Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באופל קדט שנת 89 יד ומדי פעם באמצע נסיעה המנורה הזאת שבתמונה נדלקת לכמה שניות ואז נכבת. משהו יודע מה המנורה הזאת ומה היא אומרת? מדובר במנורה למטה לא המנורה של השמן.

jzeyn1a4qxzd.jpg

פורסם

לא ניתן לראות את התמונה שהעלית ובכל מקרה,אין יותר מידי מנורות ברכב הזה.אם זו מנורה בנדלקה באדום עם סימן קריאה בפנים (!),מדובר על התראת מפלס נוזל בלמים שחוק/בלמים שחוקים ויש להיכנס למוסך לטפל במע' הבלמים.

אם מדובר על מנורה עם סימני (-+ ) בצורת סוללה מלבנית,יש בעייה של טעינה (האלטרנטור אינו טוען את המצבר מסיבה כלשהי).

היה לי רכב דומה משנת 82 אמנם ולא זכור לי שהיתה שם מנורת שמן הגה,כך שאלו בערך האופציות שיש,אלא אם בדגם המתקדם הייתה גם מנורת תקלת מנוע (לא חושב שזה התחיל כל כך מוקדם אבל בכל זאת לא אפסול את העניין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בצילום יש שתי נוות אזהרה. העליונה לא ברורה (חשיפת יתר) - אולי מה שקולאוטי ציין רלוונטי ואם יש סמל אחר בבקשה צלם את המנורה בפחות חשיפה. האחרת היא מעין סמל של מנוע ופירושה check engine - מחשב ניהול המנוע זיהה בעיה ויש לפנות למוסך כדי לחבר מתקן הקורא את מחשב ניהול המנוע ולהבין את משמעות ההתראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני התכוונתי לשניה שעם הסימן של המנוע היא נדלקת פעם בחודש ככה לכמה שניות ונכבת כבר שנים ובמחשבים לא מזהים תקלה

פורסם

האם חל שינוי כלשהו לרעה בהתנהגות הרכב (סחיבה,צריכת דלק ביצועים ?).

אם מדובר במנורת בדוק מנוע וחיברו מחשב רכב שלא מצליח לקרוא קוד תקלה (ובשילוב העניין שלא חל שינוי בהתנהגות הרכב),

יש אפשרות מסויימת, שהמנורה עצמה אולי בדרך להישרף או שיש בעיה בחיבור שלה /בעיית מגע רופף/חיבורים לא תקינים כלשהי

לי היתה אחת מ- 82 בזמנו ולדודתי שתחייה שנתון 89 וסבלנו מהמון תקלות חשמל מעצבנות.

בגדול,אם המנורה הזו נדלקת ל-2-3 שניות אחרי התנעה ונכבית זה תקין,הידלקות באמצע הנסיעה מעידה על תקלה כלשהי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מדובר במנוע 1600, כנראה יש לך מערכת הזרקה חד נקודתית MULTEC. ובלי קשר, זה דגם נדיר מאוד בארץ, הרוב המוחלט היו עם קרבורטור.

אני חושב, שמערכת זו יכולה להוציא קוד תקלה על ידי FLASH CODE, כלומר הבהוב נורת תקלה בלוח שעונים לאחר קיצור פינים A+B בשקע דיאגנוסטיקה.

אינני בטוח ב 100% שהשיטה הזו מתאימה לרכב שלך.

בכל מקרה, במערכות אלו, אם התקלה לא מופיעה קבוע, קוד התקלה נמחק מהזיכרון לאחר מספר מחזורי כיבוי/התנעה וגם לאחר ניתוק מצבר. ולכן יכול מאוד להיות, שבדיקה (גם עם מכשיר אבחון יעודי) שמתבצעת כאשר הנורה לא דולקת לא תתן שום תוצאה.

פורסם

לפני הכל, האם האוטו הוא עם מערכת הזרקה?

יכול להיות, שבמהלך השנים הסבו אותו לקרבורטור, או החליפו מנוע ואז אין משמעות לנורה.

אתה יודע מה דגם מנוע? מופיע ברישיון הרכב.

• תוכן חדש...