Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה לאוף טופיק אז חשבתי שזה הפורום שהכי יוכל לעזור, היום הלכתי עם חבר במושב וראינו את הרמקולים של האזעקה ויש שם 20 רמקולים [כמו שופרות כאלה הכוונה לדברים שיש ברמקולים של האירועים החלק למעלה שיוצא ממנו האוויר ברמקול] וניסיתי להבין איך זה כ"כ חזק זה עובד על תדר מסוים שנהייה תהודה תוך כדי האוויר וככה מגביר את עצמו ? או שזה בכלל הצורה השופרית שמגבירה? או שזה פשוט בגלל שיש שם 20 רמקולים וכנרראה שיש להם הספק דיי רציני שאפילו שאתה מכסח את הדשא עם אוזניות של האייפון ושירים בפול ווליום אתה עדיין שומע את האזעקה [קרה לי היום]

תודה לכל מי שיעזור ושיהיה לנו סופש רגוע :)

פורסם

אני יסביר...

במקום הזה אם היית מסתכל היית רואה מין מיכל כזה ענק מה זה המיכל הזה המיכל הזה זה אוויר דחוס

מה שקורה יקירי זה שיש שם מעין קומפרסור שדוחס אוויר ושמגיע הרגע זה מוציא את האוויר בויסות של חלש נמוך דרך הצופר

ממש פרמיטיבי כמו פעם צופר אוייר ענק.

פורסם

אני יגיב לגבי השופרות החשמלים (שעובדים עם מגבר) ולא על סוגים אחרים (לא מכיר)

הם עובדים על תווח יחסית קטן. בן 800HZ בערך ל8KHZ בערך.

אין שם צורך בבס. או בגבוהים מעוד.

ולכן המבנה בתוספת לעובדה שאין תווח גדול של תדרים לנגן. ונצילות גבוהה סביב ה110DB-115DB.

וממברנה של 150W נותן לך. הרבה כוח.

וריבוי שופרים.

כל הכפלה ! זה כפול עוצמה. זה אומר 2 זה כפול מ1. ו4 זה כפול מ2. 8 זה כפול 4.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבל פה מדובר על סירנות ההתראה שפועלות על ידי תנועה סיבובית בעזרת מנוע, הצורה של ההורן רק מגבירה את העוצמה ובכך לא דרוש המון כח כדי להגיע לעוצמה מירבית.

אני זוכר שהיה לי בבסיס מערכת כריזה עם הורנים שעבד על הספק של כ12 אלף וואט. כשהיו תרגילים בחטיבה זה היה מאוד חזק, אבל כמה קילומטרים בחוץ אי אפשר היה לשמוע כלום. ולכן מערכות התראה שיש בכל ערי ישראל עובדות בשיטה הישנה, על אקוסטיקה מכנית.

http://www.airraidsirens.com/tech_howtheywork.html

https://www.youtube.com/watch?v=MWan6L18psQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
אני יגיב לגבי השופרות החשמלים (שעובדים עם מגבר) ולא על סוגים אחרים (לא מכיר)

הם עובדים על תווח יחסית קטן. בן 800HZ בערך ל8KHZ בערך.

אין שם צורך בבס. או בגבוהים מעוד.

ולכן המבנה בתוספת לעובדה שאין תווח גדול של תדרים לנגן. ונצילות גבוהה סביב ה110DB-115DB.

וממברנה של 150W נותן לך. הרבה כוח.

וריבוי שופרים.

כל הכפלה ! זה כפול עוצמה. זה אומר 2 זה כפול מ1. ו4 זה כפול מ2. 8 זה כפול 4.

איך הנצילות ככה ? :shock:

נצילות זה יכול להיות עד 100% לא יכול להיות שתשקיע סתם לדוגמא 100W ותקבל במוצא 110W רק במערכת אידיאלית אתה תקבל את כל ה100W שהשקעת [במציאות אין] ואתה פה אומר שאתה מעל ה100% איך זה הגיוני ?

או שבעצם הDB זה לא האחוז וה100% זה ערך גדול יותר? [120 130 ? ]

פורסם

יש נצילות וישי יעילות.

רמקולים יעילים רק ב1 אחוז. ז"א שאם רמקול מקבל 100 וואט של הספק חשמלי, 99 אחוז הופך לחום ורק אחוז בודד הופך לאנרגיה אקוסטית.

ו100 דציבל לא שווה ל100 וואט.

רמקול עם נצילות 93 דציבל יפיק פי 2 עוצמה מרמקול עם נצילות של 90 דציבל על הספק זהה. אבל זה הכל על הנייר.

• תוכן חדש...