Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים !

ברצוני לקבל יעוץ , אנו מחלפים את הרכב המשפחתי בעוד כשבוע בחברת ליסינג , רכב ישן מדגם יונדאי לנטרה שנת יצור 99 גיא אוטומט הרכב עבר 230K

ברכב חדיש מדגם מאזדה 3 צורה החדשה 2009 .

אז ככה החברת ליסינג מוכנה לבצע טריד אין תמורת היונדאי וזיכוי עבורו כ4K ש''ח מחירון המאזדה לאחר שקלול לפני סיכוי הרכב כ 69K ש''ח , וכאן אני נכנס לתמונה ,אני סטודנט שצריך רכב אך לא לא לחוץ לגבי הרככ נקנה לפני כ5 שנים במחיר של 25K

לרכב מספר בעיות :נבדק ונמצא שהגיר אינו תקין ויש להחליף\לשפץ, ישנה נזילת שמן ממכסה שסתומים והרכב אוכל שמן שאיני יודע בדיוק כמה היחס לעומת המרחקים אך הרכב נוסע בממוצע יחסי לשבוע של :450 ק''מ אני מסויף לרכב חצי ליטר שמן כך סוף שבוע .

עלות התיקון הגיר מכיוון שיש לי יחסים טובים עם מכונאי כ2000 ש''ח . השאלה היא האם שווה להכנס לתיקון גיר ול בעיית השמן או להפטר מהרכב מה שיותר מהר ???

תוד מראש לכל העוזרים

פורסם

נזילה ממכסה שסתומים זה לא עניין גדול.

הרכב אוכל די הרבה שמן, אולי שווה לבדוק מה תיהיה עלות התיקון של הבעיה

ושיפוץ גיר לדעתי עולה יותר מאלפיים שח

אם אתה לחוץ לרכב שווה לא לתקן, אם לא אז יש הרבה לנטרות במחיר הזה, פשוט פה אתה יודע את כל היסטוריית הטיפולים.

פורסם

לי בלי קשר נראה הרבה לשלם 69 אלף על מאזדה 2009 (צורה חדשה) כאשר בממוצע הן מופורסמות בחוץ (לא במגרשים וסוכנויות) ב60 אלף ואחרי מיקוח נמכרות בהרבה פחות..

שוק הרכב חלש מאוד היום ואנשים מוכרים את הרכב בכל מחיר.. מחירון נהיה סתם מספר והמון רכבים נמכרים בסכום משמעותי ביותר (עד 50 אחוז) מתחת למחירון - אפילו שהם מותגים מבוקשים (מאזדה וטויוטה)

פורסם

מזכים אותך ב-4 אלף שקל ודוחפים לך מאזדה 3 במחיר מחירון... פשוט תודה ענקית תמסור להם!

וברצינות, תקנה אחת פרטית באלפי שקלים פחות מתוך אלפי המאזדות המוצעות ובטוח במצב טוב יותר מזו שהצגת כאן ותראה שההפרש יהיה גבוה יותר מה-4 שהציעו לך...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...