Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מזראטי שלא תגיע לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל קומבינות, אם הבחור היה מקושר לאנשים הנכונים הוא גם לא היה צריך לשלם מיסים, הינה דוגמא:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3580170,00.html

חלק מבעלי המקצוע מעלימים מס כאילו זה חלק מהשירות שהם נותנים, השאלה הראשונה שלהם בטלפון זה עם מע"מ או בלי מע"מ.

אני יכול להבין אותם לגמרי, המיסים במדינה הזאת פשוט מטורפים!

פורסם

לכל המסנגרים על הגנב.

אתם מבינים שהוא הכניס את היד לכיס שלכם?

אתם מבינים שאתם ממנים לו את המזראטי דרך תלוש המשכורת שלכם?

לגבי גודלו של הגנב, נכון זה לא משנה. גנב הוא גנב הוא גנב. ככל שיתפסו יותר גנבים והגנבים יקבלו עונשים חמורים יותר, יותר ויותר גנבים בפוטנציה יחשבו פעמיים לפני שהם יגנבו וכתוצאה ישירה מכך נפסיק לממן את אותם גנבים דרך תלוש המשכורת שלנו.

נאיבי? אולי.

ראו מה עושים למעלימי מס במדינה כמו ארצות הברית, שם גנב כזה היה אוכל אותה לכל החיים.

פורסם

ברור לכם שאם כולם היו משלמים מיסים, 90% מהבעיות שלנו במדינה לא היו קיימות?

אם כולם היו משלמים את כל המיסים שצריך, המיסים היו יכולים לרדת והכל היה יותר זול.

אחת הסיבות (חוץ מזה שרוב הממשלות שלנו זה שמוקים) למיסים הגבוהים היא העלמת מס.

פורסם
זה לא, פשוט יש לו יותר כסף אז הוא בהכרח יותר זבל (לפי השיח כאן, כמובן). רק אל תשכחו שגם עם חשבונית מזוייפת הוא עדיין שם למדינה איזה 200 אלף שקל רק כי התחשק לו אוטו עם קלשון (תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם מביטים בתלוש המשכורת שלכם ורואים כמה מס שילמתם).

זה שיש לו כסף לא הופך אות לזבל. זה שהוא בוחר להעלים מס דווקא כן. למה? כי בסוף, ביום בו המדינה צריכה להשלים X מיליארדיי שקלים, היא עושה את זה מהכיס שלי, בגלל גנבים חביבים כמוהו. כמה כסף הוא כן שם בכלל לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה כמה הוא גנב עד היום, וכמה עוד יגנוב בעתיד. זה הוא עשיר גם לא הופך אותו אוטומטית לבן אדם טוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ראשית, אלעד, מה גורם לך לחשוב שאם לבן אדם יש חצי מליון שקל אז יש לו גם כמה מליונים נזילים? הנחה שב90% מהמקרים תהיה טעות. לפי התיאוריה שלך, מנסיעה של שעה בכבישי ישראל ניתן להסיק ש25-30 אחוז מהאנשים בישראל מליונרים.

כנס בהזדמנות לסוכנות מרצדס הקרובה וברר על אופציות תשלום, תווכח שלא חייב להיות עם 4 מליון ש"ח בחשבון כדי לקנות ML חדשה.

שנית, מה הוא שונה מעוד עשרות אלפי אחרים בארץ? כל מי שיש לו עסק, במיוחד עסק מרוויח, מנסה לתכנן את השומה שלו בצורה שתחסוך לו כמה שיותר כסף. יש כאלו שעושים את זה בתכנוני מס סטנדרטיים ויש כאלו שעושים זו בתכנוני מס אגרסיביים מאוד, לעיתים תכמוני מס, אשר ברובם גובלים בפלילים.

הבן אדם הצהיר על רכב משומש פחות משוויו האמיתי, זה אחד מתכמוני המס הנפוצים ביותר, מ-ל-א אנשים עושים את זה, אבל הוא לא לקח בחשבון שהוא מייבא מזראטי ולא מוסטנג או איזה סדרה 5 שיש אלפים מהם, לכן עלו עליו. יהיה בלתי אפשרי לספור את כמות המקרים שלא עולים עליהם!

לא כועס עליו ולו לשניה, מאחל לו שיצליח ברכב הבא!

במדינה בה מאזדה 3 עולה 130 אלף שקל, לעשות מעשה כמו שלו זו מצווה.

ראשית: "היכנס", לא "כנס". כנס זאת צורת הציווי של הפועל כֶּנּס.

לגופה של תגובה:

במדינה שבה השכר הממוצע החודשי עומד על כ-8,000 ש"ח ברוטו, אינני באמת רואה מצב שבו אדם בעל שכר ממוצע ירכוש לעצמו רכב שרק עלות הביטוח החודשית שלו שוות ערך לשכרו לפני מס. עיני אינה צרה במי שעבד קשה ו/או השיג את כספו בכל דרך אחרת כל זמן שהוא משחק את המשחק לפי אותם כללים שלאורם אני משחק. ברגע שהוא מצא דרך לכופף את הכללים, הוא אינו טוב יותר מכל גנב אחר. וכולם יודעים מה סופו של גנב.

יש הבדל גדול מאוד בין לחסוך בתשלום מס במסגרת שהחוק התיר לך לבין לרמוס אותו ברגל גסה, כפי שעפ"י החשד עשה בעל המזראטי הזאת.

אם מאזדה 3 יקרה לך כחדשה, או שתקנה אחת משומשת (יש מבצעים טובים עכשיו) או שתסע במאזדה 2. אם גם זה מחוץ לתקציב, אף אחד לא אמר לך לנסוע במאזדה 2 - גם פיאט פונטו תביא אותך למחוז חפצך. חיה בהתאם ליכולות שלך.

לאחל לו שיצליח במעשה הגניבה הבא שלו? בנאדם, אתה צריך לעבוד חזק על הסטנדרטים המוסריים שלך.

זה לא, פשוט יש לו יותר כסף אז הוא בהכרח יותר זבל (לפי השיח כאן, כמובן). רק אל תשכחו שגם עם חשבונית מזוייפת הוא עדיין שם למדינה איזה 200 אלף שקל רק כי התחשק לו אוטו עם קלשון (תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם מביטים בתלוש המשכורת שלכם ורואים כמה מס שילמתם).

כפי שכבר הוסבר פה, בפעם הבאה שאביט בתלוש השכר שלי ואראה כמה מס נוכה ממנו, כל שאעשה זה לקוות בכל לבי שיהיו עוד תפיסות מוצלחות כמו זו של המזראטי. למה שהחרא הזה יגנוב מהמדינה ויסע ברכב שעולה כמעט כמו דירה בזמן שאני ושכמותי קורעים את התחת בעבודה ולא חולמים אפילו על לשכור דירה באיזור המרכז?

כל הכבוד לו באמת על כך שהוא הואיל בטובו לשים למדינה 200 אש"ח "רק כי התחשק לו אוטו עם קלשון". זה עדיין לא נותן לו את הזכות לגנוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין ספק שהתייחסות סלחנית לסוג כזה של עבירות מצביע על מערכת ערכים קצת מקולקלת. מאידך במדינה הזו, שבה פזרנות חסרת הגיון וגבולות בפעולות הממשלה, כמו גם נורמות מוסר ומינהל ציבורי מעוותות מתקבלות בסוג של אדישות מצד הציבור, התייחסות כזו לפרט ש"מנסה" לחסוך כמה לירות, כמעט מובנת.

פורסם

אנשים אתם נאיביים, אם אתם חושבים שאנשים עושים כסף לפי החוק אז תנו לי להגיד לכם שאתם לא יודעים כלום מהחיים שלכם...

כסף ויושר זה דבר שכמעט לא הולך ביחד היום...

להעלים מס זה דבר הכי נורמאלי ורגיל לכל עסקן, רק שלכל אחד את היצירתיות שלו ובדרכים שלו לפי העיניין שלו

אנחנו חיים במדינה של גנבים שקרנים אנסים רוצחים ושאר הטוב לכל מי שלא יודע...

מקסימום נתפסים... בתי מרזח כבר יותר טובים מבתי המשפט פה

פורסם
ראשית: "היכנס", לא "כנס". כנס זאת צורת הציווי של הפועל כֶּנּס.

לגופה של תגובה:

במדינה שבה השכר הממוצע החודשי עומד על כ-8,000 ש"ח ברוטו, אינני באמת רואה מצב שבו אדם בעל שכר ממוצע ירכוש לעצמו רכב שרק עלות הביטוח החודשית שלו שוות ערך לשכרו לפני מס. עיני אינה צרה במי שעבד קשה ו/או השיג את כספו בכל דרך אחרת כל זמן שהוא משחק את המשחק לפי אותם כללים שלאורם אני משחק. ברגע שהוא מצא דרך לכופף את הכללים, הוא אינו טוב יותר מכל גנב אחר. וכולם יודעים מה סופו של גנב.

יש הבדל גדול מאוד בין לחסוך בתשלום מס במסגרת שהחוק התיר לך לבין לרמוס אותו ברגל גסה, כפי שעפ"י החשד עשה בעל המזראטי הזאת.

אם מאזדה 3 יקרה לך כחדשה, או שתקנה אחת משומשת (יש מבצעים טובים עכשיו) או שתסע במאזדה 2. אם גם זה מחוץ לתקציב, אף אחד לא אמר לך לנסוע במאזדה 2 - גם פיאט פונטו תביא אותך למחוז חפצך. חיה בהתאם ליכולות שלך.

לאחל לו שיצליח במעשה הגניבה הבא שלו? בנאדם, אתה צריך לעבוד חזק על הסטנדרטים המוסריים שלך.

כפי שכבר הוסבר פה, בפעם הבאה שאביט בתלוש השכר שלי ואראה כמה מס נוכה ממנו, כל שאעשה זה לקוות בכל לבי שיהיו עוד תפיסות מוצלחות כמו זו של המזראטי. למה שהחרא הזה יגנוב מהמדינה ויסע ברכב שעולה כמעט כמו דירה בזמן שאני ושכמותי קורעים את התחת בעבודה ולא חולמים אפילו על לשכור דירה באיזור המרכז?

כל הכבוד לו באמת על כך שהוא הואיל בטובו לשים למדינה 200 אש"ח "רק כי התחשק לו אוטו עם קלשון". זה עדיין לא נותן לו את הזכות לגנוב.

אלעד אין צורך להשתמש בכישורי השפה שלך כדי להתגונן, כנס או הכנס זה לדיון אחר, אנחנו מדברים כאן על רכבים ותשלום מס.

אלא אם כן אתה מנכ"ל שיכון ובינוי, אתה רחוק מלממן לבחורצ'יק את המזרטי שלו,

שגם עם ההעלמה וגם בלעדיה תשלום המס עליה עולה על 200 אלף שקלים.

אז נכון שבאופן יחסי העשירים שמעלימים מס משלמים פחות מאלו השכירים שמשלמים עשרות אחוזים, אבל שלא באופן יחסי- הסכומים כפולים פי כמה וכמה ממה שהאדם הממוצע משלם.

הדיון כאן כבר עמוק יותר וקשור למדיניות חברתית, ערבות הדדית ועוד כמה נהלים שנועדו לצמצם פערים בחברה, אבל אל תתבלבלו לרגע ותחשבו שבגלל שהוא העלים קצת מס אתם משלמים יותר ממנו!!!

קרוב לוודאי שמקדמות המס שהוא משלם גדולות פי כמה מהמשכורת של רוב האנשים פה, אז תסלחו לו אם ניסה לחסוך 150 אלף שקלים לאחר ששילם מס של 200 אלף.

לא אכנס איתך לויכוח בנוגע ללמה הוא מרויח מה שהוא מרויח ולמה אתה מרויח מה שאתה מרויח, אבל אחותי מרוויחה 5000 שח בחודש כי היא בחרה להרויח ככה ורצתה לחזור כל יום לבית ב1 וחצי, אם אתה רוצה להרוויח מספיק כדי לקנות מזרטי יש כמה חובות שנלוות לעניין, אז תשתדל לא לכעוס עליו הוא עבד קשה בשביל להרשות לעצמו מזרטי.

וד"א, ביטוח של ML עולה פחות מ900 שקלים לחודש, ואל תדאג לסטנדרטיים המוסריים שלי.

פורסם

skitz, הויכוח הוא לא על "עשירים רעים נגד עניים טובים". הויכוח הוא על הצדקת גנבה של מאות אלפי שקלים. זה הכל.

זה לא משנה כמה אחותך, אני או אותה מרוויחים. מה שמשנה הוא שיש כאן בן אדם, שהוא גנב, ואתה ואחרים יוצאםי להגן עליו. מה איכפת לי אם הוא הרוויח את הכסף למזארטי מזה שהקים סטארטאפ מצליח או מזה שגבה דמי פרוטקשן מעסקים קטנים? הטענה על זה שהוא משלם יותר מס ממה שאנחנו מרוויחים היא בכלל לא רלוונטית, כל עוד אתה באמת לא רוצה לפתוח לדיון את נושא מקור הרווחים שלו. אם אתה מאמין בזה שאנשים אמורים להיות שווים בפני החוק, הוא אמור לשלם את המס במלואו וזהו. בלי להתחיל להכנס לכמה הוא שילם לפני וכמה הוא ישלם אחר כך. אם אתה גם לא רוצה לפתוח את הדיון הזה, אז אנא ממך, תחסוך מאיתנו את ההסברים על זה ש-"יש אנשים שבוחרים להרוויח קצת" ועל זה ש-"הוא עובד קשה בשביל המזארטי" (מאיפה אתה יודע מה הוא עושה בכלל, אלא אם אתה מכיר אותו אישית?). גם אם הוא עובד מאוד קשה בשביל המאזרטי, איך זה מצדיק את הניסיון שלו לגנוב? אני גם עובד קשה בשביל האוטו המסכן שלי, ומצאתי לנכון לשלם את המסים במלואם, ולא לנסות למצוא איזה קומבינטור ביבוא אישי, שיעזור לי לדפוק את העוד יורת עניים ממני, בשורה התחתונה.

לא להתבלבל ולחשוב שבגלל שהוא העלים אנחנו משלמים יותר? לי אישית קשה לחשוב שבן אדם ש-"מעגל פינות" ברכישת רכב, לא עושה את זה גם במקומות אחרים. בפעם האחרונה שעקבתי אחרי החדשות בנושא, שר האוצר שלנו טען שיאלץ להעלות מיסים, כדי להגיע לרמת ההכנסות הנדרשת למדינה. נכון שזה נאמר בהקשר אחר, אבל אתה לא חושב שאם הגיבור שלך עם המזארטי היה משלם את כל הסכום שהוא נדרש לשלם, יחד עם כל החברים שלו שנוהגים גם כך, אנשים פשוטים כמונו לא היו נדרשים לספוג את העלאת המיסים ששר האוצר תכנן?

אל תתבלבל. לא מדובר כאן באיזה ויכוח פוליטי לא קשור לפורום על סוציאליזם מול כלכלה חופשית. אני אישית (ואני מייצג רק את העצמי) ממש לא כועס, כמו שאולי אתה חושב, על הבן אדם כי יש לו כסף לרכב שעולה יותר ממה שאני מרוויח בכמה שנים. אני כועס על זה שהוא וחברים שלו ממציאים שיטות מתוחכמות יותר או פחות, כדי לא לשלם את מה שהם נדרשים לשלם למדינה, ואחר כך יש פה 20 עמודים של התכתבויות ממורמרות בפורום על העלאת מחירי הדלק בישראל. אתה באמת לא רואה את הקשר בין הדברים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

במדינה בה אזרחים מעודדים פשיעה, בעיקר פשיעה כלכלית, פשיטת הרגל המוסרית עושה תחרות עם פשיטת הרגל הכלכלית.

תראו את איטליה, תראו את ספרד, תראו את יוון ... מכבסת מילים כמו "לעגל פינות" או "תכנון מס" לא מובילים לסלחנות כי גניבה היא גניבה היא גניבה וזה כלל לא משנה אם זה מהמוכר ב-EBAY או מאיזה קומבינטור שיזייף לך חשבונית. זה לא "על גבול הפלילי" זה עמוק בתוך הפלילי, גם אם מדובר בתופעה רחבת היקף זה לא הופך את זה לנוהג ולא הופך את זה לבסדר ומתקבל - זה רק אומר שיש אוזלת יד באכיפה.

פורסם

היקף השוק השחור במדינה עצום. אם היו מצמצמים אותו, וודאי היו יכולים להפחית את נטל המס.

לא יודע כמה יש או אין לבנאדם - גם אם יש לו חצי מליון להוציא על רכב. יכול להיות שהוא כמו הישראלים שממשכנים שתי כליות וריאה בשביל במו. אני לא מצטדק, אם הייתי מייבא רכב כזה והיו אומרים לי שישנה דרך לחסוך כך וכך מאות אלפי שקלים, ובמקרה הכי גרוע לשלם כופר למכס, אני לא בטוח שלא הייתי מנצל את ההזדמנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ברור לכם שאם כולם היו משלמים מיסים, 90% מהבעיות שלנו במדינה לא היו קיימות?

אם כולם היו משלמים את כל המיסים שצריך, המיסים היו יכולים לרדת והכל היה יותר זול.

אחת הסיבות (חוץ מזה שרוב הממשלות שלנו זה שמוקים) למיסים הגבוהים היא העלמת מס.

אז זהו, שלא.

אם כולם היו משלמים מיסים, הוצאות המדינה היו גדלות. המכוניות של השרים, הטיסות לחול, והמשרדים.

זהו. שקל לא היה הולך לאדם הפשוט מהסיבה הפשוטה. התקציב שלך לחינוך, לבריאות, וכדומה, הוא לא אחוז מהתמג, הוא סכום קבוע (שרק קטן, וזאת למרות שגביית המס רק גדלה).

לך לגוגל,

תרשום "היקפי מיסים בישראל", תיווכח שכל שנה הסכום עולה.

תרשום "תקציבי ביטחון לאורך השנים" או תקציבי בריאות. תראה שהסכום רק קטן.

מה שגדל זה "הוצאות ממשלה". ותו לא.

פורסם

מי שמנסה להעלים מס ע"י דיווח כוזב תוך שהוא מייבא רכב יוקרה, הוא טיפש ממדרגה ראשונה. התחום הזה סומן ע"י המכס כבר ממזמן, ועדיין יש חכמולוגים שחושבים שאפשר להכניס רכב שעולה מליון, ולהצהיר 14.90. אם כבר להעלים מס בייבוא אישי של רכב, אז זה בטוח יהיה יותר קל עם טויוטה קאמרי היברידית למשל מאשר עם מזראטי. dumbass.

פורסם
אל תתבלבל. לא מדובר כאן באיזה ויכוח פוליטי לא קשור לפורום על סוציאליזם מול כלכלה חופשית. אני אישית (ואני מייצג רק את העצמי) ממש לא כועס, כמו שאולי אתה חושב, על הבן אדם כי יש לו כסף לרכב שעולה יותר ממה שאני מרוויח בכמה שנים. אני כועס על זה שהוא וחברים שלו ממציאים שיטות מתוחכמות יותר או פחות, כדי לא לשלם את מה שהם נדרשים לשלם למדינה, ואחר כך יש פה 20 עמודים של התכתבויות ממורמרות בפורום על העלאת מחירי הדלק בישראל. אתה באמת לא רואה את הקשר בין הדברים?

applause.gif

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...