרקושים רק החמירו.

הם חשדו תחילה כי מחשב המנוע תקול (בעקבות תופעת המגב ואי יכולת להתחבר אל המחשב בכדי לעדכן תוכנה - בפעם הראשונה), ניסו להחליפו בחדש, ראו שאין הבדל (לטענתם) ואמרו שהחזירו למקורי. אין לי מושג אם זה באמת בוצע, אולי הם בכלל השאירו את המחשב החדש - אלוהים יודע. הם לא נתנו שום מסמך המעיד על מה נעשה בדיוק, רק משהו כללי שכזה.

משם זה רק הלך והחמיר. מהרגע שהרכב יצא משערי המוסך לאחר הטיפול הזה - החלו תופעות לוואי הזויות. VAGCOM זיהה כל מיני קצרים בדלתות / מערכת כריות האוויר / חיישן ABS (נדלקה נורת TPM). ידוע לנו שבמהלך הטיפול הזה בוטלו פיצ'רים ברכב - על מנת לנסות ולפתור את בעית המגב, מה שכמובן לא רק שלא פתר את הבעיה, אלא גם "גרע" מהרכב כל מיני פיצ'רים הקשורים בחיישני המגבים / גשם. אחרי שהערתי את תשומת ליבם (בביקור הבא), הם טרחו להחזיר לי את הפונקציות ש"נעלמו" למצב עבודה.

מכאן זה המשיך והסתבך. שברו קליפסים ודיפונים ברכב - ולא לקחו אחריות. עד שלא התעקשתי בחוצפה, הם לא טרחו להחליף. מנגנוני החלונות הרעישו פי 4 מכל מנגנון חלונות ברכב דומה / אחר מהקונצרן והמותג. הם טענו שאין להם מושג במה מדובר, אז החליפו בחדשים - וגם הם הרעישו. ריססו ספריי סיליקון וטענו שזה יעזור - נו, כמובן שזה לא עזר והרעש אפילו החמיר קלות. זאת הייתה קומדיה של טעויות מתמשכת - מוסך אחד הורס. המחלקה הטכנית מתקנת. התקלות חוזרות - המחלקה הטכנית מתייאשת. ברדק אחד ארוך ומעיק.

ואגב, במחלקה הטכנית המתינו לא מעט רכבים חדשים (טרום רישוי ומסירה כמובן) - עם כל מיני תקלות. הכוכבת הראשית היא איביזה - בנוסף אליה נצפו A6 חדשה ואוקטביה חדשה. אז כן, כנראה שאנחנו כן מקבלים רכבים שבביקורת איכות בגרמניה - לא עברו - אז החליטו לשלוח אותן הלאה ופשוט לנסות לתקן / לסדר לפני מסירת הרכב ללקוח. לא נעים לראות איביזות עירומות לחלוטין, או A6 מאובזרת - עירומה לחלוטין.

לטענתם - בכל ההליכים (בעיקר המתקדמים) - היו מגעים עם היצרן. לדעתי, בולשיט. לא יכול להיות שהיצרן לא יודע היכן טמונה הבעיה. או שהם לא העבירו אליהם את החומר - או שהם לא הסבירו ליצרן מה התקלה המדוייקת או מה הבעיות הנלוות ממנה והיה אי הבנה ביניהם. אני אישית לא קיבלתי שום מסמך מהיצרן (צ'כיה) המעיד על כך שהרכב תקין מבחינתם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפרפקציוניסט כמוך הייתי ממליץ רק יפני, עם הדגשה חזקה להונדה!

כרגע חזרתי מפגישה עם חבר עם סיביק 2012 ששותה שמן בכמויות. כך שנפילות יש אצל כל יצרן.

אדווח על הסיביק בהמשך לאחר טיפול ובדיקה חוזרת שתהיה בקרוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב בעייתי יכול להיות בכל חברה, התלונה של פותח השרשור היא על השירות שהוא קיבל מהיבואן.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

והתלונות של מנהל הפורום הם על השימוש הציני שנעשה בפורום לשם שיפור עמדות מול היבואן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בשביל מה קיים הפורום הזה?

יש פה יותר מדיי מצטדקים שאני בטוח שכשהם קונים פריט במאות שקלים והוא יוצא דפוק, הם דורשים החלפה+ פיצוי+ מאיימים על החברות בפרסומים בתקשורת/ פייסבוק וכו'.

הבנאדם קנה כאן ר-כ-ב במעל ל-120K וביקר יותר מדיי במוסך.

גם לי יש ביקורת על פותח השרשור, אבל אני בטוח שאף אחד לא היה רוצה להתחלף איתו ורובנו היינו פועלים כמוהו במקרה הספציפי הזה.

• תוכן חדש...