Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי איביזה 2012 5 דלתות (זאת שהייתה במבצע ב70000).

אני מעוניין לקנות מתאם דאבל דין שיושב כמו שצריך ולא המתאמים שיש באיביי כי קניתי אחד כזה והוא לא יושב כמו מקורי ברכב.

רציתי לדעת מהיכן בחיפה ניתן לקנות / אפילו אצל צ'מפיון מוטורס אני מחפש מקורי שיושב בידיוק במסגרת.

תודה לעוזרים מראש

פורסם

העבירו לך את האשכול לפורום הכי נכון

ענה לך המשתמש alpine שהוא במקרה גם אחד המתקינים הטובים בארץ.

אם לא מצאתה ב-EBAY את מה שאתה מחפש ,נישארה רק האופציה של עבודת קוסטום.

פורסם

אז ככה, כן יש דבר כזה ואני קניתי בעצמי לדאבל דין שלי מתאם, אם תרצה לדעת מאיפה כי לא נראה לי שמותר להגיד פה שמות עסק או דברים כאלה, צור איתי קשר בה"פ

פורסם

ואו, יפה אחי, המתאם שיושב אצלי יושב אפס בידיוק כמו המקורי אותו פלסטיק אותו צבע ופשוט מתאים לדאבל דין, לא אשקר לך ואגיד לך שאצלי זה יותר יפה, מה שפרסמתה פה עובר אותו בכמה רמות.

• תוכן חדש...