Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בוקר טוב,

אני מוצא לנכון לרשום הודעה בפורום הנ"ל למרות שאינני חבר קבוע כאן.

אתמול שוב הרגשתי את הישראלי המכוער ואיך הכיפה על הראש רק מחזקת את ההרגשה שלו שכנראה לו מותר לרמות.

הרכב שאני מחזיק הינו סובארו B4 שנת 2007 (בסך הכל רכב טוב).

אתמול גילית פנצ'ר באחד מהגלגלים וקפצתי לפנצ'ריה הקרובה לביתי.

הפנצ'רמכר הסתכל על הצמיג וטען שהצמיג פסול כי נסעתי עליו שהוא היה מפונצ'ר ולכן חייבים להחליף אותו ואת בן הזוג שלו כי זה רכב 4X4.

למען האמת באמת התכוונתי להחליף את הצמיגים כי הם עברו כבר 60-70 אלף ק"מ והם אמנם בני 3 אבל אני לא לקוח סיכון.

הוא הציג לי דגמים והוחלט להחליף את כל ארבעת הצמיגים ב-2,100 ש"ח.

הצמיגים שהוא המליץ לי בחום הינם של חברת - ווסטלייק (wastlake) , אינני מבין כלום , אך הוא טען שהם מצוינים.

הוא הרכיב לי את ארבעת הצמיגים , שילמתי לו [כמובן שהוא רצה מזומן ולא להוציא קבלה אך סירבתי וביקשתי קבלה].

ונסעתי לדרכי.

הכל היה בלחץ ולכן לא בדקתי פרטי הצמיגים [טעות שתתגלה כרצינית].

בערב בבדיקה על תאריך הצמיגים התגלה כי נפלתי בפח ובגדול , ארבעת הצמיגים הינם מחברת wastlake אך תאריך ייצורם ממש לא מהתקופה האחרונה. 2 צמיגים משבוע 11 שנת2011 , צמיג אחד התאריך מחוק , והאחרון שבוע 33 שנת 2010!!!.

בנוסף דגם הצמיגים האחוריים שונה (אמנם של אותה חברה).

חברים מה לעשות? מה דעתכם ? והאם יש חוק לאי מכירת צמיגים של wastlake?

יום אחד עבר ולמדתי המון מחכה לעצתכם.

תודה.

פורסם

לפימה שאני יודע עדיף להחליף כמו שעשית את כל ארבעת הצמיגים. על מנת שהבלאי בהם יהיה אחיד וככה תשמורעלהמערכת הנעה כפולה.

ברגע שתשים צמיגים עם תאריך ייצור שונה משמעותית הבלאי של כל אחד מהם יהיה שונה ובעצם אתה עלול להזיק לרכב לטווח הארוך.

אני הייתי חוזר לפנצרמכר הזה ודורש להחליף את הצמיגים לצמיגים מאותו תאריך ייצור.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

חברים שלום,

אציין כי אני באופן אישי מכיר את פותח השרשור-ואני מאשר שאכן הסיפור הוא נכון. בדקתי יחד איתו את הצמיגים היום בבוקר.

האם יש מישהו במשרד התחבורה שניתן להתלונן על הפנצ'ריה? האם יש אפשרות שהבחור יקבל את הכסף בחזרה או שהצמיגים יוחלפו לדגם יותר מומלץ?

תודה,

מתן.

מנהלים-נפתח בטעות גם שרשור בפורום הכללי.

פורסם

1. ווסטלייק לא צמיגים כ"כ נוראים. אמנם לא מה"היי-אנד" של היצרנים, אבל גם לא מוצר סיני מהנחותים.

2. המחיר זול באופן מאד מאד חשוד - היא נועלת מידה 215/60 R17 , לא?

3. הצמיגים ישנים מאד, אבל חוקיים להתקנה. (עד שנתיים מיום הייצור).

4. ברכב כמו שלך, בגלל המידה הלא-נפוצה, המלאים תמיד מצומצמים, ולא כדאי להחליף צמיגים בלחץ, אלא להזמין מראש ולהתקין רבעייה טרייה אצל צמיגאי הגון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

צר לי לקרוא את הסיפור שלך.

אני ממליץ לך לקרוא את ההודעה הבאה, ולפנות אפילו טלפונית לאדם שכתב אותה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1761886&postcount=24

ובכלל, עיין בשרשור הזה. יש שם סיפור דומה מאוד לשלך.

בהצלחה, ואל תשכח לחזור ולעדכן אותנו בהתפתחויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל הצטערתי מאוד לשמוע שנגרם לך עוול.

1. אם אני לא טועה לפני כשנה יצא חוק משרד התחבורה שאורך חיים של צמיג הוא 5 שנים. גם אם וכאשר הוא "שכב" כגלגל ספר.=תקח את זה בחשבון, כי אין לך עוד הרבה זמן...

2. ברכב בעל הינע 4X4 כמו שלך, חייב שכל הצמיגים יהיו זהים בעל "חתך" זהה. וזה גם עפ"י הוראת היצרן מפני נזק אפשרי למערכת ההניע=שים לב למדבקה שנמצאת במשקוף של דלת הנהג, בד"כ למטה.

3.ידוע, לצערנו, ה"נוכלות" של כל הפנצ'ריות (ושמעתי גם שהייתה תוכנית בטלויזיה שהוכיחה זאת)= היית צריך לנהוג במשנה זהירות.

באופן כללי, צמיג שנסעו בו בלי אויר או עם מעט אויר: הדבר מפורר את החלק הצדדי של הצמיג מפנים, כלומר כאשר מפרקים את הצמיג מהג'נט אתה תראה "אבקה שחורה" שזה בעצם הגומי שהתפורר ואז נשאר רק הרפידים\החיזוקים מברזל ומבד

כבר נוסף כדרך אגב, ברכב כמו שלך, בעל חתך צמיג נמוך את יכול גם להרוס את הג'נט (לעקם אותו)

דבר אחר, החברה שציינת היא חברה סבירה, לא רעה. אבל הייתי ממליץ לך בחום לא לשים ברכב שלך צמיגים כאלו, מהיכרות שלי עם הצמיג הזה ברכב כמו שלך ורכב אחר בעל מידה גדולה, מה שיקרה: הוא יתעוות לך מהר ובנוסף נהיות בו "מדרגות" דבר שירעיש מאוד. בדומה לרעש של מייסב. בקרוב.

אני אישית, לא הייתי שותק לגבי התאריכים, לא מספקת אותי התשובה "ברכב כמו שלך, בגלל המידה הלא-נפוצה, המלאים תמיד מצומצמים" -לא על חשבוני שהבחור נתקע עם המלאי שלו. דבר ראשון תתעד-תצלם את התלונות שלך עכשיו. ותתחיל להתקדם, אם זה לחזור אליו להגיד לו בפירוש או שהוא מתפשר איתך או שאתה מתלונן במשרד התחבורה. היה ולא רוצה, תפנה למשרד התחבורה. לפי מה שהבנתי ממך הצדק איתך.

אני מקווה שעזרתי ואני מקווה ומאחל לך שהעניין יבוא לפיתרון במהרה ולשביעות רצונך

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

תבקש להחליף את כל הצמיגים למשהו טרי עד 8 חודשים לחברה מוכרת, אם זה עבור toyo המחיר עד 650 לצמיג זה יקר(אני שלמתי לפני שנתיים 570) אבל לדעתי שווה את ההפרש שתשלם, עבור חברות מותג המחיר בדר"כ יעלה למרות שאינני בטוח שהtoyo נחותים מהם, הדגם שאני שמתי ct-01 איכות נסיעה עולה על המקוריים, ביצועים יכול להיות פחותים(אבל גם ככה מי מנצל את היכולות של האוטו הזה?)

אם אתה רואה שלמרות הפניה שלך לבעלים הוא מתנער מאחריות ולא מוכן להחליף לך אותם, תאיים עליו שכבר פרסמת את הנושא באינטרנט ועדיין לא פרסמת את השם שלו.

זה שהוא מכר לך את החברה הזאת זה עוד "בסדר" הוא לא עבר על החוק, זה שהוא מכר לך 2 סדרות שונות עם תאריכי ייצור שונים זה לא תקין ועל זה אתה צריך לשחק להחליף את לכ הרבעייה, אלא אם כן הוא הודיעה לך על כך במפורש שאתה מקבל סדרות שונות, מה שמנתגש עם ההמלצה שלו בהתחלה להחליף את כל ה4 לזהים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הצמיגים משנת 2011 חצי נחמה אפשר להגיד שהם בסדר, סך הכל לא קל למצוא צמיגים טריים מהחודשים האחרונים בשוק.

לגביי הצמיגים האחוריים תחזור אליו ותדרוש ממנו קודם כל שהם יהיו אותו הדגם בדיוק ושיחליף אותם לצמיגים יותר רעננים!!

• תוכן חדש...