Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני, כ 60K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין ברכב "שני במשפחה" - שיהיה בו מקום לילדים, ובגאז' בסיסי, אבל בנסיעה רצינית עוברים לגרנדיס...

רוב הנסיעות ברכב יהיו בין עירוניות, בין 30 ל 100 ק"מ ביום.

התקציב הוא בין 50,000 ל 70,000 ש"ח.

כמובן שאשמח לרכב אמין, וחסכוני בדלק. האבזור וחווית הנהיגה - הרבה פחות משמעותיים.

מבחינת האופציות, חשבתי בהתחלה על טויוטה יאריס, שנת 2010. המודעות הן באזור ה 69K.

לאחר חשיבה נוספת, אולי עדיף רכב חדש מהיבואן, כגון יונדאי i10 או קיה פיקנטו, ועוד?

ואולי סקודה פאביה?

אני לא באמת מבין בזה, אז יכול להיות שאני נשמע מצחיק. אשמח לתובנות, הערות, והסברים איפה אני טועה :)

תודה רבה על העזרה,

צביקה

פורסם

גיר ידני אפשרי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך ב65 יש את הקליאו,רכב מרווח מרכבי המיני,חסכוני ובטיחותי וחדש כמובן.

שווה להוסיף עוד קצת לעבור לקטגורית הסופר מיני מאשר המיני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש גם את הסיאט מי שהגיעה לארץ ממש עכשיו, קשה לי להמליץ עליה כי טרם שמעתי ביקורות (לטובה ורעה) אבל מחזק את הבחירה בפיקנטו, לדעתי זה אחלה רכב גם בגרסה האוטומטית שלו.

פורסם

היא מאוד חסכונית אך בטיחות נמוכה לעומת השאר.

פורסם
מה עם סוזוקי אלטו...?

חסכונית וביקורות טובות יחסית..

סופר-מיני: סוזוקי סוויפט/יונדאי i20 ידניות חסכוניות בדלק עם 5 כוכבים בניסוי ריסוק, ואם תמצא יד שניה במצב חדש תרוויח את ירידת המחיר.

מיני חדשה: סקודה סיטיגו (או האחות התאומה סיאט מי) גם הן בטיחותיות, עם גיר רובוטי-אוטומטי ועוד יותר חסכוניות בדלק בפחות מ-70 אלף.

חפש בפורום ותמצא חוות דעת על שתיהן מהשבוע האחרון.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם

1+ לסקודה סיטי-גו/סיאט מיי

לאוטסנטר יש סוזוקי ספלאש 2010 מהשכרה/ליסינג פחות מ-50000 ש"ח - שווה בדיקה לדעתי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסעתי בסוזוקי ספלאש, והמרווח במושבים הקדמיים (בלבד) הוא ממש כמו במשפחתית! גם הודות לגובה (1.59) שהוא כמו במיקרו-ואן,

אבל ספלאש (בעיקר האוטומטית) פחות חסכונית בדלק, בכ-20% פחות מהתאומות החדשות, וגם הבגאז' שלה קטן יותר בכ-50 ליטר.

פורסם

אין שום פלוס מיוחד במיי שמצדיק אותה יותר ממכוניות אחרות בקטגוריה. בסך הכל מדובר במכונית די ממוצעת בקטגוריה ולמרות ההתלהבות הראשונית פה בפורום היא לא הרבה יותר טובה ממה שכבר ראינו.

נתוני צריכת דלק על הנייר זה נחמד, בפועל היא חסכונית בערך כמו פיקנטו. אז מה הועילו חכמים ברובוטים שלהם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהחלט מצטרף לאחרים שהמליצו כאן על יונדאי I20 ופורד פיאסטה ורוצה להוסיף גם את הדייהטסו סיריון שבהחלט נחשבת לרכב אמין וחסכוני מאוד אם כי הנפח מנוע קצת יותר קטן מהאחרות(1300) בתקציב שלך תוכל למצוא רכבים כאלה מליסינג במצב טוב.

אם רכב טיפה יותר גדול הן מבחינת מנוע (1600)והן מבחינת מרווח בא בחשבון אז המלצתי היא לבדוק גם את הניסן טידה- יופי,אבזור וחווית נהיגה הם לא הצדדים החזקים שלו ביחס לאחרות אבל נחשב לאוטו אמין וחסכוני מאוד שיתאים לך לעיקר הנסיעות שלך(בינעירוניות).

בהצלחה

פורסם

לא מבין מאיפה מגיעים כל הממליצים על המי/סיטיגו. נהגתם בהן בכלל?

מה עם סוזוקי אלטו...?

חסכונית וביקורות טובות יחסית..

תראה לי בבקשה ביקורת אחת טובה על האלטו, כדי שאדע לא להקשיב לאותו מבקר יותר לעולם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...