Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MOSER זו אחת החברות אם לא החברה מהטובות ביותר שקיימות למכשירים כאלו.

אמינות מאוד, אבא שלי משתמש בהן במספרה שלו כבר יותר מעשור.

Opel Adam S 2017

פורסם

שאלה למי שרכש מכונה לעיצוב זקן Philips QT4022.

לא ראיתי בזאפ בפחות מ 200 שקל. אפשר לדעת בבקשה היכן רכשתם?

האתר היחיד שמצאתי במחיר פחות מ 200 הוא אולסייל, שאני לא יכול לצרף קישור אז אסביר איך הגעתי אליו:

חיפשתי בזאפ QT4022, נכנסתי ל QT4022 מכונה לעיצוב זקן (כי יש 2 דגמים, אחת לתספורת) הכי למעלה יש

"מכירה אישית".

אחת של וואלה שופס - 168₪

אחת של אולסייל - 149₪

שאר האתרים מוכרים מ - 215 עד 249.

מאיפה להזמין?

אנחנו צריכים בבית מכונה כזאת. והיא נראית הכי מתאימה.

חיפשתי בזאפ מכונות זולות, ומצאתי את QT4022 או את G370.

החלטתי שנלך על QT4022. השאלה מאיפה לרכוש? האם מומלץ לא לרכוש מוצר שכזה באינטרנט?

אם יש לכם גם מה להוסיף משימוש במכונה, אני אשמח לקרוא אם זה מידע שיועיל לפני הרכישה.

תודה רבה

פורסם

מצטרף להמלצה על פנסוניק 1421.

המכונה הכי טובה שיצא לי לעבוד איתה כבר הרבה מאוד זמן (מעל 10 שנים).

פורסם
שאלה למי שרכש מכונה לעיצוב זקן Philips QT4022.

לא ראיתי בזאפ בפחות מ 200 שקל. אפשר לדעת בבקשה היכן רכשתם?

האתר היחיד שמצאתי במחיר פחות מ 200 הוא אולסייל, שאני לא יכול לצרף קישור אז אסביר איך הגעתי אליו:

חיפשתי בזאפ QT4022, נכנסתי ל QT4022 מכונה לעיצוב זקן (כי יש 2 דגמים, אחת לתספורת) הכי למעלה יש

"מכירה אישית".

אחת של וואלה שופס - 168₪

אחת של אולסייל - 149₪

שאר האתרים מוכרים מ - 215 עד 249.

מאיפה להזמין?

אנחנו צריכים בבית מכונה כזאת. והיא נראית הכי מתאימה.

חיפשתי בזאפ מכונות זולות, ומצאתי את QT4022 או את G370.

החלטתי שנלך על QT4022. השאלה מאיפה לרכוש? האם מומלץ לא לרכוש מוצר שכזה באינטרנט?

אם יש לכם גם מה להוסיף משימוש במכונה, אני אשמח לקרוא אם זה מידע שיועיל לפני הרכישה.

תודה רבה

אני רכשתי באליאס שבאיזור התעשייה החדש בראשל"צ,חשוב שתגיד לו שראית אותה באינטרנט במחיר הנ"ל כדי שתקבל אותה במחיר מוזל,כנראה המחירים בחנות ובאינטרנט לא חופפים

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לאור המלצה שקיבלתי פה בפורום רכשתי את ה - Phillips QT4090 ואני מרוצה מאוד. רכשתי אותה דרך eBay והמחיר הסופי(כולל המשלוח) יצא לי 272 שקלים. עכשיו המחיר טיפה התייקר אך לא בהרבה. בארץ המכונה עולה כ-500 שקל לפי מה שראיתי בZAP.

המכונה נטענת מהר(שעת טעינה מספיקה ל50 דק' גילוח) אורך מ-1 מ"מ עד 18 מ"מ, שואבת שיערות(אם אתה רוצה לשמור על מראה של זיפים, שאגב זו גם הייתה המטרה שלי, אתה לא תראה לכלוך בכלל בכיור).

פורסם
ד"א בסוף רכשתי philips qt4022 מכונה מעולה! מתגלח איתה לרמת הזיפים,קבוע על מס' 0

ממליץ! ד"א היא עולה 180 ש"ח

גם אני קניתי אותה - חרא של מכונה. במידה ואתה שם מידה מסויימת כל שינוי קטן בזווית יתן לך "פנס" בגלל שהמסרק קטן.

החלפתי אותה ב- panasonic er131 והיא מעולה, אני מקצץ את הזקן ל- 3 מ"מ וכבר בספקתי בשבועיים לספר איתה 4 אנשים פשוט מספרת מעולה ולא צריך לעבור יותר מפעם אחת על כל מקום. מומלץ בחום במידה ומקצצים ל- 3 מ"מ.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...