Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה על שם של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחברת הביטוח אמרו? אתה שמעת באזנך או זה מה שאמרו לך. תבקש שיראו לך את זה בכתב. רצוי על נייר פירמה של חברת הביטוח. גם אם אמרו, לצערינו בכל מקום תמצא עובד קצה סורר שמדבר שטויות. תפעיל את הההגיון שלך.

גם כשמבצעים דברים כאלה בתוך המשפחה, בלא מעט מקרים מתעוררות בעיות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כמובן שלא אישרתי מיד את העסקה והחלטתי קודם לבדוק.

זה היה לי מוזר בהתחלה שהפקידה הציעה את זה ואפילו דיברה איתי בטלפון וזה נראה מוזר שהם בעצם עובדים על עצמם

ובכל זאת החלטתי לבדוק את הנושא אתכם.

לסיכום כמובן שהתשובה תיהיה לא.

תודה לכולם על ההסבר והמידע

פורסם

עידן, גם אם תרצה הדבר הזה לא אפשרי. אם הרכב רשום על שם החבר אז חברת הביטוח בחיים לא תרשה שפוליסת הביטוח תהיה על שמך. אתה יכול להוציא פוליסה על שמך רק אם הרכב רשום על שמך. מה שאתם כן יכולים לעשות זה להעביר בעלות על הרכב מהחבר אלייך ואז לבטח את הרכב בשמך ולתת לו לנהוג בו. את ההצעה האחרונה בחיים לא הייתי עושה בעבור אדם שאני לא סומך עליו במיליון אחוזים. זאת בגלל שכל דוח תנועה, כל תאונה, כל עבירה תרשם לרעתך ואז לך תתחיל לשבור את הראש ולהוכיח שאין לך אחות ושהיא לא עובדת בצומת.

בקיצר, אם הציעו לך למרות שאי אפשר כנראה מדובר כאן באיזה קומבינה שמומלץ להתרחק ממנה. חבר אמיתי אגב, לא היה מבקש את זה ממך בכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בהודעה 9 בשרשור הזה אמרת בעצמך שהפקידה הסבירה לך שזה יהיה רשום על שמו של חבר שלך.

מה שאני לא מבין,למרות שזה גם לא משנה,הוא מה הם רוצים ממך?

בכל מקרה,קיבלת החלטה נכונה ומתבקשת.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אם כבר נשאלה השאלה, אתעלק על השרשור ברשותכם (ואם אין רשות פשוט אל תענו לי :-P )

אני כנהג צעיר מעוניין לשלב ברכב שלי את אמא שאצלה הביטוח אמור להיות זול בהרבה. הרכב רשום על שמי.

אפשר לרשום את פוליסת הביטוח על שמה, על מנת לקבל את המחיר שלה כהתחלה, ואז להוסיף אותי כנהג שמורשה להשתמש גם ברכב? (כלומר, נניח החובה והמקיף יעלו 2K ש"ח לדוגמא, אז אוסיף תוספת חובה בשבילי של נניח 2K, במקום שמקיף וחובה עבורי יעלו הון תועפות..)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בוא נגיד ככה שאם יקרה משהו לרכב שלו, את תצא בתביעות נגד החברת ביטוח שלו, שווה את הכאב ראש?

אחרי הכל - אתה רשום בפוליסת ביטוח...

פורסם
אם כבר נשאלה השאלה, אתעלק על השרשור ברשותכם (ואם אין רשות פשוט אל תענו לי :-P )

אני כנהג צעיר מעוניין לשלב ברכב שלי את אמא שאצלה הביטוח אמור להיות זול בהרבה. הרכב רשום על שמי.

אפשר לרשום את פוליסת הביטוח על שמה, על מנת לקבל את המחיר שלה כהתחלה, ואז להוסיף אותי כנהג שמורשה להשתמש גם ברכב? (כלומר, נניח החובה והמקיף יעלו 2K ש"ח לדוגמא, אז אוסיף תוספת חובה בשבילי של נניח 2K, במקום שמקיף וחובה עבורי יעלו הון תועפות..)

קרוב לודאי שזה אפשרי, אבל ממילא תשלם את ההפרש המלא לפי המאפיינים שלך - כך שבקו התחתון העלות תהיה זהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...