Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

העיניין הוא כזה: ברשותי טייפון 50 סמ"ק שנת 2001. בגדול, אני מרוצה. לא עשה לי בכלל בעיות ובתכל'ס הוא במצב מעולה.

עכשיו, הקטע הוא שהתכנון הראשוני שלי היה להתחיל למכור אותו בתחילת נובמבר, תוך התחשבות בזה שאני מתגייס ב21.11.

מאז יום הקניה ועד היום המחירון שלו לא זז בשקל (טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים !) ז"א שאם אני מוכר היום, לא הפסדתי כלום (נו, חוץ מביטוח ועוד כל מיני שטויות...).

השאלה שלי: האם יש לי סיכויי למכור אותו בנובמבר (האם אנשים בכלל קונים קטנועים/אופנועים בחורף) והאם אני מסתכן בנפילה של 1000 ש"ח במחירון ? (שצריכה לבוא, במוקדם או במאוחר....)

תודה לכל העונים, וסוף שבוע בטוח בכבישים !:-)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

שמע אחי יש ליי אנרגי שזה אותו הדבר רק קירור מים וכל מיני שטויות והוא מושקע מאוד בכל מי שיפריןם ובגלל זה היה קשה לי למכור לפני שנה הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך אמרתי אני יחכה קצת אולי אני ירווח יותר בסופו של דבר ירד המחירון

תפרסם אם יבוא קונה תמכור עצה שלי בכל מקרה תמיד טוב לנסות

פורסם

קודם כל לידיעה כללית חביבי, טייפון מודל כזה קשה קצת למכור מחירון מסיבה פשוטה שההיצע גובר על הביקוש,ובמיוחד קשה לקבל מחירון, והכי הכי למכור בחורף, אבל זה עיניין של מזל.

אז שיהייה במזל.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תשמע, אני קניתי אותו בפחות ממחירון, לכן אין לי בעיה.

השאלה היא האם כדאי לי להתחיל ע-כ-ש-י-ו בתהליך המכירה, או שמא אני אצליח למכור אותו גם בנובמבר ?

מה שאני רוצה לדעת האם השוק מושבת בנובמבר? האם יש בכלל קניות/מכירות?

פורסם

אף פעם השוק לא מושבת, אבל תמיד יש תקופות שפל, וברור שבחורף הביקוש יורד, אז קח את זה בחשבון.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אה אה... ז"א שאם אני אמכור עכשיו, אני אמכור ביתר קלות כי עכשיו עדיין יש שוק, והמחירון עדיין עומד בעינו.

דבר נוסף, זה שאני אחסוך את כל התקופה של הביטוח.

ואם אני אמכור בנובמבר:

1. המחירון עלול לצנוח

2. אני אשלם את כל התקופה הזאת על ביטוחים למיניהם

3. אני אמכור בפחות כי השוק דיי מת

4. בגלל סעיף 3 אני עלול בכלל לא למכור, כי אני מתגייס 21.11, ומתי אני אספיק למכור?!

מה אתם אומרים?

אם אני מוכר אותו עכשיו, אני מאבד את העבודה שלי כי לא יהיה לי איך להגיע...

פורסם

הרגת אותי, תעשה מה בא לך .

פורסם

אם כבר מדברים: האם השפל בשוק המשומשים תקף לכל פלחי השוק ?

ותכל'ס מה שאני שואל הוא האם בחיפושי אחרי ה-DR350 המיוחל אני יוכל להשיג מחיר טוב יותר בחורף ? (חוץ מזה טיולי בוץ זה הכי כיף :-D )

נ.ב

סליחה על ההתעלקות :mmangel:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ענית על השאלה לבדך,בחורף בבוץ זה כייף, ולא רק אתה חושב ככה.

פורסם

מה שאתה לא מבין, זה שאם תמתין יותר זמן, אז אתה אולי תהיה בלחץ למכור ואז אתה עלול להפסיד הרבה יותר.

אני את הקטנוע שלי הקודם קניתי ממישהו שהיה בלחץ ולמען האמת, ניצלתי את זה טוב מאוד.

קטנוע הבא, אם אני אמצא שוב מישהו בלחץ אני גם אנצל את זה.

היתרון של טייפון הוא שהוא מבוקש ואמין.

החיסרון הוא שיש הרבה מאוד בשוק למכירה.

אישית הייתי מתחיל למכור מעכשיו וכך פחות דואג לגבי המחיר.

ככל שהזמן מתקצר לגיוס אתה עלול למצוא את עצמך מתפשר יותר במחיר.

תחשוב גם על זה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

גם נכון, אבל כמה שיותר זמן אני מחזיק את הקטנוע, ככה אני מרוויח יותר כסף בעבודה.

כי כאמור - אין קטנוע, אין איך להגיע לעבודה.

בכל אופן, הקטנוע הנ"ל באמת במצב מצויין, ולכן אני לא רואה סיבה לרדת יותר מדיי מהמחירון כיום... טוב, עוד איזה שבועיים נתחיל במלאכת המכירה... אולי 3 שבועות... מי יודע?

• תוכן חדש...