Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הנעה-פיגו 306.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיגו 306,1.4 שנת 2001.

אתמול,בזמן שניסתי להניע את הרכב (לאחר שבוע שבו עמד) הרכב פשוט סירב להניע.

יש חשמל,אך ברגע שאני מסובב עוד חצי סיבוב להפעיל את הסטרטר,נשמע "תיק" (שתמיד היה), נראה כאילו נלקח חשמל מהרכב (השעון ורדיו כיביכול נכבים לרגע,גם זה תמיד היה) אך הרכב לא נותן סטרטר.

ניסתי מספר פעמים,אך אותה תוצאה.

מתוך מחשבה שמדובר בבעיית מצבר,הבאתי חבר עם כבלים,אך כאמור דבר לא השתנה.

ראוי לציין שהרכב מעולם לא עשה לי דבר שכזה,ואף בפעם האחרונה שבו הונע (לפני שבוע) לא היו שום תקלות,הסטרטר לא גמגמם או השמיע רעשי גסיסה,והכל פשוט היה תקין.

השערות למינהן?

תודה מראש.

פורסם

רוב הסיכויים שבכל זאת מדובר במצבר חלש, והכבלים שחיברתם היו מסוג נחות או שהחיבר של ה"תנינים" על קטבי המצברים לא היה יציב מספיק.

פורסם

הרכב הילוכים. אני אנסה בהילוך והאחזיר תשובה.

בנוסף,היה קיים בעבר ברכב קודן,שכבר זמן רב מושבת,לא נראה לי קשור,אבל הנה עוד פריט מידע..

מה הסבירות שנוצר נתק או לחילופין הלך באופן פתאומי הסטרטר?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה. אני בא להתניע ונורת מצבר נדלקת והרכב לא מניע. המצבר אמור להיות תקין(לא חלפה אפילו שנה עדיין באחריות).אולי אלטרנטור? בקיצור הזמנתי שגריר(ביטוח צד ג) ושלחו לי מכונאי ובשורה התחתונה הפיוז(5 אמפר כתום)נשרף.

החליף לי והבעיה נפתרה.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

היום בדקתי שוב את העניין המצבר,ואכן לא מדובר בו.

עוד הצעות?

הייתה לי בעיה דומה. אני בא להתניע ונורת מצבר נדלקת והרכב לא מניע. המצבר אמור להיות תקין(לא חלפה אפילו שנה עדיין באחריות).אולי אלטרנטור? בקיצור הזמנתי שגריר(ביטוח צד ג) ושלחו לי מכונאי ובשורה התחתונה הפיוז(5 אמפר כתום)נשרף.

החליף לי והבעיה נפתרה.

תודה,אני אבדוק פיוזים שוב,ובמקרה הרע אזמין שירות :|

• תוכן חדש...