Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרת חברי הפורום באיתור 2 מוצרים שבספק רב מאוד אם קיימים בארץ:

הראשון, philadelphia cream cheese הרבה מכירים וזה גם נמכר בארץ, אבל בביקור האחרון בארה"ב נתקלתי בגרסת השוקולד למוצר הזה:

http://www.kraftbrands.com/philly/products/Pages/philadelphia-indulgence-milk-chocolate.aspx

מיותר לציין שזה טעים בטירוף. קיים בארץ?

השני, תבלין מדהים שהביאו לי מספרד, מבוסס על פלפל מעושן, מדהים (!!) עם בשר מכל סוג. התבלין עומד להגמר לי ואני מאוד עצוב :-(. אין בתכנון טיסה לספרד, אז הדרך היחידה היא לנסות ולמצוא אותו בארץ אם יש (מצ"ב תמונה).

שבוע טוב לכולם!

20121103_170824.jpg

פורסם

זה לא המוצר שבקישור. בקישור מופיעה פפריקה רגילה - יש לי גם אותה והיא פחות מוצלחת.

פורסם

אלי, ב-פילדלפיה מילקה נתקלנו לראשונה אצל המשפחה במילאנו לפני שנה. לצערי לא מצאתי זאת בארץ... :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי התבלין - נסה לפנות לאחים טיירי ולבקש שיעשו יבוא. יש להם כבר קשר עם החברה המייצרת - אז אולי... כדאי לנסות.

חבל שדריש כבר לא בברצלונה ולא בפורום, אולי היה מעביר כמה גרגרים דרך האינטרנט.

אולי מכאן יהיו רעיונות ? או כאן ? או כאן ? את המוצר של מק קורמיק כמו בתמונה קשה לאתר.

יש משהו דומה - אבל כדי להמשיך צריך ספרדית או תרגום, אולי פניה חביבה תכנע אותם לשלוח לך.

בתיאבון!

הגבינה-שוקולד מעוררת תגובות התלהבות סוחפת בכל אתר בחו"ל שראיתי. הרגשתי טעם של מתיקות חושלוקית. בא לי !

נראה לי שאי אפשר להזמין מחו"ל בגלל בעיית הקירור בדרך. אז צריך לתפוס קשרים עם צוות אויר ולבקש טובה.

ואז ראיתי בושה גדולה לעם ישראל: בסקירה "לקט יחסי ציבור נבחרי 2012 כתבו (ראה תצלום בפינה שמאלית תחתונה) כי "אצלנו בארץ לא אוהבים גבינות שוקולד". עוד סיבה לא להאמין לפרסומאים. רק תגגלי על עוגות גבינה+שוקולד, גברת, ותראי שאת לא ממש עם עמישראל.

לקראפט (שהיא חברה של מיליארדים) יש יבואן בישראל שרק שואף לתפוס עוד נתחים בשוק. אז...

מנכלית החברה היא עפרה למפרט. אולי לחץ פקסים מתון יכול לסייע כדי שיהיה לנו את המעדן הזה?

אין להם אתר, אבל קראפט פודס ישראל נמצאת באזור תעשיה דרום, קרית ספיר 997, נתניה, פקס 09-8856334 .

תכתבו !

phil.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...