Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש (להזמין מארה"ב) סט חוטי הצתה לרכב, אני מתלבט בין שלושה דגמים והייתי שמח לשמוע את דעתכם, איזה מבניהם יתן את התוצאות הטובות ביותר (כמובן ביחס לחוטים שמורכבים כעט Ac Delco):

הראשון:

http://www.ebay.com/itm/GM-NEW-Performance-Parts-12361060-Ignition-Wires-Chevy-90-V6-8mm-/380403258015?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5891cd129f&vxp=mtr

השני:

http://www.ebay.com/itm/CHEVY-GM-V6-HEI-DISTRIBUTOR-3-8L-4-3L-WITH-BLUE-10-5MM-SPARK-PLUG-WIRES-/170827742762?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c6207e2a&vxp=mtr

השלישי:

http://www.ebay.com/itm/MSD-31649-Super-Conductor-Spark-Plug-Wire-Set-4-3L-GM-/200775893273?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ebf2d0119&vxp=mtr

תודה.

פורסם

למה שלא תקנה בארץ בחנות חלקים?

הרכבים האמריקאים בשנים הללו תפורים אחד על השני, חלקים דומים\אותו דבר ברוב הדגמים, ככה שהסיכוי שימצאו לך חוטים מתאימים הוא גדול.

לא הייתי מחליף חלק כזה למשהו שהוא לא ACDELCO.

פורסם

גם מאוטוליין בת"א

למה לך להזמין מחו"ל?

אצלך המנוע עובד על הזרקת TBI או קרבורטור?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

המנוע אצלי הוא TBI, אני יודע שאפשר להשיג בארץ, ב UMI, באוטוליין, בחיפה יש יבואן שאני מכיר היטב והמחירים נעים סביב ה 450 ש"ח זה לא העניין פשוט שלושת הדגמים הללו ממש נראים לי איכותיים ובעלי התנגדות נמוכה וטובה יותר מחוטי ה Ac Delco שנמכרים בארץ ומורכבים על הרכב (שאגב חוטים מעולים), מה אתם אומרים על הדגמים שציינית?

פורסם

אם הACDELCO מעולים (מין הסתם, הם תוכננו לעבוד עם המנוע הזה), ואתה יכול להשיג אותם, למה לא להתקין אותם וזהו?

הרבה דברים בעולם נראים נוצצים, במיוחד מוצרים מחברות שטחים.

אם היה לך רכב שניתן להפיק ממנו ביצועים והנאה, הייתי מבין.

סך הכל ואן , שכנראה מצאת בו משהו ואתה אוהב אותו.

פורסם

התנגדות נמוכה מידי יכולה לגרום לך לקידום הצתה,

לחוט הצתה צריכה להיות התנגדות מסויימת ורמת בידוד מסויימת ע"פ מה שקבע היצרן,

אם הוא חורג מרמת ההתנגדות שקבע היצרן זה יכול לגרום לקידום הצתה - במקרה של חוסר בהתנגדות מספקת,

או להצתה מאוחרת במקרה שהחוט כבר לא חוט, אלא נגד,

פורסם

אוקיי אבל עדיין החוטים הללו מיועדים ומיוצרים למנועים האלו אז זה לא אמור להוות בעיה... מה גם שעפ"י חיפוש בפורומים בחו"ל משתמשים בחוטים האלו לרכבים זהים.

פורסם

אז לך על מה שהכי נראה לך,

אצלי הפרמטרים לבחירת רכיב לרכב זה עלות מול תמורה,

שתמורה זה אומר כמה דברים,

1. טיב החלק והמלצות עליו,

2. אחריות, ככל שיותר כוללת ויותר ארוכה כך הנכונות שלי "לשפוך" כסף עולה,

3. אורך חיים ממוצע, ככל שידוע לי על חלק שאורך חייו יותר גבוה, כך אני מוצא יותר נכונות להשקיע עליו,

זה ככה בגדול,

שבת שלום ומבורך,

• תוכן חדש...