Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקטע של הדבר הזה? :?

 

אף אחד לא מאט, זה יטריד את האוטו גם במהירות של 70, הדבר היחיד שזה עושה זה להרוס את הצמיגים והבולמים. אה כן, ולהפיל לי את המראה האחורית כך שזה גם מסוכן. בכל פעם צריך לסובב אותה בחזרה למעלה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אכן יש שרשור נוסף דיי ארוך בקשר לזה.

נאלצתי לנסוע בקטע הזה יותר מדי פעמים בחודש האחרון וכל פס הרעדה כזה מטריף אותי מחדש. עם המתלים הנוקשים יחסית וצמיגים עם חתך נמוך יחסית מרגישים אותם היטב בכל מהירות וזה ממש מעיק שמנסים להרוס לך את האוטו והבריאות (הגב), בשביל מה? אף אחד לא באמת נוסע לאט יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...