Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מפרסם הודעה זו אחרי סקר שוק נרחב, בדיקות ביד2, סבב בסוכנויות הליסינג וקריאה בפורום - אז ידע יש לי, אני פשוט מתקשה להגיע להחלטה מושכלת.

אני חייל משוחרר בן 22, עיקר הנסיעות שלי הן עירוניות (או מרחק בין עירוני קצר) ולכן אני מעוניין ברכב מיני/סופר מיני באיזור ה50 אלף שקל.

אני לא רוצה רכב חדש.

חשובה לי הבטיחות של הרכב, לא משנה לי אם הגיר ידני ויש משמעות לתצרוכת דלק טובה.

הרכבים שאני מתעניין בהם כרגע הם:

1. קיה פיקנטו - גם כאן, מתלבט בין הידנית 1.0, לבין האוטומטית 1.25.

2. סקודה פאביה - ידנית 1400.

3. יונדאי i20 - אוטומט 1400.

4. דייהטסו סיריון - אוטומט 1300.

5. שברולט ספארק - ידנית 1200.

6. סוזוקי ספלאש - אוטומט 1250.

7. יונדאי i10 - ידנית 1.1.

מה דעתכם?

התקציב שלי הוא עד 50, אבל אני יכול להתגמש כלפי מעלה, אם התמורה שווה את זה.

נטיית לבי כרגע היא הפיקנטו האוטומטית, אבל אשמח לשמוע חוות דעת שונות.

מה דעתכם על הסיריון? חסכונית? זריזה? בטוחה?

תודה רבה ומתנצל על החפירה,

גיא.

פורסם

אני ממליץ על ה I20 ,מגיעה עם 6 כריות אוויר,ציון מבחני ריסוק: 5/5 כוכבים ,ABS, ESP ,רכב אמין מאובזר ובטיחותי ועלויות הטיפולים והאחזקה שלו זולים ויחסית חסכוני בקטגוריה שלו ,יש לנו אלפי לקוחות שנתנו פידבקים טובים מאוד על הרכב הזה והוא בהחלט יתאים לנסיעות עירוניות וגם בינעירוניות.

בהצלחה

פורסם

קח בחשבון שב-55,555 אתה מביא C1 חדשה מהניילונים. מדובר על רכב בטיחותי (יחסית כמובן), חסכוני מאוד(!!!) וסה"כ נעים מאוד (יש לנו אותו כבר מעל שנה וכ-35K ק"מ). אני מאוד מרוצה

פורסם

תודה על התגובות.

הבנתי שהיונדאי i20 פחות חסכונית משאר הדגמים.

איך הדייהטסו סיריון? חסכונית? זריזה? בטוחה? משתלמת?

לגבי הסי1, אני לא רוצה מכונית חדשה.

דעות נוספות?

תודה רבה!

פורסם

היי.

אומרים שכשאשתך בהריון פתאום אתה חושב שכולן מסביבך בהריון.

או בקיוצר:

אני קניתי שברולט ספארק ממש עכשיו. סה"כ מרוצה, יתרונות - נסיעה יחסית נוחה, הרכב זריז יחסית למה שציפיתי. המושב שליד הנהג מרווח מאוד, המושב נהג מתאים לאנשים עד גובה מסויים(אני חושב שבערך 1.85 זה הגבול). צריכת דלק נאמר שהיא טובה(לא יודע עדיין). ועיצוב - הרכב נראה "צעיר" אבל זה עניין של טעם.

חסרונות - תא מטען פצפון, קלאצ' מעט גבוהה ומוזר(יחסית למה שאני רגיל).

בכל אופן אני ממליץ לך לקנות רק יד שנייה. הירידת ערך של הרכב מטורפת. גם בגלל היבואן. בתחילת 2012 הרכב נמכר ב67K ומעלה, ובסוף השנה באזור ה60K. וזה בלי הירידת ערך הרגילה של יד שניה. משמע אנשים שקנו את הרכב בתחילת 2012, אולי יצליחו למכור אותו באזור ה-50K. הפרש של 17K על פחות משנה. מדובר על ירידה של למעלה מ 25% !!!!

אני מניח שזה די דומה לכל הקטגוריה.

בכל אופן אחרי שעשיתי נסיעת מבחן גם על הרנו קליאו - הייתי ממליץ לך בחום לבדוק אותה. הרכב מאוד מרווח ומרגיש מאוד "אוטו".

• תוכן חדש...