Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קטן;

שכנעתם אותי ללכת על הפרו עם תצוגת הרטינה.

מה שכן החלטתי אם כבר פרו אז ללכת על ה15.

כדי לחסוך בעלויות העברתי כסף לחבר שטס לחו״ל.

שוב תודה לכולם...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זה היה מה שרציתי בהתחלה, אבל אז חשבתי, אם כבר עליתי במימדים- למה לא לעלות עוד טיפה ולהזמין את ה i7 2.6 quad core שיהיה סוס עבודה לשנים ארוכות? ;)

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני פשוט מחפש משהו נייד יותר, מכיוון שלפחות 4 ימים בשבוע אני סוחב את המחשב על הגב :?

אבל המחשב עצמו מדהים!

פורסם

בשביך לחסוך במשקל וגודל יש את האייר, כמו שרציתי.

אם כבר לקפוץ לפרו, ה15 שוקל כ400 גרם יותר (2 ק״ג) שזה בערך המשקל של ה13 שסחבתי עד לאחרונה ומבחינת גדלים הוא רחב ב4 ס״מ וגבוה ב3, לעומת זאת בעובי הוא אפילו דק יותר במעט.

מה גם שאתה משתדרג לquad core

פורסם

ממליץ בחום על הAsus ZenBook Prime UX32VD, עולה כ 6200 שח, קניתי לפני שבוע בKSP.

ultrabook בעל חומרה מאוד חזקה, עיצוב יפיפה, איכות בניה מעולה וקל מאוד (1.4 קילו), מסך איכותי FHD IPS, עדיף על המק בוק פרו לדעתי מבחינת עלות/תמורה.

החסרון היחיד שזה מגיע עם HDD רגיל 500 גיגה ולא SSD, אבל את זה אפשר להחליף בלי בעיה לSSD איכותי של סמסונג 830 לדוגמה.

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..132.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17372&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שים לב שהמעבד שאתה מקבל עם האסוס הוא אמנם I7, אך מדובר במעבד של אולטראבוק, לא ה-I7 שאתה מקבל עם הפרו...

פורסם

אין קשר בין האסוס לפרו רטינה.

לא במסך , לא בדיסק , לא במעבד , לא בכרטיס מסך, לא בכלום.

חוץ מזה ששניהם מחשבים. הוא מקביל בערך למקבוק אייר , לא לפרו רטינה.

המחיר כמובן בהתאם.

לגבי השימושיות של ה13" - בהרבה מצבים ההפרש בגודל הוא לא פחות קריטי.

כמובן שמבחינת ביצועים אין קשר בין ה2.

ה15" הוא אחד הלפטופים החזקים ביותר בשוק כרגע (בטח כשמתחשבים במשקל , עובי וחיי הסוללה שלו).

בכ"א - אי אפשר ליפול איתם - ה15" - פשוט מדהים. הלפטופ הטוב ביותר שהיה לי ושיצא לי לראות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עדכון מהשטח, הוא כאן:cool:nu6ysesu.jpg

מחכה כבר לחזור למשרד ולהתחיל לשחק..

• תוכן חדש...