Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בטורים של סובארו אימפרזה 95'

stefan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי סובארו אימפרזה גראנד לאונה 95 מנוע 1600 ידנית. כשקניתי אותה הטור הייה כמו שצריך הוא הייה נשאר על 150-200 סלד במקום. עכשיו כאשר אני מניע את האוטו לאחר כמה דקות נסיעה הטור נתקע על 2000 סלד במקום וכאשר האוטו מגיע לחום מנוע הקבוע הטור יורד והכול מסתדר. מה יכולה להיות הבעייה פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

זה תקין שהרכב מרים את הטורים כאשר הרכב חם, זה ע"מ לגרום למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה כמה שיותר מהר.

אם אתה עדיין חושב שזו לא התנהגות טבעית של הרכב אז הייתי מתחיל מבדיקה של מנוע הצדעים וניקוי יסודי למצערת.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי שנת 96, טורים על מנוע חם בערך 750-700

על מנוע קר 1000-1100

ד''א אם תיסע על מנוע קר, אתה צורך יותר דלק. סתם ככה לידע כללי.

בכל מקרה 2000 סל''ד זה ניראה לי יותר מדי.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סובארו אימפרזה גראנד לאונה 95 מנוע 1600 ידנית. כשקניתי אותה הטור הייה כמו שצריך הוא הייה נשאר על 150-200 סלד במקום. עכשיו כאשר אני מניע את האוטו לאחר כמה דקות נסיעה הטור נתקע על 2000 סלד במקום וכאשר האוטו מגיע לחום מנוע הקבוע הטור יורד והכול מסתדר. מה יכולה להיות הבעייה פה?

היי,

התופעה שאתה מתאר מתאימה לצינורות חימום סתומים או כבל גז מתוח ותפוס.

אני ממליץ לך להכניס את הרכב למוסך.

אייל מסובארו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...