Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל. מהפרסומת הזאת אני מבין שאם את מרכיבה משקפיים של חברה X, יש לך אישור להשתרלל עם עצמך בבית ריק.

עוד סיפור הצלחה מהתקופה האחרונה:

http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1020152

התגובה של ההורים מזכירה לי את הומר סימפסון:

I believe that children are our future... unless we stop them now!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב להגיב, אני לא יכול לראות את זה ולשתוק יותר.

בר רפאלי יפה? כן. כוסית? כן. סקסית? כן.

אבל מפה ועד להתיחסות אליה כאילו היא אלילת המין הנשי וכל אישה אחרת לעומתה היא נחותה בשלוש רמות? הגזמה פרועה.

כל פעם שהיא משחררת איזה נפיחה מישהו חייב להגיב עד כמה הוא היה שואף אותה לריאות ואח"כ עושה לה ילדים.

אם אתם שואלים אותי היא סופר אקסטרא אובר אובר רייטד.

יש הרבה נשים אחרות, לא פחות יפות ואפילו יותר ואני לא רואה אותם מקבלות חצי מהיחס של גברת רפאלי.

מי שמסתובב קצת בחול במדינות שיש בהם מאגר גנים יפים יודע על מה מדובר.

זהו, תמשיכו כרגיל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
סתם בחורה רגילה.. חבל שהיא רוקדת כמו ינשוף עם אפליפסיה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

אני חייב להגיב, אני לא יכול לראות את זה ולשתוק יותר.

בר רפאלי

זו הייתה בר רפאלי? :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הרגת אותי דריש, אני גם ככה מגחך קלות כל פעם שאני עובר ליד השלט שמצהיר זאת.

אם נתייחס ברצינות רגע לבר רפאלי, היא יפה בעייני ועושה רושם של אדם נחמד (כן זה חשוב לי) אי לכך ובהתאם לזאת אני נהנה מכל פרסומת בכיכובה.

בלי קשר לבר, הפרסומת הזאת דווקא די מגניבה גם אם הייתה עם דוגמנית אחרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

1. מטרת הפרסומת היא לעודד עליה לישראל, כלומר: קהל היעד הפוטנציאלי שלה כלל אינו נמצא בארץ. כיצד שידורה בישראל תורם להגעת המסר לקהל היעד?
  2. בתור צבר שנולד, חונך, שירת כאן בצבא ושילם מיסים מאז ומעולם, אני מודה שיש משהו צורם בעובדה שעולה חדש שלא תרם עוד פרומיל למדינה מקבל מענק שאני רק יכול לחלום עליו. ושלא תטעו: זה לא שיש לי משהו נגד עולים או נגד סל הקליטה שמוענק להם - נהפוך הוא. מצד שני, לי אף אחד לא מציע מענק כזה, שלגמרי במקרה גם משולם מכספי המיסים שאני עצמי שילמתי במשך כל השנים שעבדתי.

חוסר טעם, כבר אמרתי?

זה ירגיע אותך, אם אספר שכשהמשפחה שלי עלתה לארץ ב1996, לא קיבלנו שום דבר כזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלעד ואקסודוס, ייתכן ואני קשה עם הפרסומת בגלל שבזכותה אני נאלץ ללבוש חולצה שאיני רוצה.

בהתחלה הייתה אמורה להיות פרסומת אחרת בכיכובה של רפאלי עם איזשהו סלוגן.

חילקו לכל העובדים חולצות עם הסלוגן הזה ודרשו שנגיע עם החולצות.

בסוף מישהו התהפך על אותה פרסומת ראשונה, וצילמו בהתראה קצרה את זאת ששודרה בטלוויזיה.

הפרסומת הלכה והסלוגן נשאר לי על החולצה.

סיפרו לי שצילמו את הפרסומת הזאת תוך יומיים,

אז שאלתי למה היה צריך יותר מרבע שעה :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עזבו את ברבור, בחייכם. יש לנו צרות יותר גדולות בחיים מהילדה היפה הזו.

ידעתם למשל שאת משקפי "קרולינה למקן ברלין" (שמו המלא של המותג המדובר בפרסומת הנ"ל) מעצבים,מפתחים, ומייצרים בכלל במפעל באזה"ת של ראש העין?:-P (ואגב- גם אין שם אף אחת שקוראים לה קרולינה, מקסימום אורטל).

אותי מרגיזה נורא פרסומת הרדיו החדשה לקדילאק "המתחרה של רכבי היוקרה הגרמניים היא בכלל אמריקאית" או שקר כלשהוא, ומיד אח"כ בליל צרחות איומות בגרמנית.

יש לי כמה קרובים ניצולי שואה ודוברי גרמנית שאמרו לי בפירוש שהצרחות האלה מעוררות בהם אי נוחות גדולה.

אה, ועוד אחת שמטרידה אותי עד כדי כך שלא אקנה את המוצר, היא זו של "ג'וי" מעדן החלב של שטראוס.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נטקו, כמו שבטח הובן מהודעתי, אני עובד בקרולינה.

אצטט את עצמי מהודעה אחרת:

המשרדים אכן בראש העין, והחברה אכן ישראלית.

אבל המעצבת קיימת, חיה ונושמת. והיא במקור מברלין.

נשואה לישראלי, וחיה בארץ.

ככתוב בכתבה הבאה: http://fashion.walla.co.il/?w=//2549235

ד"א הכתבה נכתבה הרבה לפני שהמותג תפס כ"כ בשוק הישראלי, כמו שאפשר לראות היום.

מקור

מן הסתם לא מייצרים את המשקפיים בארץ.. בראש העין יש רק משרדים של הנהלת החברה, מחסן מרכזי ומעבדה לתיקונים. זה הכל.

אגב נטקו, נתקלתי כבר בלקוחות מבוגרים שקנו משקפיים וביקשו שאמחק את המילה BERLIN מהקייס של המשקפיים.

היה אחד שהגדיל לעשות ויצר קשר עם שירות הלקוחות של החברה בבקשה שיורידו את המילה הזאת מלוגו החברה.

הוא חזר הרבה על המספר 6000000 כשפירט את הסיבות בגינן הוא מבקש להוריד את אותה מילה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
זה ירגיע אותך, אם אספר שכשהמשפחה שלי עלתה לארץ ב1996, לא קיבלנו שום דבר כזה?

לא, זה לא ירגיע אותי. שים לב שכבר כתבתי שאני דווקא מאוד בעד העלייה לארץ ומענק הקליטה שמקבל כל עולה. מה שצרם לי בפרסומת הזאת זה (1) בזבוז המשאבים שנגרם עקב הצגתה בפני אוכלוסיה שהיא בכלל לא אוכלוסיית היעד שלה (2) מתן מענק נדיב בכל קנה מידה לאדם שלא תרם עוד כלום למדינה וממומן מכספי המיסים שמשלמים הילידים, שנלחמים בשיניים לסגור את החודש ולהתקיים כאן בכבוד, ולצערם יכולים רק להצר על כך שלא שפר עליהם גורלם להיות עולים חדשים ולקבל מענק כזה.

במקום למצוא דרכים להביא לכאן יהודים נוספים היה עדיף לו היו חושבים כיצד להפוך את החיים לאזרחים הקיימים לקצת יותר נסבלים ורחמנא לצלן אולי אפילו לעצור את מגמת הירידה מהארץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נטקו, כמו שבטח הובן מהודעתי, אני עובד בקרולינה.

אגב נטקו, נתקלתי כבר בלקוחות מבוגרים שקנו משקפיים וביקשו שאמחק את המילה BERLIN מהקייס של המשקפיים.

היה אחד שהגדיל לעשות ויצר קשר עם שירות הלקוחות של החברה בבקשה שיורידו את המילה הזאת מלוגו החברה.

הוא חזר הרבה על המספר 6000000 כשפירט את הסיבות בגינן הוא מבקש להוריד את אותה מילה.

עדיין, זה די פתטי להתהדר בנוצות אירופאיות, במיוחד כשאלו לא קיימות בפועל.

יש לנו בארץ מעצבי מוצר כישרוניים בטירוף. תראה את עבודות הגמר של הסטודנטים של המכון הטכנולוגי חולון. שלא לדבר על בצלאל.

העבודות שלהם זוכות בפרסים בינלאומיים מהיוקרתיים ביותר כמו הרד דוט וה IF.

ועדיין, משום מה, אנחנו מרגישים צורך בניחוח אירופי כשאנחנו קונים מוצרי אופנה.

מן קרתניות שכזו, שסוגדת לאמפרטור הנערץ.

אותי זה מגעיל. וחבל, כי המשקפיים עצמם באמת לא רעים בכלל.

אין לי בעיה עם המילה "ברלין" לכשלעצמה. סבי וסבתי, עליהם השלום, ניצולי מחנות ההשמדה, ביקרו שם יותר מפעם אחת.

סבי, שניצל בזכות היותו מתאגרף (כשכשרונו זה שימש כבידור לקציני הSS במחנה), טען, שזה שהוא חוזר לשם עם דרכון כחול, עם סמל מנורת שבעת הקנים עליו, זה הניצחון הכי גדול עבורו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

במקום למצוא דרכים להביא לכאן יהודים נוספים היה עדיף לו היו חושבים כיצד להפוך את החיים לאזרחים הקיימים לקצת יותר נסבלים ורחמנא לצלן אולי אפילו לעצור את מגמת הירידה מהארץ.

אין שום אינטרס לאף אחד לעצור את מגמת הירידה מהארץ. על כל X יורדים, מעלים את המיסים לאוכלוסייה שנשארה פה. הממשלה לא מפסידה כסף... :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...