Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה על שם של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שרוצה לרשום את הביטוח חובה שלו על שמי מכיוון שיקבל מחיר יותר טוב.

(זה מה שהציעו לו בחברת הביטוח)

- יש לו עבירות קודמות

- אנחנו בני אותו גיל

האם זה יכול לפגוע בי מתישהו?

תודה עידן

פורסם

כאשר רוכשים ביטוח צריך לציין מי הם המשתמשים דרך קבע ברכב. צריך לדווח כמה הרשעות היו לכלל המשתמשים הקבועים. במקרה ונעשה דיווח מוטעה, במיוחד אם הדבר נעשה בחוסר תום לב, הביטוח לא יהיה תקף בעת תאונה.

לא שווה לעשות קומבינות, אתה לא רוצה אפילו לדעת כמה עולה טיפול רפואי, אפילו בפציעה קלה, ללא ביטוח!

ועוד משהו, אני לא עו"ד, אבל יש סיכוי שאם תהיה תאונה והעניין יתגלגל לבית משפט, אתה לכל הפחות תזומן לתת עדות (כאב ראש) או אפילו תצורף לכתב התביעה (כאב ראש גדול והוצאות אדירות על הגנה משפטית).

פורסם

העניין הוא שחברת הביטוח המליצה לו למצוא מישהו בטווח גיל שלו וללא עבר של עבירות תנועה.

אז אם החברה הציעה לו עד כמה זה באמת יכול לפגוע בי

במקרה והוא יעשה תאונה אם הרכב שלו או כל דבר אחר

"לא שווה לעשות קומבינות, אתה לא רוצה אפילו לדעת כמה עולה טיפול רפואי, אפילו בפציעה קלה, ללא ביטוח!"

במקרה הזה זה לא אמור לעניין אותי, לא? זה הרי עניין שלו

הוא רק רושם את הביטוח חובה על שמי

מה זה בעצם אומר?

פורסם

כן במידה והוא יהיה מעורב בתאונה, כל הבלאגן יפול עליך

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

החבר שלך נוסע להנאתו עם חברתו לבילוי. החבר נהג זהיר, אבל על הכביש מוטל שבר זכוכית ולפתע מתפוצץ צמיג והרכב עף לשוליים. החברה שלו עם הרגל על הדשבורד (מנהג מגונה) ושוברת את צוואר הירך. חברת הביטוח מסרבת לשלם את העלות - אישפוז, בדיקות, ניתוח, שיקום, פגיעה בניידות, אובדן הכנסה מיידי ועתידי וסבל - משהו כמו חצי מיליון ש"ח בהערכה (מאוד) אופטימית. סוללת עורכי הדין של חברת הביטוח נוברים בטפסים ומראים שלא צוין שלנהגי הקבע היו הרשעות עבר. החברה זועמת על החבר שלה ועליך, מישהו צריך לשלם את כל ההוצאות - היא שוכרת עו"ד וזה מגיש כתב תביעה שכולל את חברת הביטוח, את החבר שלך ואותך. פתאום מעניין אותך מאוד כמה עולה טיפול רפואי במדינת ישראל לחסרי ביטוח.

במקרה הכי טוב - בית המשפט יכריח את חברת הביטוח לשלם את כל (או לפחות את רוב) ההוצאות ואתה לא תחויב בפיצויים, אבל תפסיד הרבה ימי עבודה, הרבה שעות שינה, הרבה שיערות ילבינו והעו"ד שלך יתעשר על חשבונך.

עכשיו זה מובן יותר?

פורסם

כל עוד רק אתה תנהג ברכב שלו, אין שום בעייה.

ולמקרה שנשמעתי רציני לרגע: אל תחשוב על זה אפילו.

נמאס כבר מכל הרעיונות של קומבינות שמסתובבות. יש סיבה למה הביטוח שלו יעלה יותר, אתה לא חושב ככה?!?! אתה רוצה שהסיבה הזו, פלוס הוצאות, פלוס שכר עורכי דין, פלוס אבדן ימי עבודה פלוס עוד הרבה חרא יהיו עליך?

יודע מה, לך על זה. ככה לומדים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שברווז אמר,או בקיצור,אל תחשוב על זה אפילו.

יש לבחור עבירות קודמות?יופי,עכשיו שיתמודד עם ההשלכות שלהן.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

הבנתי.

אבל לא קצת מוזר שחברת הביטוח הציע לו לעשות ככה?

ואפילו הפקידה דיברה איתי וניסתה להסביר שזה רשום על שמו אבל בכדי לקבל את ההנחה צריך שזה יהיה תחת מישהו ללא עבירות...משהו כזה

פורסם
הבנתי.

ואפילו הפקידה דיברה איתי וניסתה להסביר שזה רשום על שמו אבל בכדי לקבל את ההנחה צריך שזה יהיה תחת מישהו ללא עבירות...משהו כזה

מאוד מוזר. ונוטה בקלות לתחום הלא כל כך אפור של הונאות ביטוח.

אתה רוצה להיות פייר, יש גוף כזה שנקרא מחלק חקירות הונאה. אתה מוזמן לדווח לשם על השיחה שלך עם הפקידה (או לחלופין סוכנת הביטוח).

ויותר מזה, ניקח את הדוגמא עם המקרה של התאונה - ממש לא בטוח שחברת הביטוח לא תזכה במשפט נגדך גם אם תיקח עורך דין מצויין ואותו\אותה נפגע\ת י\תצטרך לתבוע אותך אישית.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
הבנתי.

יש מצב שחוקרת כלשהיא דיברה אתך ולא נציגה של חברת ביטוח?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים, חברים. לפני שאנחנו נכנסים לכל העניין של האם על פותח השירשור להסכים או לא להסכים אתם שוכחים עובדה קטנה אחת.

בעל הרכב יכול להוציא פוליסה רק על שמו ועל שמו בלבד. פותח השירשור יכול לשלם על פוליסת הביטוח אבל הביטוח עצמו יהיה תמיד רק על שם בעל הרכב וגם אם ייתהפך העולם.

אז לא רק שלתת לחבר לנסוע ברכב שלו כאשר הביטוח רשום על מישהו אחר זה לא ממש חכם אלא זה גם לא אפשרי.

למי שעדיין לא הייתי מובן אז חברת הביטוח לא תתן לפלוני שפוליסת הביטוח תהיה על שמו כאשר הרכב שייך לאלמוני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פותח השרשור טועה פה בעובדה זו לא "חברת הביטוח" שהציעה את ההצעה (המטופשת) הזאת אלא "מאלף הממוטות" (כדבריה של הפקידה של שוקה) :-D

ובגדול - תגיד לחבר שלך שיברח מהסוכן הזה - ומהר. מי שמרמה את חברת הביטוח ירמה גם אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...