Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2012 1.8 TSI, מה לבדוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי ניסיון עם ה-DSG6 אבל ב-DSG7 יש השהיה קטנה כזאת כל תחילת נסיעה מעמידה במקום.

טיפה מעצבן ולוקח זמן להתרגל.

עשית עדכון תוכנה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי צריך.

לדעתי עדכון התוכנה נועד לגירים ששווקו בתאריך מסויים עם מנוע מסויים. (אאל"ט 1.2TSI)

בלי שום קשר ישנו עדכון תוכנה לגיר שאפשר להתקין בסדנאות.

פורסם
לא הייתי צריך.

לדעתי עדכון התוכנה נועד לגירים ששווקו בתאריך מסויים עם מנוע מסויים. (אאל"ט 1.2TSI)

בלי שום קשר ישנו עדכון תוכנה לגיר שאפשר להתקין בסדנאות.

אאל"ט יש לרכב שלך עדכון תוכנה גם לגיר וגם לתוכנת ניהול מנוע.

אתב יכול לשאול במוסך לפי מס' הרכב.

פורסם

יש עדכון תוכנה לגיר שמתקינים במוסך ויש עדכון תוכנה לתגובה מהירה יותר

שאפשר להתקין בסדנאות, אני לא בקיא בתחום התוכנות לגיר אבל אלו שני דברים שונים לגמרי.

עדכון תוכנת ניהול למנוע זה משהו שעושים רק בסדנאות להעלאת ההספק והמומנט.

פורסם

אני מדבר כרגע רק על עדכוני תוכנה רשמיים,

שהיצרן הוציא ונעשים במוסך מורשה של היבואן.

אתה יכול לשאול במוסך אם קיימים כאלו לאוטו הספציפי שלך - לדעתי יש.

לפותח השרשור - אתה יכול לבדוק אם נעשה משהו בגיר,אבל זה לא יאמר הרבה.

יכול להיות שהחליפו משהו ויהיה בסדר בהמשך, ויכול להיות שלא, אבל יהיה קלקול אצלך ואתה תחליף

(ויכול להיות שלא הייתה ולא תהיה שום בעיה בגיר).

מהבחינה הזאת זה כמו שהיית קונה את הרכב חדש.

עדיף להתמקד בתאונות ודברים כאלו.

פורסם
יש טענה שDSG7 יותר נעים לשימוש, זה נכון?

לדעתי לא. לא שהוא פחות נעים, פשוט אני לא זוכר שום הבדל ב"נעימות" במעבר מ- 6 ל- 7 וחזרה ל- 6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בדרך כלל אתה כותב דברי טעם, חבל לקלקל עכשיו. בתור מי שהיו לו שני הגירים, אני יכול לומר לך שיש הבדל משמעותי, ולמעשה לא ראיתי אף שרשור על מישהו עם בעיה ב- DSG6.

בוא שנייה, לפני ששוב אנחנו מתחילים להתווכח, נעשה הבדלה קטנה:

זה ששמענו על יותר בעיות עם הגיר DSG7 נובע מסדרת מצמדים בעייתית, שככל הנראה אינה מתאימה לתנאי מזג האוויר בארץ ומוחלפת. זוהי תקלה, בעיית אמינות או איך שתרצה לקרוא לכך. אבל היא נפתרה.

פרט לכך, במידה ותשווה את ה-DSG6 ל-7 - אין שום עדיפות לתיבה הישנה יותר, בטח שלא עדיפות משמעותית כפי שנטען.

התיבה החדשה זריזה יותר וחסכונית יותר ולכן אבסולוטית היא הטובה יותר, במידה ומסתכלים על פעולת התיבות נטו.

תכניס לזה עוד משתנים מסביב - אז נכון, יש את בעיית הקלאצ'ים שדיברתי עליה, אבל כיוון שהאחריות הוארכה ל-5 שנים, בהם סביר להניח שמרבית הקלאצ'ים הפגומים יוחלפו, איזו סיבה יש לך להעדיף את ה-DSG6?

בוא נמשיך מכאן...

(האא... ונ.ב. - תנוח דעתך, יש גם תקלות עם ה-DSG6)

פורסם

תודה על הארות. הסיבה שהרכב נמכר לטענת הבעלים היא שהוא מקבל רכב מהעבודה. קבעתי איתו לבדיקה היום ותכננתי לבדוק כמו שנרשם כאן בהיסטוריית הטיפולים אם נעשה איזה עדכון לגיר או כיו''ב, אך הבחור לא היה כ''כ רציני ופתאום דרש יותר כסף ממה שסוכם.

פורסם

סיפורי סבתא,משהו כאן לא בסדר /לא כשר ואפילו מסריח או שלחילופין מדובר סוחר-נוכל שמתחזה לאדם פרטי.

הרי אם הוא מקבל רכב מהעבודה הוא לא זקוק לרכב,אז מה פתאום הוא החליט להעלות את המחיר ?

גם כך,השוק לא משחק לטובת אדם,שמוכר רכב אחרי פחות משנה על הכביש.

אז או שהוא חי בלה לה לנד ותאמר לו שיצפה בפרק הפתיחה היום,מאוד מומלץ :-D או שנצלת מנפילה כואבת מסיחבה כלשהיא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ב-DSG6 היו תקלות ומחלות ילדות. כיום זאת תיבה אמינה ועמידה מהותית מאז, היא גם אמינה ועמידה משמעותית מה-DSG7. וגם טובה ממנה בכל שאר אספקט שהוא.

אלדד, אני אוהב שאתה חכם גדול וקופץ בתשובות שאין לך באמת מושג בהן - אז דע לך, יש עדכון DSG7 בלי קשר למנוע אליו הוא משודך - משמע, גם לך יתכן וישנו עדכון תוכנתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלדד, אני אוהב שאתה חכם גדול וקופץ בתשובות שאין לך באמת מושג בהן - אז דע לך, יש עדכון DSG7 בלי קשר למנוע אליו הוא משודך - משמע, גם לך יתכן וישנו עדכון תוכנתי.

יש עדכון תוכנה לגיר שמתקינים במוסך ויש עדכון תוכנה לתגובה מהירה יותר

שאפשר להתקין בסדנאות, אני לא בקיא בתחום התוכנות לגיר.

לא ידעתי שיש למנוע ה-1.8TSI עדכון.

עכשיו אוראל ידידי בוא תסביר לי באיזו תשובה קפצתי כמו חכם גדול?

הרי הצהרתי קבל עם ועדה שאין לי מושג בתחום התוכנה לגיר.

חוץ מזה לפני מספר חודשים נפתח פה שרשור על עדכון תוכנה לגיר שמשודך למנוע ה-1.2TSI,

שאלתי אם גם אני צריך לבצע עדכון ואתה בכבודך כתבת בפירוש שאני לא צריך.

רוצה שאמצא לך את השרשור הזה?

פורסם

אלדד, אתה מבלבל את הדברים ואחדד:

כתבתי כי עדכוני מנוע יש ל-1.2TSI ול-1.4TSI. לא קיימים עדכונים כאלה ל-1.8TSI.

ל-DSG7 יש עדכון תוכנה בלי קשר כל למנוע אליו הוא משודך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סיפורי סבתא,משהו כאן לא בסדר /לא כשר ואפילו מסריח או שלחילופין מדובר סוחר-נוכל שמתחזה לאדם פרטי.

הרי אם הוא מקבל רכב מהעבודה הוא לא זקוק לרכב,אז מה פתאום הוא החליט להעלות את המחיר ?

גם כך,השוק לא משחק לטובת אדם,שמוכר רכב אחרי פחות משנה על הכביש.

אז או שהוא חי בלה לה לנד ותאמר לו שיצפה בפרק הפתיחה היום,מאוד מומלץ :-D או שנצלת מנפילה כואבת מסיחבה כלשהיא.

טוב, עדכון מהיום-דיברתי עם בעל הרכב ובסוף סוכם על המחיר שבהתחלה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר מחר כשנעבור על המסמכים והכל גם.

• תוכן חדש...