Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני בן 15 ושנה הבאה קיוויתי לעשות רישיון לקטנוע

הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג בענין

אז קיוויתי שפה יוכלו לעזור לי... :smile:

כמה סמ"ק... מחירים של כל דבר... מה מומלץ וכו'...

פורסם
טוב אני בן 15 ושנה הבאה קיוויתי לעשות רישיון לקטנוע

הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג בענין

אז קיוויתי שפה יוכלו לעזור לי... :)

כמה סמ"ק... מחירים של כל דבר... מה מומלץ וכו'...

תתחיל בכללי הכתיבה בפורום ומשם תעבור למנוע החיפוש של הפורום ושל גוגל, תמשיך בגלישה לפורום הקטנועים בתפוז ורגע לפני שתחזור אלינו (זה בטח ייקח לך לפחות עד גיל 16), תספיק לקרוא גם בפול גז.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תתחיל בכללי הכתיבה בפורום ומשם תעבור למנוע החיפוש של הפורום ושל גוגל, תמשיך בגלישה לפורום הקטנועים בתפוז ורגע לפני שתחזור אלינו (זה בטח ייקח לך לפחות עד גיל 16), תספיק לקרוא גם בפול גז.

תגיד אתה צוחק עליי??? הגעתי לפה דרך גוגל...

כי אני מחפש מישו נחמד שיסביר לי דברים בסיסיים על קטנועים אופנועים וכו'...

כמו כמה סמ"ק זה הכי קצת? כמה זה הכי הרבה? מה מומלץ ולמה?

וכאלה דברים... אמרתי כבר... אנ'לא מבין כלום בזה.. ואני רוצה להבין... בגלל זה באתי לפה...

פורסם
תגיד אתה צוחק עליי??? הגעתי לפה דרך גוגל...

כי אני מחפש מישו נחמד שיסביר לי דברים בסיסיים על קטנועים אופנועים וכו'...

כמו כמה סמ"ק זה הכי קצת? כמה זה הכי הרבה? מה מומלץ ולמה?

וכאלה דברים... אמרתי כבר... אנ'לא מבין כלום בזה.. ואני רוצה להבין... בגלל זה באתי לפה...

ברור לי שאתה עושה זאת כי אתה רוצה להבין - לא ברור לי למה אתה מתעלם מהדרישה שלי שתקרא את כללי הכתיבה בפורום הזה: גלישה דרך גוגל לא פוטרת אותך מקריאת כללי הפורום.

ותגיד, אתה באמת חושב שמישהו כאן יתחיל עכשיו לפרט לך את כל מה שצריך לדעת על עולם האופנועים בכלל וקטגוריית ה50 סמ"ק בפרט?

תקרא בקישורים ששלחתי אותך אליהם (יש לך לפחות חצי שנה לעשות כן, כי קודם לכן, לא תוכל אפילו ללמוד על קטנוע 50) - ואחרי זה תחזור עם שאלות ספציפיות שלא יצריכו גולשים כאן לענות לך במשך שעות על גבי שעות.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תחזור חודשיים לפני גיל 16, בלי צחוק, אין לך להכין שום דבר עד אז, אולי חוץ מאיזה 5-6

אלף ש"ח מינימום...

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

• תוכן חדש...