Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

ברשותי מיצובישי כריזמה 99, GLX.

 

שנה כבר עברה מאז הטיפול האחרון וכצפוי, הגיע הזמן לאחד נוסף. הפעם אני רוצה לבצע גם טיימינג (+משאבה+מותחנים) בנוסף לשמנים, פילטרים ומצתים.

 

קיבלתי הצעה בעל פה (המוסך ותיק, אבא שלי מטפל אצלו יותר מ-10 שנים ב-3 מכוניות שונות - יורוסוויפט, ג'אז ופונטו) בעלות של כ-1800 עבור טיימינג מלא ועוד 400-500 בשביל שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ומצתים (המחיר ישתנה בהתאם לסוג השמן ולמקוריות החלפים).

 

כעיקרון, אתעקש על שמן איכותי (וולווליין/קסטרול) ופילטר שמן מקורי. המחיר ניתן לאחר בדיקה מעל ומתחת לרכב, אך ללא פירוק גלגלים לבדיקת הבלמים (הבדיקה בוצעה בחינם).

 

המחיר סביר, יקר? אשמח לשמוע עצות ורעיונות מבעליי המותג...

פורסם

טיימינג הכולל משאבת מים ונוזל קירור - תוכל למצוא במחירים של 1200 שח ומעלה. 1800 זה מחיר בינוני גבוה . וודא כי הוא מחליף למשאבה ברמה טובה, כמו GMB, וכן שים לב לנוזל קירור טוב.

לגבי השמנים - 500 שח לשמן איכותי, פילטר שמן מקורי, פילטר אויר וארבעה מצתים, כולל עבודה הוא מחיר טוב.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

 

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תודה על התגובה. בתחושה מהירה ידעתי שזה מחיר קצת גבוה, אבל הוא בנאדם שאפשר לסמוך עליו.

בכלל לא חשבתי שבטיפול טיימינג מחליפים גם נוזל קירור, אני אתעקש על פרסטון ירוק. לקחתי לתשובת ליבי את דגם המשאבה המומלץ.

 

בכל אופן, אני אשמח לקבל המלצות על מוסכים מומלצים באזורי (עפולה ועמקים).

  • ספונסר פורום
פורסם

אומנם קצת רחוק אבל בחיפה יש מוסך כללי אשר מתמחה במיצובישי, מוסך טכנו טסט.

תפנה אל טוני (057-7372306) או אל דודי (057-7372307), המנהלים של הרשת, ואני בטוח שהם ישמחו לעזור לך.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

×
×
  • תוכן חדש...