Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע להמלצות לביטוח - לקבל תמונה אמיתית ואובייקטיבית פשוט בלתי אפשרי. במקרה אשתי עובדת במחלקת התביעות בביטוח ישיר. ממה שאני שומע ממנה לא חסר מהלקוח הישראלי המכוער שמנסה לעבוד על המערכת. כשזה לא מצליח לו, הוא מתלונן ומשמיע את תלונותיו ברבים.

לדעתי נעשית שם עבודה מקצועית ושמעתי על מקרים בהם היא רבה עם ההנהלה כדי ללכת לקראת לקוח גם כשלא הגיע לו. אני באופן אישי הייתי דופק לקוח כזה על פרנציפ ולא מרחם עליו לא משנה כמה הוא מסכן.

בנושא אחר - אני רוצה לנצל"ש את השרשור ולנסות להבין כמה עולה להחזיק רכב בממוצע בחודש. ניקח את אותה מאזדה 2008 לצורך הדוגמה, עם קילומרז' של 2000 ק"מ בין-עירוני לרוב. פלוס מינוס אחזקה+תיקונים+דלק+ביטוח. מישהו יודע?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כמה הייתם מוכנים להוסיף למחיר הביטוח כדי לעבוד מול סוכן ולא ישירות מול חברות הביטוח?

אני מנסה להבין כמה הפער אמור להיות בין הצעה מסוכן לבין הצעה מחברת ביטוח.

תודה

פורסם

לעתים שווה להשוות, אני קיבלתי הצעות מביטוח ישיר ו-AIG ואז התקשרתי לסוכן שלי אמרתי לו מה ההצעה שקיבלתי ומה הוא יכול להציע, ובסוף הוא הציע לי מחיר דומה (אפילו זול בכמה שקלים). ככה שלא תמיד אצל סוכן יקר יותר, גם אם מדובר בהפרש לא גדול מידי אני עדיין חושב שעדיף סוכן. אם ההפרש משמעותי לך על הביטוח הישיר.

פורסם

לא יודע אם זה יעזור אבל אני משלם באזור 5 אלף מקיף + חובה, ל2 נהגים מעל גיל 26, אצל סוכנת שאני עובד מולה שנים.

אצלי דגם 2 ליטר אבל, שנת 2008.

פורסם
עבור 2 נהגים לא חדשים, גיל נהג עיקרי 31.

ללא עבר תעבורתי.

תודה

חובה 1480₪

מקיף 2900₪

מאזדה 3 ספורט 5 דלתות כמו בתמונה , 2008

פורסם
לא יודע אם זה יעזור אבל אני משלם באזור 5 אלף מקיף + חובה, ל2 נהגים מעל גיל 26, אצל סוכנת שאני עובד מולה שנים.

אצלי דגם 2 ליטר אבל, שנת 2008.

איפה עשית השחרת חלונות ?

• תוכן חדש...