Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כמה הצעות מחברות ליסינג על סיריון I20 וסוזוקי סוויפט.

מבחינת גודל הI20 מצאה חן בעייני ולכן אשמח לפרטים נוספים כמו צריכת דלק התנהלות על הכביש אמינות וכד'.

האם שווה להשקיע על הרכב סכום של 60K או שבמחיר הזה ניתן למצוא רכב טוב יותר. (INSPIRE 1.4 אוטומט )

תודה רבה.

פורסם

לדעתי הI20 עדיפה על הסריון,גם תוספת של 2 כריות אוויר,איכות חומרים,תא מטען גדול יותר,יותר מאובזרת גם.

לי היא הייתה נוחה,אין בעיות מיוחדות.

כדי לדעת אם המחיר הגיוני הכי כדאי לבדוק מחירים של רכבים דומים ביד 2 או באתרי הליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש ברשותי את הרכב הנ"ל.

אמנם רק חודש וחצי ברשותי אך עדיין, צריכת דלק אצלי נעה בין 470 ק"מ לבין 540 ק"מ לטנק דלק (תלוי באופי הנסיעה).

רכב שקט ונוח, יציבה טובה על הכביש. בדוק היסטוריית טיפולים.

לדעתי מחיר של 60K נותן תמורה למה שאתה מבקש, שוב בתנאי שהבדיקה עוברת בצורה טובה, ללא ליקויים מהותיים.

פורסם

חיפשתי פרטי אך לאחר שראייתי שיש הבדל ניכר בין המחירים ואף בליסינג הקילומטראז לרוב נמוך יותר..

התפשרתי וחיפשתי בליסינג.

תודה רבה ושבת שלום לכולם :)

פורסם

אני ממש מצטער אבל היום נסעתי על ה1.4 ואני לא מבין מה כולם מדברים?!

ההגה פשוט גרוע , הרכב צועק בשביל להגיע ל80-100 בזמנים נורמלים והוא איטי להחריד, לצאת להקיפה ממש סכנת נפשות .

מילא היה מרגיש טיפה זריז אפילו זה לא , איכות חומרים מוטלת בספק גדול , מצטער אבל לדעתי פשוט רכב שלא שווה את המחיר שהוא מוצע בו.

פורסם

ההגה בi20 אכן מנותק,

אבל המנוע ב80-100 קמ"ש ממש לא צורח כמו שאתה מתאר, האוטו סוחב יפה מאוד.

נראה לי שנפלת על רכב לימון או שאתה מורגל למנועי 2000 עם גיר של 7 הילוכים, לא יודע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יונדאי I20 היא מכונית בינונית למדי. לא טובה במיוחד, אבל גם לא רעה. מן רכב פרווה כזה. הנוחות סבירה, בידוד הרעשים לא מצטיין ורעשי הצמיגים, רוח ומנוע נשמעים רוב הזמן. הביצועים סבירים, המרווח סביר, צריכת הדלק בסדר אך קצת גבוהה מהצפוי. איכות חומרים די נמוכה, אבל ההרכבה טובה למדי. ההגה קל, מעורפל ומעצבן (כמו כל רכבי יונדאי/קיה), אחיזת כביש צפויה ובטוחה בנהיגה רגועה, כאשר מגזימים קצת הרכב נכנס למצב של תת היגוי מהר מדי, הבלמים מתעייפים די מהר ובכללי, לא הכי נעים לנהוג בו בצורה "דינאמית". רכב די משעמם וחסר כל אופי. לא מתבלט לטובה, אבל גם אין לו חסרונות של ממש. אני אישית לא נפלתי כאשר נהגתי בו (בלשון המעטה) אבל אני חייב לציין שהרכב עצמו סבבה לגמרי. אני אישית הייתי הולך לכיוון של הסוזוקי סוויפט, מאזדה 2 או פורד פיאסטה שמוסיפות קצת פלפל בחוויית הנהיגה, אבל זה לא אומר שרכישת היונדאי היא רכישה לא טובה.

פורסם
יונדאי I20 היא מכונית בינונית למדי. לא טובה במיוחד, אבל גם לא רעה. מן רכב פרווה כזה. הנוחות סבירה, בידוד הרעשים לא מצטיין ורעשי הצמיגים, רוח ומנוע נשמעים רוב הזמן. הביצועים סבירים, המרווח סביר, צריכת הדלק בסדר אך קצת גבוהה מהצפוי. איכות חומרים די נמוכה, אבל ההרכבה טובה למדי. ההגה קל, מעורפל ומעצבן (כמו כל רכבי יונדאי/קיה), אחיזת כביש צפויה ובטוחה בנהיגה רגועה, כאשר מגזימים קצת הרכב נכנס למצב של תת היגוי מהר מדי, הבלמים מתעייפים די מהר ובכללי, לא הכי נעים לנהוג בו בצורה "דינאמית". רכב די משעמם וחסר כל אופי. לא מתבלט לטובה, אבל גם אין לו חסרונות של ממש. אני אישית לא נפלתי כאשר נהגתי בו (בלשון המעטה) אבל אני חייב לציין שהרכב עצמו סבבה לגמרי. אני אישית הייתי הולך לכיוון של הסוזוקי סוויפט, מאזדה 2 או פורד פיאסטה שמוסיפות קצת פלפל בחוויית הנהיגה, אבל זה לא אומר שרכישת היונדאי היא רכישה לא טובה.

לאדם שמחפש אמינות צריכת דלק סבירה ובטיחות הרכב עונה על הצרכים?

כמו שאמרת להוסיף פלפל לחווית הנהיגה אני לא כ"כ זקוק לזה,בסך הכל אדם פשוט שרוצה להגיע מנק' A לנק' B .

פורסם

גם הפיאסטה לא שיא הזריזות,היא מציעה כרית אוויר נוספת ומושב נהג תומך יותר.

תעשה נסיעות מבחן על הפיאסטה/יונדאי ותחליט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרת להוסיף פלפל לחווית הנהיגה אני לא כ"כ זקוק לזה,בסך הכל אדם פשוט שרוצה להגיע מנק' A לנק' B .

אם אתה מחפש רכב להגיע מA לB, בפשטות, עם בטיחות טובה (שזה הi20 כן עונה - יש 6 כריות אוויר, ABS, ESP והציון במבחני הריסוק הוא 5/5 כוכבים), צריכת הדלק אצל קרובי משפחה שלי ברכב מאוד טובה, הם מרוצים מאוד (בסביבות 1:12 בעיר והם לא נוהגים הכי חסכוני שיש), והרכב אמין. גיר אוטומטי של 4 הילוכים ומנוע 1.4, אין יותר מדי דברים שיתקלקלו. זה לא סיטרואן C5 עם מתלים פניאומטיים עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, אם אלו הדרישות שלך, הI20 תעשה את זה בצורה טובה. היא אמינה ופשוטה לאחזקה, הבטיחות טובה למדי (5כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר, ESP..) רק צריכת הדלק קצת מאכזבת, אך בטח שלא נוראית - 1:12.5 בערך בנסיעה יומיומית שמעורבת נסיעה גם בתוך העיר וגם בכבישים בין-עירוניים (בדוק גם מניסיון אישי וגם מניסיון של אחרים שאני מכיר שמחזיקים בה).

פורסם

בדיוק אתמול לקחתי I20 1.4 מהשכרה לזמן מה. אם יהיה לי זמן אכתוב עליה סקירה כפי שעשיתי בעבר. קרוב לוודאי שאעשה איתה נסיעות מהמרכז לקצה הדרומי של המדינה וחזרה, פעמיים בשבוע).

התלבטתי בינה לבין המאזדה 2 (4 דל').

ה-I20 הכריעה מכמה סיבות:

1. כבר הייתה לי מאזדה 2

2. אני מקווה ש-I20 חסכונית יותר

3. I20 מאובזרת יותר (שליטה מההגה על המערכת, קיפול מראות חשמלי, מחשב דרך..)

רשמים ראשונים - פחות זריזה מהמאזדה, לא יותר רועשת, הגה חסר תחושה, איכות חומרים בינונית אך הרכבה לא רעה. התחושה הכללית לא רעה. בהתחלה קצת סבלתי מהתמיכה בגב אבל בגדול היא די נוחה. אשתדל להרחיב בימים הקרובים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בשעה טובה נרכשה היום מחברת אוטו סנטר יונדאי I20 שנת 2011 במחיר של 65 אלף שח כולל חיישני רוורס 1000 שח לתדלוק חינם שנה אחריות יצרן בדיקה חיצונית חינם התייחבות לרכישה בעתיד ועוד דברים קטנים.

הקילומטרז טיפה גדול (55K) אך הרכב במצב מעולה מכנית וקוסמטית ככה שזה לא משנה..

תודה רבה על הייעוץ,לדעתי עשיתי את הרכישה הנכונה :)

פורסם

בדוק את ההגה האם יש נקישות כאשר אתה "משחק" אתו במקום - במידה וכן הכנס אותו למוסך מורשה על מנת שיטפלו בחופש בהגה.

מחלה ידועה בהיגוי של ה I20.

בדוק מה מצב הסך שמש- נסה לנצל באחריות כמה שיותר,מנסיון שלי הסך מתחיל להתפרק אחרי תקופה מה בשמש.

בדוק את משאבת המים,נוטה להרעיש במשך תקופה ואז להתפרק.

בדוק האם אי פעם הוחלף מסנן המזגן ב I20 . אם יש רכב אחד שבו ישנו הבדל מהותי בין מסנן מזגן מקורי לחלופי זה ב I20.

תתחדש ותהנה, רכב טוב ואפילו אפשר להגיע אתו לצריכת דלק של 1-12.5.

• תוכן חדש...