Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב ראיתי במגרש משטרתי, הרכב ככל הנראה פלסטיני (באמת שלא ידוע לי) ועל סמך זה נקרא לו חיבושית!

אני מאמין שזה לא המוצר המוגמר ואין לי מושג למה ואיך הגיע למקום הזה, אני חייב לציין כי אני נגד הריסת חיפושיות לצורך כזה או אחר אך עם זה יש בה חן כלשהו או במה שהיא הייתה אמורה להיות.

וכן ידוע לי שישנה בארץ אחת בסגנון.

IMG_20121117_090237.jpg

IMG_20121117_090346.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב ללא לוחיות רישוי?

ידוע לך מדוע הוא שם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נגנבה חיפושית כזאת בארץ ( היתה בצבע שחור)

אולי זו אותה אחת?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מה מסובך פה?

בין היתר, עברה החיפושית הזו TOP CHOP, מה שנקרא בעברית "שינוי מבני".

בישראל, "שינוי מבנה", היא אחת העברות החמורות ביותר, משהו בין זריקת נעל על שופט לבין רצח המונים.

מה שאתם רואים זה שלב אחד בסולם הגהינום שיעבור בעלה רכב בנסיון להשיב את הרכב לעצמו / לכביש.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
נגנבה חיפושית כזאת בארץ ( היתה בצבע שחור)

אולי זו אותה אחת?

גם אני חושב שזו אותה אחת השחורה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
גם אני חושב שזו אותה אחת השחורה

לפי הפנסים האחוריים באמת יש מצב שזה הרכב שנגנב לאנטולי מירושלים, אני מעלה את זה עכשיו לתפוז.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

דיברתי עם בעל הרכב הוא מודה לכולם, זו החיפושית שלו!!!! כל הכבוד על היוזמה. הנה זיכרון קטן מהימים היפים שלה.

DSC_0036.jpg

sound connecting people

פורסם

הרכב במגרש סגור על ידי גדר, הרכב צולם דרך סורגי הגדר. בכל מקרה פרטים הועברו ל HUMMER בפרטי.

לפי הניקלים בצדדים באמת נראה שזה אותו הרכב!

מכאן אני יכול לומר שהרכב ככל הנראה לא נתפס על ידי המשטרה כי הוא גנוב אחרת כבר היו יוצרים קשר עם הבעלים ומיידעים אותו שהרכב נמצא! הרכב ככל הנראה נתפס או בגלל אירוע פלילי שהיה מעורב בו או בהקשר לשינוי מבנה שעבר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הרכב במגרש סגור על ידי גדר, הרכב צולם דרך סורגי הגדר. בכל מקרה פרטים הועברו ל HUMMER בפרטי.

לפי הניקלים בצדדים באמת נראה שזה אותו הרכב!

מכאן אני יכול לומר שהרכב ככל הנראה לא נתפס על ידי המשטרה כי הוא גנוב אחרת כבר היו יוצרים קשר עם הבעלים ומיידעים אותו שהרכב נמצא! הרכב ככל הנראה נתפס או בגלל אירוע פלילי שהיה מעורב בו או בהקשר לשינוי מבנה שעבר.

יכל להיות ששייפו את מספר השילדה של החיפושית וגם את מספר המנוע ולכן המשטרה לא יכולה ליצור קשר עם הבעלים החוקי , לכן לא צריך לפסול את האפשרות שהרכב מוחזק שם כי הוא גנוב.

איזה יופי , אני שמח ומקווה שהיא תחזור לאנטולי במהרה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אשמח לעדכון מאנשים מקורבים כשיהיה חדש!

האמתי אני לא בטוח שהייתי שמח לקבל את הרכב חזרה, מצד אחד זאת שמחה מצד שני אחרי שאתה רואה מה עשו לו זה כנראה הופך לרגשות מעורבים מאוד. כאן ניתן לראות שהרכב גבוה במיוחד, הייתי רוצה לדעת אם המנוע קיים או לא.

הזוי שמשרשור כ''כ סתמי הסתבר שזה רכב גנוב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מקווה שתחזור לבעלים החוקי , וגם לימי הזוהר שלה :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...