Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2012 1.8 TSI, מה לבדוק?

diller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

ברצוני לקחת סופרב 2012 TSI 1.8 לבדיקה מחר.

מה עליי לבדוק?

הבנתי שמדובר ב- DSG 7. נהיה לי סלט בראש מכל הדיבורים הללו על הDSG 6/7. איזה מהם בעייתי וכמו כן מה יש לבדוק?

הבנתי שהגירים האלו שובקים חיים במהירות, הדבר נכון?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ערב טוב,

ברצוני לקחת סופרב 2012 TSI 1.8 לבדיקה מחר.

מה עליי לבדוק?

הבנתי שמדובר ב- DSG 7. נהיה לי סלט בראש מכל הדיבורים הללו על הDSG 6/7. איזה מהם בעייתי וכמו כן מה יש לבדוק?

הבנתי שהגירים האלו שובקים חיים במהירות, הדבר נכון?

תודה.

תנסה ולבדוק ולראות האם הגיר עבר עידכוני תוכנה / החלפת הקלאצ'ים למשודרגים.

מייק, בחודשים הראשונים של 2012 - נמכרה הסופרב עם DSG7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבתי שהיא שווקה גם עם גיר אוטומטי רגיל, כלומר בנוסף ל-DSG.

אגב זוג חברים קרובים שלי רכשו אמבינייט אוטומטית לפני 4 חודשים והרכב אושפז במוסך לתקופות ארוכות עקב בעיות חשמליות חוזרות ונשנות, בפעם האחרונה הוא שהה במוסך 3 שבועות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DSG6 עדיף בהרבה על הDSG7 שעליו אתה שומע כל כך הרבה פה בפורום(ה6 נחשב יותר אמין מה-7 אבל זה לא אומר כלום כל מקרה לגופו).

תבדוק את היסטורית הטיפולים של הרכב ותראה אם נעשה איזשהו טיפול/עדכון בגיר, כמו כן תיראה שיש לו אחריות מורחבת של 5 שנים על הגיר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל לא בטוח שה-DSG6 עדיף משמעותית.

בלי קשר, אני הייתי בודק קודם כל למה מישהו מוכר רכב בן פחות משנה. בדרך כלל התירוץ שמספר המוכר זאת לא הסיבה האמיתית.

רכב שנמכר מהר אחרי הקנייה זאת מנורת אזהרה - תבדוק את ההיסטוריה של הרכב הזה באחד המוסכים, אם הוא נכנס למוסך לדברים אחרים פרט לטיפולים שגרתיים ייתכן ומדובר בלימון ואז תברח, לא חשוב אם זה DSG 6\7\8\9.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל לא בטוח שה-DSG6 עדיף משמעותית.

.

בדרך כלל אתה כותב דברי טעם, חבל לקלקל עכשיו. בתור מי שהיו לו שני הגירים, אני יכול לומר לך שיש הבדל משמעותי, ולמעשה לא ראיתי אף שרשור על מישהו עם בעיה ב- DSG6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב סביר להניח עדיין באחריות היבואן ומה שמדאיג את כולם זה רק הגיר ?

הרי זו בעיה קטנה (יש אחריות) ועלולות להיות בעיות רציניות הרבה יותר.

אפשר לבדוק היסטוריית רכב במוסך מורשה אבל חשוב מכל זה,צריך לבדוק שהרכב לא עבר תאונה רצינית או שחלילה מבחינה משפטית הוא משועבד/מעוקל/ממושכן.

יש לעשות את כל הבדיקות תוך כדי כבדהו וחשדהו בתחילה מול משרד הרישוי ורשם המשכונות ואחר כך,לגשת למכון בדיקה ולבדוק היטב שלא עבר תאונה קשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תבדוק למה מוכרים רכב כל כך חדש. אנחנו יהודים טובים שרגילים לחשוד כשאין צרות. הבעיות שאתה מדבר עליהן היו ב7 אבל דגמי 2012 כבר הגיעו עם הגיר המשודרג ומהם לא שומעים על בעיות. תוודא שיש אחריות והכל כשר בניירת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל אתה כותב דברי טעם, חבל לקלקל עכשיו. בתור מי שהיו לו שני הגירים, אני יכול לומר לך שיש הבדל משמעותי, ולמעשה לא ראיתי אף שרשור על מישהו עם בעיה ב- DSG6.

יש טענה שDSG7 יותר נעים לשימוש, זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...